Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başarda nasıl övülüyosa başarısızlıktada eleştirilir ne var Bunda akp secmeni gibisiniz iyi olunca tayyipten kötü olunca dış gücler

Renkdaslarimin bu kederli gecede birbirlerine kotu sozler sarf etmeleri kalbimi ziyadesiyle zedelemekte. Lutfen sakin olalim, futbol dediginiz sıçmık birbirinizi kirmanizi gerektirecek kadar onemli bir sey degil. Sizlere istirham ediyorum.

Like işi bitti şimdi sıra moderatörlüğe gelmiş anlaşılan o bitince sıraya ne gelecek acaba site tarafından torpilim olup olmadığı sorusu mu ?

Moderatörlük birşeyin arkasına sığındığım bir yer değil sadece siteye gönüllü destek verdiğim bir yer, mod olmadan da bu yorumları yapıyordum.

Belki şimdi senin deyiminle ''populizme'' başvurduğum için yorumum dikkat çekmiştir. Biriyle konuşurken şöyle davran dediğin kısmı sanada tavsiye ederim. Yorumu okumadığını söylediğini göre tartışma bitmiştir.

Torpilli oldugun belli zaten onu neden sorayim sana hakaret bile etmedim ama hem ezik oldum hem got acisi cekiyorum.

Yorumu okumadim degil, anlamadim dedim.

Hamza sen bari yapma allah aşkına aynı ortamda bulunduk ne torpili gördün, göt acısını sana yazmadım.

Modlarin her daim torpili olmustur, zamaninda mod oldugum icin biliyorum ben de torpilliydim hatta hala bir miktar torpilliyimdir muhtemelen gerci transferin son gunu okkali bir kufurden sonra ciddi bir ceza yemistim ortalamanin ustunde o canimi sikmisti

Got acisini acikcasi ustume alindim dedigim gibi mesaji anlamadim ama yine de kimseye dememek lazim

Kraldan cok kralcilarla dalga gecmek makul bir sey yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt