Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-2 ay öncesine kadar FT yi eleştiren 2-3 kişiydik. Biri de ben olmak uzere.. Bu yüzden kuş oldugumuz bile soylendi.. Çok şükür artık büyü bozuldu , milletin gözü açıldı.. FT , kral çıplak..

Sonuna kadar Fatih terim!!!

Ağlamaya devam ediniz lütfen. Kredisi olacak kişiye veya sanırı hak edecek kişi olacaksa bu camiada oda bu kişidir benim için.

Ibb bjk maçlarında da yenileceğiz büyük olasılıkla. Yine sonuna kadar terim!! Türk hastalığı olan sabırsızlık vefasızlık duygusuna bu kişide kolay kolay kolay kapılmam. Kredisi sonsuz mu? Değil elbette ama bukadar kolay da değil efendiler.

Siz ağlamaya devam ediniz yinede. Hakkınızdır ama taraftarın merkez kitlesi ve yönetim şuan aynı düşüncede

Bence tam tersi aglayan kisiler hocayi sorgusuz ve sualsiz ölümüne savunanlar oluyor acikcasi. Ama neyse.

Yerine daha iyisi gelmeyeceğine göre hocaya destek olmak lazım

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bok gibi oynasalar bile bazi futbolcularin kredisi sonsuz diyen adamlar, gecen sezon orta sahasi olmayan bir takimi sampiyon yapan ve yeni sezonda istedigi transferler yapilmayan ve kotu bir donem geciren takimin hocasini yollamak istiyor, tamam hemen yollayalim :d

Bence oyuncular icin de "belki biraz muslera haric" kimsenin kredi muhabbeti olmadi

Bana gore

Muslera, Nagatomo, Linnes, haric takim komple satilabilir. Herkesin yeri dolar.

Hala kavrayamayanlar var iste.

Mantikli düsünce cercevesinde hareket edip elestiride bulunan kimse hoca gitsin demiyor ki, ilk olarak bunu anlasaniz keske ya.

Kimse hoca gitmesin demiyor mu? Forum'da sadece isine gelen yorumlari okumayi birakirsan hoca'ya hakaret iceren yorumlara bile rastlayabilirsin.

Elestirenlere lafim yok ki bende elestiriyorum, elestiri her zaman olacaktir ama bazilari elestiriden de daha ileriye gidiyor ama tabi sen sadece senin gozune hos gelen yorumlar ile ilgilendigin icin isine gelmiyor.

Bok gibi oynasalar bile bazi futbolcularin kredisi sonsuz diyen adamlar, gecen sezon orta sahasi olmayan bir takimi sampiyon yapan ve yeni sezonda istedigi transferler yapilmayan ve kotu bir donem geciren takimin hocasini yollamak istiyor, tamam hemen yollayalim :d

Aha işte en çok kızdığım nokta bu.Terim eleştirilebilir,tapmayın diyenler başkalarına tapıyor eleştiri kondurmuyor.Yoksa herkes eleştirilebilir.

Tıkır Tıkır işleyen takım hangisi?

geçen son gayet güzel oynuyordu takım. Mesele Tudor'a gelmeden ben şöyleyim. Tudor iyi bir antrenör. İyi takım çalıştırıyor. Ama dün bahsettik ya. Takım çalıştırmak ve yönetmek farklı şeyler. Tudor takımı yönetemiyordu. Fatih Terim Tudor'dan devraldığı takımı yönetici kişiliğiyle iyi getirdi. Ama Terim'in eksiği takım çalıştıramıyor.

bazı rekntaşlar wenger, ferguson örneğini vermiş. İşte Terim'in yapması gereken tamda onlar gibi. Eski usül teknik direktörlüğü bırakıp menajer olacak. Takım kurmayı ve antrenörlüğü profesyonellere bırakacak. Anca öyle başarılı olur. Yoksa sadece başkalarından hazır devraldığı takımlarla kısa vadede başarılı olur

hazır kadrolarla basarılı olmus arkasından geldigi tdye laf etmiş şuan layıgını buluyor. GALATASARAY DEFANS oynamaz LEN tudor

Iste okudugunu anlasan benim yazdigimi da anlardin.

"MANTIKLI düsünce cercevesinde" diye yazmisim. Hakaret edenleri sence bunlarin icine katiyormuyumdur. Biraz düsün.

DtQ1oviW0AAX-Rk

bunun icin terime laf eden Akilsizlar nerde? Alin buna da laf edin

Son günlerdeki hocaya yönelik yazılanlardan sonra ve yapılan gereksiz infialden ötürü bir makale bilemek istedim Fatih hocamın sayfasında ;
Fatih Terim tarihi değiştirmiş bir antrenör ve Türkiyeye gelmiş en büyük antrenör muhtemelen ondan iyisi de gelmeyecek, Ama bu adamda bir insan ve formsuz dönemleri sıkıntılı dönemleri olabilir ki yaşadığımız sorun sadece hocanın formsuzluğu değil, Kadro olarak bu kadar dar boğazda ve çıkmazda olduğumuz dönemde üstüne gelen bu olaylar ve cezalar bizi çok zorladı ve devre arasına kadar zorlanmaya devam edeceğiz hocanın devre arası sözleride buna yönelik. Fatih Terim gibi bir efsanenin bu kadar kredisi ve toleransı olmalı, Kadromuz son derece eksik ve sıkıntılıyken bu adam çıkıp bu konuda hiçbir zerzenişte bulunmuyor ve 11 kişiysek hiçbir bahanemiz olamaz diyen bir adam.

Geçen sezon herkesin umudunun bittiği anda çok bitik haldeki bir takımı almışken herkesin tereddütleri vardı, Ama Fatih Terim o kadar büyük bir antrenör ki o yedeksiz kadrodan ve dağılmış takımdan tüm rakiplerine vura vura bir şampiyonluk çıkarttı. Onun nasıl bir efsane olduğunu tekrar hatırlamıştık. O zamanda ilk yenilgimizde ve zorlu dönemimizde bugünlerde olduğu gibi ortaya çıkmıştı bu tahammülsüz güruh, Bu adam öyle şeyler başardıki şuan ki konum ve zorluklar bana göre hiçbir şey, Fatih Terim'e inanmak ve şu dönemin geçmesine sabretmemiz gerekiyor. Fatih Terim forvetsiz bir takıma mahkum edildi, Bazen 10 oyuncuyu bulan eksiğe mahkum edildi 10 maç cezaya mahkum edildi ama hırsından ve inancından hiçbir zaman mahkum edilmedi. O yüzden bugünlerde hocaya gereğinden fazla yüklenen ve değersizleştirme yapanlar Fatih Terim bu takımdan gittiği an onun ne demek olduğunu yine anlayacaklar ve hiçbir şey olmamış gibi yine dönmesini isteyecekler hatta tek beklentileri o olacak.

Biz bu kadar zorluğa rağmen ümitliysek ve inançlıysak bunun tek sebebi bu efsanevi adamdır, Şu ilk yarıya 4-5 puan geride şu takım girebilirse TFF'sini PFDK'sını Başakşehirini Beşiktaşını üst üste koyup şampiyon olacak bu adam ondan hiçbir şüphem yok. Bu dönemde hocaya destek olmayıp vızıltı yapanlar eğer başarı gelirse kalabalık etmesinler eğer başarısız olursak egolarını tatmin edebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt