Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada takım 113 km mesafe koşmuş. Demek ki takım isteyince oluyormuş.

Bundan sonra karar verdim Eren,Selçuk,Ömer'den herhangi birinin oynadığı maçları seyretmeyeceğim yoksa Dert sahibi olacağım.

Bu güzel oyun için teşekkürler hocam uzun zamandır böyle güzel oyun izlememiştim, hele Eren ve Selçuk gibi virtüözleri tüm futbol cahilerinin baskısına rağmen oynattığın için ayrı ayrı teşekkürler

Birde duran top hic calisilmiyormu bu takimda? Kornerdeki kisa direke topu ortalamakin amaci nedir biri bana anlatabilirmi? Her korneri böyle kulandik neredeyse ve her korner besiktaslilarin önüne düstü. Fatih terim antremanlara cikiyormu yoksa kebapci ve rapciyemi emanet etti antremani? Bu takim hic mi birsey beceremez inanilir gibi degil

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yönetimdeki itleri konuşmayıp da bu adama laf söylemek büyük iş . Finansal fair diyen ağzına tüküreyim inan edinci

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sallayın bakalım hocaya bugün sizin gününüz.MESSENGER MUSTAFA İLE OTOBÜSÇÜ APO NUN HİÇ SUÇU YOK ZATEN.ADAMLAR CAVANİYLE KOMPANYİ alıyordu hoca engel oldu.O yüzden santraforsuz ve stopersiz oynuyoruz.TÜM suç hocada.

taktik hersey fena degildi . ahmet bile fena degildi AMA ÖMER NEDIR?

Eren sicti felan filan bak o nu da gectim (ki oynatmak hatalidir). AMA ÖMERI KOYMAK NEYIN NESI

Koskoca Galatasaray takımının Stoperi yok Golcüsü yok.Başkanı her gün vali gezmelerinde oyuncuların paraları yatıyormu belli değil.Ama FT heba ediyor seneyi.Say bakalım 10 tane nedeni de bilelim bizde.[/QUOTE

Sen kimsin yaa? Burada yenisin ama ilk gunden beri FT nin avıkatı gibi yorumlar yapıyorsun.. Sen devam et boyle..

Sallayın bakalım hocaya bugün sizin gününüz.MESSENGER MUSTAFA İLE OTOBÜSÇÜ APO NUN HİÇ SUÇU YOK ZATEN.ADAMLAR CAVANİYLE KOMPANYİ alıyordu hoca engel oldu.O yüzden santraforsuz ve stopersiz oynuyoruz.TÜM suç hocada.

sen ne kadar kalin kafalisin yav.
Yonetimin agzina siciyor burda herkes.
Gormek bu kadar zor mu yav

Son düzenleme:
Istifa etmesini gerektirecek bir durum yok istedigi takviyeler yapilsaydi sezon basi su an liderdik. Transfer fiyaskolarina rağmen takim liderden 6p geride

Istedigi adamlar alinsin görelim 2.yari ne olup ne bitecek.

En cok şampiyonluk.gormus en cok kupa kazanmis en fazla sevinmis takımın taraftarsınız. Fevri davranmak.rakiplerin ekmeğine yag surer. biliyorum biz alisik değiliz böyle ust uste kotu sonuclara ama sezon sonu gulen biz olacagiz

Birde duran top hic calisilmiyormu bu takimda? Kornerdeki kisa direke topu ortalamakin amaci nedir biri bana anlatabilirmi? Her korneri böyle kulandik neredeyse ve her korner besiktaslilarin önüne düstü. Fatih terim antremanlara cikiyormu yoksa kebapci ve rapciyemi emanet etti antremani? Bu takim hic mi birsey beceremez inanilir gibi degil

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu yeni bir şey değil. Ben Galatasaray'ı bildim bileli böyle kullanıyoruz.

Kornerler ön direğe

Taçlar rakibe

Arada bir denk gelip korner ortaya düşüyor. Tek tük gol çıkıyor onlardan.

Bu mac icin hocayi suclamak bana mantiksiz geliyor. Vodafone deplasmaninda bu sonuc normal cok pozisyon bulamasak da adamlari sahalarina hapsettik. Mucadeleden memnunum 7 eksik gozonune alindiginda normal.transfer yapmayanlar utansin. Ahmet sivri yunus oynasa bu mac zamani miydi dersiniz bilmiyor muyuz. Elestirecek bisey bulursunuz siz

Yav sen ne kadar kalin kafalisin yav.
Yonetimin agzina siciyor burda herkes.
Gormek bu kadar zor mu yav
yav cıdden yonetım dıye bısey mı var kulup suan terımın elınde baskan falan yok diyoruz hala gelmıs sallayacak yer arıyorlar hocayı korumak ıcın

Avukatı filan değilim banane yarın kovsunlar isterlerse umrumda olmaz.Ama haklının yanında olurum her zaman.Fatih Terim'i boşver isme takılma Atıyorum Terim gelmedide Tudor takımın başında kaldı diyelim.Bugün Tudoru savunurdum.Çünkü adamın elinde stoper yok golcü yok.Önce tam kadro takım olması lazım.Hocayı tam olarak eleştirebilmek için bence.

70 küsüre kadar oyuncu değiştirmemek ve son hakkını Ömer'e harcamak gerçekten inanılır gibi değil.

Bu kadar eksikle besiktas deplasmaninda tek kale futbol oynatti

Hakemi yenemedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt