Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Bu arada takım 113 km mesafe koşmuş. Demek ki takım isteyince oluyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mactan sonra oyunculara sallıyor sonra aynı oyuncuları oynatıyor![]()
Bu güzel oyun için teşekkürler hocam uzun zamandır böyle güzel oyun izlememiştim, hele Eren ve Selçuk gibi virtüözleri tüm futbol cahilerinin baskısına rağmen oynattığın için ayrı ayrı teşekkürler
Koskoca Galatasaray takımının Stoperi yok Golcüsü yok.Başkanı her gün vali gezmelerinde oyuncuların paraları yatıyormu belli değil.Ama FT heba ediyor seneyi.Say bakalım 10 tane nedeni de bilelim bizde.[/QUOTE
Sen kimsin yaa? Burada yenisin ama ilk gunden beri FT nin avıkatı gibi yorumlar yapıyorsun.. Sen devam et boyle..
Esrar gibi bırakamıyoruz maalesefGencligimizi curutmeye deger mi?
Sallayın bakalım hocaya bugün sizin gününüz.MESSENGER MUSTAFA İLE OTOBÜSÇÜ APO NUN HİÇ SUÇU YOK ZATEN.ADAMLAR CAVANİYLE KOMPANYİ alıyordu hoca engel oldu.O yüzden santraforsuz ve stopersiz oynuyoruz.TÜM suç hocada.
Birde duran top hic calisilmiyormu bu takimda? Kornerdeki kisa direke topu ortalamakin amaci nedir biri bana anlatabilirmi? Her korneri böyle kulandik neredeyse ve her korner besiktaslilarin önüne düstü. Fatih terim antremanlara cikiyormu yoksa kebapci ve rapciyemi emanet etti antremani? Bu takim hic mi birsey beceremez inanilir gibi degil
SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav cıdden yonetım dıye bısey mı var kulup suan terımın elınde baskan falan yok diyoruz hala gelmıs sallayacak yer arıyorlar hocayı korumak ıcınYav sen ne kadar kalin kafalisin yav.
Yonetimin agzina siciyor burda herkes.
Gormek bu kadar zor mu yav
mactan sonra oyunculara sallıyor sonra aynı oyuncuları oynatıyor![]()