- 23 Temmuz 2011
- 75.714
- 51.200
- 4.843
Şu an o günlerden bir fark yok ki.
Riekerink dönemi takımın kondisyon olayı şuan ki durumdan iyiydi lütfen fark yok demeyelim sayın abim yaw.
Ayıp
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu an o günlerden bir fark yok ki.
Avukatı filan değilim banane yarın kovsunlar isterlerse umrumda olmaz.Ama haklının yanında olurum her zaman.Fatih Terim'i boşver isme takılma Atıyorum Terim gelmedide Tudor takımın başında kaldı diyelim.Bugün Tudoru savunurdum.Çünkü adamın elinde stoper yok golcü yok.Önce tam kadro takım olması lazım.Hocayı tam olarak eleştirebilmek için bence.
Rieenkink dönemi de leş gibiydi kondisyon takım haftada 3 gün izin yapıyorduRiekerink dönemi takımın kondisyon olayı şuan ki durumdan iyiydi lütfen fark yok demeyelim sayın abim yaw.
Ayıp
Hiçbir şey yapmıyorsan antrenmanlarda duran top çalıştır allah rızası için
Kesin savunurdun.
Tudor iki bek degistirip bursa deplasmanini aliyordu hala küfür yiyordu burda![]()
Şu an kimse farkında değil ama Türk futbolu (doğal olarak bizde) küçülmeye gidecek adam gibi uzun vadeli yapılanmaya gitmeyen silinip gidecek, istesek de istemesek de Terim dönemi çok uzun soluklu olmayacak zaten maksimum 1.5 yıl diyorum ben. Terim o ortamda çalışmaz zaten.Riekerink dönemi takımın kondisyon olayı şuan ki durumdan iyiydi lütfen fark yok demeyelim sayın abim yaw.
Ayıp
Tudorla bu sahada tecavüze uğramıştıkTudorun ceyregi kadar oynatamıyor arkasından salladıgı adamdan beter durumda
Linnes'in yerine oynayan Mariano çünkü harika bir futbolcuLinnes niye 11 de başlamadı,eren denilen futbol özürlüsü nasıl 90 dakika oynar ?
Nah harikaLinnes'in yerine oynayan Mariano çünkü harika bir futbolcu
Muslera sayesınde degıl mı ? İyi giden macta adamlara hediye etmıstı golüTudorla bu sahada tecavüze uğramıştık
Bu macta eren hediye etti recep kardesMuslera sayesınde degıl mı ? İyi giden macta adamlara hediye etmıstı golü
Şu kötü yorgun besiktas karsısında iyi oynadık sanıyorsun ya terimi savunan adamın vizyonu bu işte
Şu an kimse farkında değil ama Türk futbolu (doğal olarak bizde) küçülmeye gidecek adam gibi uzun vadeli yapılanmaya gitmeyen silinip gidecek, istesek de istemesek de Terim dönemi çok uzun soluklu olmayacak zaten maksimum 1.5 yıl diyorum ben. Terim o ortamda çalışmaz zaten.