Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım istenilen seviyede koşmuş inşallah dünün etkisi yoktur
Şu fernando gibi çöplerden medet ummayi bırak gidin sağlam pas verebilen bir tane dos alın
Adama sövmek ten helal oldum 3 metreye pas adamayan adamlarla oynuyoruz

Galatasaray Düşmanlarının .........

Avukatı filan değilim banane yarın kovsunlar isterlerse umrumda olmaz.Ama haklının yanında olurum her zaman.Fatih Terim'i boşver isme takılma Atıyorum Terim gelmedide Tudor takımın başında kaldı diyelim.Bugün Tudoru savunurdum.Çünkü adamın elinde stoper yok golcü yok.Önce tam kadro takım olması lazım.Hocayı tam olarak eleştirebilmek için bence.

Kesin savunurdun.
Tudor iki bek degistirip bursa deplasmanini aliyordu hala küfür yiyordu burda :)

Halen yok deplasmanda güzel oynadık filan diyorlar çıldıracağım

Laa arkadaş açın gözünüzü

Karşımızda takım filan yoktu

YOK ANLIYOR MUSUNUZ YOKKK

Aga acilen kovulsun fatih terimde getirsinler bielsayı filan.Adamlara bak biri kalın kafalı der biri avukat der.Kovun Terimi İSTİFA TERİM.

Tudorun ceyregi kadar oynatamıyor arkasından salladıgı adamdan beter durumda

Hiçbir şey yapmıyorsan antrenmanlarda duran top çalıştır allah rızası için

Bunu 50 kere yazdım.. Hatta bu konuda topic actım.. Duran topları rezalet kullanıyoruz.. Hatta tac atışlarını bile kullanamıyoruz.. FT efendi anca antreman show yapsın, barbeku partisi yapsın.. Bunlarla ugrasacagına duran top calışması yapsa takım bu durumda olmazdı..

Riekerink dönemi takımın kondisyon olayı şuan ki durumdan iyiydi lütfen fark yok demeyelim sayın abim yaw.

Ayıp
Şu an kimse farkında değil ama Türk futbolu (doğal olarak bizde) küçülmeye gidecek adam gibi uzun vadeli yapılanmaya gitmeyen silinip gidecek, istesek de istemesek de Terim dönemi çok uzun soluklu olmayacak zaten maksimum 1.5 yıl diyorum ben. Terim o ortamda çalışmaz zaten.

Linnes niye 11 de başlamadı,eren denilen futbol özürlüsü nasıl 90 dakika oynar ?

Terimsin laa sen Fatih Terim

Kendine gel artık yaa

Seni Terim yapan özüne geri dön

Kaybedeceksek de ADAM GİBİ KAYBEDELİM

Devre arasına kadar susma kararı alıyorum. Bir daha Eren, Selçuk ve Mariano'ya haketmedikleri formayı verirsen maç da izlemeyeceğim. Yeter senin bile isteye yanlış karar alacağın bir takım değil. Sabotaj ediyorsun, oyuncuların yerinde olsam adaletini sorgular gitmen için uğraşırdım. bıktırdınız lan tffsi bir yandan mhksı bir yandan şikeciler bir yandan sen ve rezil oynadıkları halde oynatmaya devam ettiğin oyuncuların bir yandan. Futboldan soğuttunuz bizi.

Tudorla bu sahada tecavüze uğramıştık
Muslera sayesınde degıl mı ? İyi giden macta adamlara hediye etmıstı golü

Şu kötü yorgun besiktas karsısında iyi oynadık sanıyorsun ya terimi savunan adamın vizyonu bu işte

kaybedecegimizi veya golsuz berabere kalacagımızı bılıyordum izlemeye gerek bile yoktu macı ... operasyon cocugu cuneyt cakırıda unutmamak lazım tabi eldeki malzeme bu kimseden birsey beklemeyin sorun hocada degil klasik bi tabirle mourinho,sari,zidaneden olusan bi ekip gelse bile birsey yapamaz bu takıma butun oyuncuların elden cıkarılması lazım buda bı transfer donemınde olacak is degil zamanla olacak 3-4 yılı bulur bunları temızlemek hepsinde kapı gibi kontratlar var diyecegim o ki saglıgım icin artık macları ızlemıyorum :D

Şu an kimse farkında değil ama Türk futbolu (doğal olarak bizde) küçülmeye gidecek adam gibi uzun vadeli yapılanmaya gitmeyen silinip gidecek, istesek de istemesek de Terim dönemi çok uzun soluklu olmayacak zaten maksimum 1.5 yıl diyorum ben. Terim o ortamda çalışmaz zaten.

Uzun vadeli yapılanma için uygun yerli adayın var mı peki abi.

Apo yapamaz mı diosun bu durumu, sabredilirse şayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt