Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam;
Eğer Adaletin olduğunu iddia ediyorsan. Linnes oynayacak, Eren kadro dışı bırakılıp sittir edilecek. Ömer Bayram ve Muğdat gibi Anadolu kılıklı topçuları kadroya almayacaksın. Bu nedir ? Nedir hocam günahımız, seni hep savundum yine savunacağım. Ama az adaletli ol yahu !

Terimi elestirmek istifa etmesini istemek degil diyenler baslik acmis istifa diye :) bilmiyorduk zaten bi sonraki asamanin baslik amak oldugunu nankorler

Prenslerini (ömer,eren,selçuk,ahmet) al ve git.
Taraftarın gözünde az da olsa kalan itibarını da, zedelemeden istifa et ve önümüzü aç.

Sene başından beri egon ve inadın yüzünden bizi yeteneksiz oyunculara mahkum edip herkesle düşman ettin.

Tarihin en rezil fenerine kendi evinde puan verdin.
Deplasmanda yakalayabileceğin en kötü bjk'ye bedavadan 3 puan hediye ettin.

Şampiyonlar liginin en zayıf grubunda son 4 maç gol bile atamadın.

Son 9 maçta tek bir galibiyet aldın, onu da gelen geçenin fark attığı kayseriye karşı anca alabildin.
Son 3 iç saha maçında rezil takımlara karşı galibiyet bile almayı beceremedin.

Aglak Şenol kadar bile olamadin ve gençlere bir türlü şans vermedin.

İdman da ne yaptırdığın belli değil.
Takım 50.dakikada oyundan düşüyor
Herkes adele sakatlığı yaşıyor.
Her maç saçma sapan gol yiyoruz.
Oyunculara rakibi nasıl karşılayacağını calistirmadigin için sürekli penaltı yaptırıyorlar.
Bütün kornerleri ön direğe kullanma talimatını sen verdin (vermediysen eğer durum daha vahim demekki Oyuncular seni takmıyor)
Oyuncuların da senin gibi gelene geçene saldırmak tan başka bir şey bilmiyor.(sen kebapciya oyuncularsa rakibe ve hakeme)

Profesyonellik yerlerde.

Oyuncular nereye koşacağını bilmiyor.
Birbirlerine yardıma gitmiyorlar.
Takım içi sevgi saygıyı bitmiş.

Her maç sonunda kendi oyuncularına ve yönetime laf atmaktan kendine bir türlü sıra gelmiyor.

Gol yemeden oyuncu değiştirmek aklına gelmiyor.
Herkes maaşın da indirime giderken sen maaşına zam yaptırdın.
Tüpçü ile kanka iken birden bire hedefe koydun ki oklar sana donmesin.
Ndiaye,donk,emre,ömer gibi adamlara tüm transfer bütçesini verdiğin için forvet alamadık.

Her iki taraf içinde hayırlısı bir an evvel istifa edip önümüzü açman.
Torun bakmak sana da iyi gelecek.

Ahmet Arif Kesen renktaşıma açık mektup
Arif hocam nasılsın iyimisin beni sorarsan Galatasarayın kaybettiği üstelik fino fikonun takımına kaybettiği bir gece ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim.
Hocam sana saygım sonsuz ortak paydamız Galatasaray sonuçta. Şunu çok net merak ediyorum, her maç sonu önü içi Fatih hocanın istifa etmesi beklentisiyle yazıyorsun da gerek mantık gerek realite gerek ekonomik olarak Fatih hocanın gönderilmesi ve istifa etme ihtimali yüzde 1 değilken neden kendini bu beklentiyle hırpalıyor heba ediyorsun? Lütfen hakaret algılama mazoşist misin biraz?
Kabullen artık renktaşım bu sene 5.de bitirsek Allahtan sağlığına bir hal gelmezse hoca devam edecek. Yaptığı kötü şeyleri hepimiz görüyoruz. Takımın bu kadar çok sakat vermesi ve fizik olarak kötü oluşumuz kesinlikle hocanın büyük kabahati. Forvet alınmayışı hocanın emre transferinde ısrarının kötü sonucu. Gençlere hiç güvenmemesi kariyerinde gençleri cesaretle oynatan hocanın kendini inkarı resmen. Donka 2 milyon euro ya uzattırması vs yerden göğe kadar eleştirilecek çok yani var hocanın ama geçen sezon ki şampiyonluğun hatrına destek verilecek istifa kovulma ihtimali dahi yok. Lütfen bu gerçeği kabullenip yorumlarında teknik taktik zenginliği okuma keyfi sun bize, gerçekleşmesi mümkün olmayan bir ütopyanın yerine. Gözlerinden öperim. Saygılar

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ahmet Arif Kesen renktaşıma açık mektup
Arif hocam nasılsın iyimisin beni sorarsan Galatasarayın kaybettiği üstelik fino fikonun takımına kaybettiği bir gece ne kadar iyi olunabilirse o kadar iyiyim.
Hocam sana saygım sonsuz ortak paydamız Galatasaray sonuçta. Şunu çok net merak ediyorum, her maç sonu önü içi Fatih hocanın istifa etmesi beklentisiyle yazıyorsun da gerek mantık gerek realite gerek ekonomik olarak Fatih hocanın gönderilmesi ve istifa etme ihtimali yüzde 1 değilken neden kendini bu beklentiyle hırpalıyor heba ediyorsun? Lütfen hakaret algılama mazoşist misin biraz?
Kabullen artık renktaşım bu sene 5.de bitirsek Allahtan sağlığına bir hal gelmezse hoca devam edecek. Yaptığı kötü şeyleri hepimiz görüyoruz. Takımın bu kadar çok sakat vermesi ve fizik olarak kötü oluşumuz kesinlikle hocanın büyük kabahati. Forvet alınmayışı hocanın emre transferinde ısrarının kötü sonucu. Gençlere hiç güvenmemesi kariyerinde gençleri cesaretle oynatan hocanın kendini inkarı resmen. Donka 2 milyon euro ya uzattırması vs yerden göğe kadar eleştirilecek çok yani var hocanın ama geçen sezon ki şampiyonluğun hatrına destek verilecek istifa kovulma ihtimali dahi yok. Lütfen bu gerçeği kabullenip yorumlarında teknik taktik zenginliği okuma keyfi sun bize, gerçekleşmesi mümkün olmayan bir ütopyanın yerine.

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Reis avatarını neden kaldırdın

hoca rezil ediyorsun takımı gitme vaktinin geldiğine inanıyorum.

Hocanın suan gıtmesı önemli degil hoca giderse gelen hocayı terimciler bitirir sneijder belhanda mevzusu gibi uzar gider bu olay hoca iyice batırırsa belki bazılarıda anlar

kafayı mı yediniz ?heleki su maçtan sonra.iyi top oynadık 8 eksiğe ragmen.veirilmeyen 3 penaltı ve atılmayan 2 topcu vardı bjkde.eren ısrarına sövülür sadece.

Hocam bu şekilde kaybedilen her maçtan sonra sana daha çok bağlanıyoruz ama sen de artık inatlarından vazgeç.

Hocanın suan gıtmesı önemli degil hoca giderse gelen hocayı terimciler bitirir sneijder belhanda mevzusu gibi uzar gider bu olay hoca iyice batırırsa belki bazılarıda anlar

Batırmasını mı isteyecek o zaman gitsin isteyenler. Saçma yine nerden baksan.

Tudor'un veya başka bir hocanın performansını beğenmedik diye maç kaybedip nasıl Terim gelsin diye beklemediysek bu da yanlış olur.

O yüzden yanlış bir temenni olduğunu düşünüyorum. Toparlayıp, düşmanlık eden kişi ve kurumlara haddini bildirelim ikinci yarı inşallah, Ömer Bayram, Selçuk, Eren gibiler yerine alt yapıdan birilerini koyup Ozan'da gösterdiği dirayeti neden göstermedi diye eleştiriyi unutmayarak tabi.

Ya niye sağlıklı bir performans eleştirisi yapılamıyor anlayamıyorum.

Terim elbette nasıl başarılı oynattığında, sonuçlar aldığında katkı veriyorsa şimdi de sorumlulardan biridir. (Şampiyon oluyoruz başka faktörler olmasa yapamazdı, kötü oluyoruz bir kesim bakın işte gördünüz, diğer kesim de ne suçu var hiç suçu yok) Sürekli öfke, alabildiğine saçma sapan işler.

BIKTIM YA. YORULDUM ARTIK.

Olmiyan faulde cikan penalti
Verilmiyen 2 penalti
Verilmiyen en az 1 kirmizi kart
Ama hoca suclu....
Yürüyün gidin

kralen9 , maestroçuk8 haftaya yine 11de boy gösterecektir.
terim yönetime mesaj veriyor.
anlayamazsınız.

Eren konusuna bende katılıyorum Eren oynayacağına maça 10 kişi çıkalım daha iyi ama hocaya gitsin filan demek tamamen saçmalık

Adam tüm olanlara oynanan bunca oyuna rağmen hala gık demeden takımın başında duruyor

Galatasaray 'ı bir arada tutabilecek en önemli güç şu anda Fatih Terim 'dir

Şu anda önemli olan hocanın taktisyenliği muazzam oyun bilgisi filan değil Fatih Terim 'in ağırlığı altında yeniden toplanmamız önemli olan bu

Elbet Allah 'ın adaleti şaşmaz elbet bunca oynanan oyun yanlarına kar kalmayacak bundan eminim ...

kralen9 , maestroçuk8 haftaya yine 11de boy gösterecektir.
terim yönetime mesaj veriyor.
anlayamazsınız.
Yav adam yeri geldiğinde Maicon gibi Galatasaray tarihinin en çok bonservis verilerek alınan stoperlerinden birisini tık diye kesti hayatında profesyonel olarak maça çıkmamış Ozan 'ı haftalardır oynatıyor. Fatih Terim 'de bilirdi Eren yerine Ali Yavuz 'u denemeyi veya Selçuk yerine Gökay 'ı filan denemeyi

Ama işte adam yönetime işte bana verdiğiniz malzeme diyor resmen çünkü bu adam bas bas bağırdı stoper çok önemli değil ocak ayına kalabilir ama forvet şart dedi, hatta Gomis kalsa bile Modeste 'yi istiyordum ben dedi ama işte yönetim resmen adama ihanet etti

Yav adam yeri geldiğinde Maicon gibi Galatasaray tarihinin en çok bonservis verilerek alınan stoperlerinden birisini tık diye kesti hayatında profesyonel olarak maça çıkmamış Ozan 'ı haftalardır oynatıyor. Fatih Terim 'de bilirdi Eren yerine Ali Yavuz 'u denemeyi veya Selçuk yerine Gökay 'ı filan denemeyi

Ama işte adam yönetime işte bana verdiğiniz malzeme diyor resmen çünkü bu adam bas bas bağırdı stoper çok önemli değil ocak ayına kalabilir ama forvet şart dedi, hatta Gomis kalsa bile Modeste 'yi istiyordum ben dedi ama işte yönetim resmen adama ihanet etti
Reis mesajı mı kalmış kaç haftadır puan kaybediyoruz.

lan terime istifa diyip gencler diye bahane uyduruyorsunuz. Terim den önceki 5 hocanin HANGISI altyapidan oyuncu oynatti? TAM TAMINA BIR KISI O DA RIEKERNIK (Mustafa kapi)

Terimin yanlis yaptigini soylemek bizden birsey eksiltmez hocam
Savunacagim diye 'kivirmaya' gerek yok.
Mesaj verdigi fln yok yanlis yapiyor
Yanlisinda israr ediyor

Oyuncular kötü, yönetim kötü, sağlık heyeti kötü, kondisyoner kötü, hakemler kötü, zeminler kötü....

Allah aşkına bütün samimiyetimle soruyorum Galatasaray'da şu an herşeye karar veren adam oalrak hocanın gerçekten takımın CL'de tarihin en kolay grubunu ilk maç dışında neredeyse gol atmadan bitirme noktasına gelmesinde ve ligde 4. sıraya gerileyip oyun oalrak hiç varlık gösterememesinde hiç mi sorumluluğu yok. Beyler tamam santrafor yok da takım savunmada kötü, duran topta kötü, fizik olarak kötü, taç atarken kötü.. Geçen sene bu zamanlarda bu takımı Terim şampiyon yapar bu takım Terim'e layık deniyordu, şampiyon yaparken oyuncualr iyiydi bir anda mı kötü oldular?

Mesela hiç mi sormuyorsunuz geçen senenin kahramanları Mariano ve Fernando neden bu kadar kötü diye? neden Ndiaye geçen sezonun kat be kat gerisinde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt