Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmiyan faulde cikan penalti
Verilmiyen 2 penalti
Verilmiyen en az 1 kirmizi kart
Ama hoca suclu....
Yürüyün gidin

Çıkacak kadroyu gorunce , maçtan önce yazdım; Mucizevi şekilde yenseydik bile FT suclu dedim.. Selçuk, Eren ve Ahmetli kadroya en koyu Terimciler bile isyan etti.. Ve gördük.. Eren ruh gibi dolastı, penaltıya sebebiyet verdi.. Vitaminsiz Selçuk'un yuruyecek hali yoktu, rezil duran toplar kullandı.. Gençler oynasa yenilsek, yeminle laf etmeyecektim..İşte FT bu..

lan terime istifa diyip gencler diye bahane uyduruyorsunuz. Terim den önceki 5 hocanin HANGISI altyapidan oyuncu oynatti? TAM TAMINA BIR KISI O DA RIEKERNIK (Mustafa kapi)

Rezil Tudor kupada Recepi falan oynatmadimi? Fatih hoca geldiginde genclere kupada bile sans vermedi yanlis hatirlamiyorsam.

Ve hoca Ozani tek Serdar sakatdi ve tam düzelmedi diye oynatmaya baslamadimi? Hem onu oynatmadan önce, sanki Ahmet 3-4 mac yapmisti ve berbat oynadi diye kesilmisti ve Ozani oynatmaya baslamisti.

Oyuncular kötü, yönetim kötü, sağlık heyeti kötü, kondisyoner kötü, hakemler kötü, zeminler kötü....

Allah aşkına bütün samimiyetimle soruyorum Galatasaray'da şu an herşeye karar veren adam oalrak hocanın gerçekten takımın CL'de tarihin en kolay grubunu ilk maç dışında neredeyse gol atmadan bitirme noktasına gelmesinde ve ligde 4. sıraya gerileyip oyun oalrak hiç varlık gösterememesinde hiç mi sorumluluğu yok. Beyler tamam santrafor yok da takım savunmada kötü, duran topta kötü, fizik olarak kötü, taç atarken kötü.. Geçen sene bu zamanlarda bu takımı Terim şampiyon yapar bu takım Terim'e layık deniyordu, şampiyon yaparken oyuncualr iyiydi bir anda mı kötü oldular?

Mesela hiç mi sormuyorsunuz geçen senenin kahramanları Mariano ve Fernando neden bu kadar kötü diye? neden Ndiaye geçen sezonun kat be kat gerisinde?
HAQLISIN renkdaş ultra uber golcümüz Ereninho Müthiş Stoperlerimiz oyuna akıl katan müthiş 10 numaramız Kralhanda varken şampiyonlar liginde gruptan çıkılmaması büyük rezalet.Büyük USTA başkanımız İNAN EDİN ve Müthiş futbol şube sorumlumuz Sir Albayrak YARIN gerekeni yapıp Terimi evine gönderip.Müthiş vizyonlarıyla guardiolayı menajer olarak göreve başlatacaklar ŞÜBHEN OLMAZIN.

Rezil Tudor kupada Recepi falan oynatmadimi? Fatih hoca geldiginde genclere kupada bile sans vermedi yanlis hatirlamiyorsam.

Ve hoca Ozani tek Serdar sakatdi ve tam düzelmedi diye oynatmaya baslamadimi? Hem onu oynatmadan önce, sanki Ahmet 3-4 mac yapmisti ve berbat oynadi diye kesilmisti ve Ozani oynatmaya baslamisti.
11/12 sezonunda da semih ve emre ayni olaylardan dolayi 11de yerlerini buldular. Adam hepsini kadro ya alip en azindan yedege alistirdi.

Yunus süper kupa finalinde + ligde birak dk sans buldu. Ve takimin yarisi sakat degil di mesela. Ozan'da Semih gibi oldu . Iyi de oldu . Cmtesi Ayni olaydan dolayi büyük ihtimal ile Celil oynayacak ilk 11de .
Neticede bütün gencleri A takima bagliyor. Ama bugün ama yarin. cmtesi rize ardindan kupa maci var. O gün konusuruz hangi genc oyuncu oynadi diye

Insan bazen gerçekten başkaları adına utanıyor şu forumda yazılan bazı yorumları ve içeriklerinin kalitesini gördükçe. Yazık.

sent via GSC

lan terime istifa diyip gencler diye bahane uyduruyorsunuz. Terim den önceki 5 hocanin HANGISI altyapidan oyuncu oynatti? TAM TAMINA BIR KISI O DA RIEKERNIK (Mustafa kapi)
daha genc yasindayken sinani oynatanda riekerink. Brumanin o son performansinin asıl sahibi yine o adam. Bir kotu olayda daha kötüsüyle niye örneklendirme hevesindesiniz anlamıyorum.
Biza daha uygun hocalar kadrolar varken gidip yanlış tercihler yapıldi diye niye bu savunma. Baskanlar gidip daha başarılı olabilecek adamları getirsin kardeşim o halde.
Yahu yüzmilyonlarca euronun döndüğü bir kulupte gidipte amatorce aptalca isler yapiliyorsa taraftar niye suclu oluyor niye hakir görülüyor.

O kadar eksik var yok şöyle oynamışız sonuc ne kardeşim kazandık mi kaybettik mi? 2aydır dogru dürüst golümüz yok.
Maicon-Donk forvet hattinin olduğu macta da aynı savunmalar yapıldı o gün ona ne kadar yanlış diyorsam bu akşamda sürekli hocanin yanlıs oyuncu değişiklikleri de hatalı. Bunu söylüyor diye millete vatan haini muamelesi yapmayı bırakın artık.
Hataları bir daha olmasın diye söylüyor bu millet kötü olalim rezil olalım o gitsin bu defolsun diye değil. Her hafta aynı değişiklerin yapılması farkli sonuçların beklenilip olmaması, birisi hata yapsakta(oyuncu-hakem-federasyon)birine suç atsak diye çabalamayalim diyoruz.

Terim oyuncu değisikligi konusunda hatalı mı? Hatalı.

Millete mactan sonra kameralar önünde laf sokup ders verip bir sonraki macta ayni adama sarılıyormu? Sarılıyor.

Bu takımın şu anda kondisyonu avrupanın en kötüsü ise ve bunun birinci sorumlusu velet bir kondisyoneri oraya getirip emanet etmesini ve sakatlık ve bu berbat fizikten dolayı bir çözüm üretiliyor mu?Yine hayır.

Hocada yonetimde şu anda bu kafada ama gushel oynuyoruz ama hakem bizi katlediyor federasyon düşman, feghouli kahrolası arap 4 milyon alıyor ama mac aldırmıyor.

Savunanların hiçbirinin adam gibi bir argümanı yok, kuduz köpek gibi afhsdhfbsfbs ağzından salyalar saçarak saldırıyorlar anca.

Tedbirli davranıyor :) Can son yıllarda fazla tedbirli biri oldu.

Niye?

Sezon basindan beri herhangi bir oyun planimizin olmadigini söyleyen ilk üyelerin arasindaydim muhtemelen. Sakatliklar arttikca bunun tek sorumlusunun kondisyoner olamayacagini veya oyuncularin kendilerine bakmamalarindan kaynkakli olamayacagini dile getirdim kac kere.

Daha ne yapayim ki gayet de yeterince elestiriyorum hocayi.

son 5 yil magarada yasamamis herkes terimin gönderilmesi hiç bir boka yaramayacagini bilir.

Maalesef terim'in 2.sezonlarının ilk devresi hep böyle kaos oluyor..

96-2000 döneminin en kötü sezonu yine 2.sezonu olan 1997-1998 sezonuydu.Ilk yarı baya bir geride kapatıp 2.yarı toparlamıştık.

2002-2004 arası olan 2.döneminde ilk sezon şampiyonluk kaçmasına rağmen son ana kadar gidildi ama yine 2.sezonu olan 2003-2004 sezonu felaket geçti ve sezon ortası ayrıldı.

2011-2013 arasi 3.döneminde ise ilk sezon müthiş bir futbolla kazanılan bir sezonun ardından 2.sezonu olan 2012-13 sezonun ilk yarışı yine çok sıkıntılı geçti ve sadece 33 puan almıştık ilk yarı yine transferlerle 2.yarı toparladık.

4.döneminde yine 2.sezonunun ilk yarışı kötü geçiyor...

Enteresan bir durum...

Dunyanin en egolu vasifsiz teknik adami olabilir.

Umit Davala mactan sonra basın toplantısı yapmamış..

Kurallara göre yapmak zorunda.. Ve yapmadıkları için kulup yine ceza alacak.. Muhtemelen para cezası..

Ulan nerden tutsan elinde kaliyor.. Her sey yanlış.. Basın toplantısı yapmamanın kulube bir karı yok, zararı var.. Neden kulup zararına olan şeyi yapıyorsun?? Kafayı yememek elde değil yaaa :((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt