Hocam keçiörengücü dediğin takım amatör kümenin bi üstü ligde oynuyor. çoğu oyuncusu 21-22 yaşında yani bizim oynayan oyunculardan 1-2 yaş büyük en fazla.Bu oyuncular karşısında varlık gösteremeyen biri Selçuğun yerine nasıl oynasın orta sahada?
Ben yerine oynayacak oyuncu konusuna girmedim ki.
Soru cok basit idi, tüm argümanlardan arinmis bir sekilde Selcuk teknik olarak ne oynuyor da oynamayi hak ediyor.
Verdigin cevabi da tek bir tane argüman ile cürüttügümü düsünüyorum.
Simdi gelelim yerine oynayacak oyunculara.
Ben kendim maci izlemedim, yazilan mesajlardan cikardigim üc dört genc oyuncunun hic de fena oynamadigi yönünde, buna Celil dahil.
Ama simdi isimlerden bagimsiz konusalim, bugün oynayan kadro daha ilk defa bir arada oynuyor, bir cok genc oyuncunun daha ilk A takim deneyimi, yani hem tecrübe hem de A takim oyun temposu kriterleri yerini bulmamis ama sen bir mac ile yargiya variyorsun. Bak heycanli olma ihtimallilerine, zeminin kötü olmasina girmedim bile.
Peki neden bu topa giriyorsun, sirf Fatih Terimi savunmak icin.
Kac gündür bu toplara hic girmedim, Fatih Terimi seviyor muyum, hayir, saygi duyuyor muyum evet ama sevmedigim halde senin kadar zarar verdigimi düsünmüyorum, hem takima hem de Fatih Terime.
Hic bir yerde hatalar kabul edilmeden bir gram ileriye gidemezsin, futbol takimi olsun, herhangi bir is yeri olsun, fark etmez.
Siz bu hatalarin hic birini kabul etmiyorsunuz, lütfen bana elestirip hakaret etmeyenlere lafim yok deme sakin cünkü onlara bile laf ediyorsunuz.
Buna en canli örnek bu oynasin, su oynasin yeeeeaaaa diyenler gördünüz mü diye yazdigin ve Selcuk üzerinden destekledigin mesajlarin.