Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigues bizim gençlerin bencilliğinden cinnet geçirecekti nerdeyse.Ömer zaten yetersiz bir oyuncu ona yorum yapmaya gerek yok.Maicon arabistana gitmiş şimdiden.Celil yerden yere vurulan selçuğun yarısı kadar oynasın bir daha futbol konuşmam.Sadece İsmail Çipe A takım seviyesinde şu anda.Ali yavuzu düzgün izleyemedik yorum yapamam.Diğerleri ptt de bile zor oynar.

:( neden boylesin yav

Rodrigues bizim gençlerin bencilliğinden cinnet geçirecekti nerdeyse.Ömer zaten yetersiz bir oyuncu ona yorum yapmaya gerek yok.Maicon arabistana gitmiş şimdiden.Celil yerden yere vurulan selçuğun yarısı kadar oynasın bir daha futbol konuşmam.Sadece İsmail Çipe A takım seviyesinde şu anda.Diğerleri ptt de bile zor oynar.
Bence de konuşmaman hayrına olacaktır

Pas dağıtımı ve duran top kullanımı yeterli ha.

fb2b047dc6063d9210bcc1be23582da3.jpg

sent via GSC

Bu sezonu el birliği ile katlettiniz. Bari gençleri oynat da gelecek sezon için 20-30 maç deneyimleri olsun.

Oynattığın leşler olmazsa küme düşmeyiz korkmayın.
Katledilen ne var ?
Zirveden 6 puan uzaktayız relaks olun.
Devre arasına 6 puan geride girersek şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri oluruz.

Fener maçındaki rezillikler olmasa, bariz var hataları olmasa bile şuan başakşehir ile beraberdik puan olarak

Yani her aldigi topa basip, istikamet olarak kisa mesafe geriye oynamasi futbol oynuyor anlamina mi geliyor?
Hocam keçiörengücü dediğin takım amatör kümenin bi üstü ligde oynuyor. çoğu oyuncusu 21-22 yaşında yani bizim oynayan oyunculardan 1-2 yaş büyük en fazla.Bu oyuncular karşısında varlık gösteremeyen biri Selçuğun yerine nasıl oynasın orta sahada?

11 altyapı oyuncusuyla çıksa yine kimse eleştirmez.Buna rağmen gençleri oynatmaması bana tuhaf geliyor.Üstelik zamanında bu oyuncuları kendi getirmişti.Bana biraz bu işi ego meselesi yapıyor gibi geldi.

Herkes eleştirir ilk mağlubiyette 11 alt yapı ile çıkıp kaybetsek.

Hocam keçiörengücü dediğin takım amatör kümenin bi üstü ligde oynuyor. çoğu oyuncusu 21-22 yaşında yani bizim oynayan oyunculardan 1-2 yaş büyük en fazla.Bu oyuncular karşısında varlık gösteremeyen biri Selçuğun yerine nasıl oynasın orta sahada?
Ben yerine oynayacak oyuncu konusuna girmedim ki.
Soru cok basit idi, tüm argümanlardan arinmis bir sekilde Selcuk teknik olarak ne oynuyor da oynamayi hak ediyor.
Verdigin cevabi da tek bir tane argüman ile cürüttügümü düsünüyorum.

Simdi gelelim yerine oynayacak oyunculara.
Ben kendim maci izlemedim, yazilan mesajlardan cikardigim üc dört genc oyuncunun hic de fena oynamadigi yönünde, buna Celil dahil.
Ama simdi isimlerden bagimsiz konusalim, bugün oynayan kadro daha ilk defa bir arada oynuyor, bir cok genc oyuncunun daha ilk A takim deneyimi, yani hem tecrübe hem de A takim oyun temposu kriterleri yerini bulmamis ama sen bir mac ile yargiya variyorsun. Bak heycanli olma ihtimallilerine, zeminin kötü olmasina girmedim bile.

Peki neden bu topa giriyorsun, sirf Fatih Terimi savunmak icin.
Kac gündür bu toplara hic girmedim, Fatih Terimi seviyor muyum, hayir, saygi duyuyor muyum evet ama sevmedigim halde senin kadar zarar verdigimi düsünmüyorum, hem takima hem de Fatih Terime.
Hic bir yerde hatalar kabul edilmeden bir gram ileriye gidemezsin, futbol takimi olsun, herhangi bir is yeri olsun, fark etmez.
Siz bu hatalarin hic birini kabul etmiyorsunuz, lütfen bana elestirip hakaret etmeyenlere lafim yok deme sakin cünkü onlara bile laf ediyorsunuz.
Buna en canli örnek bu oynasin, su oynasin yeeeeaaaa diyenler gördünüz mü diye yazdigin ve Selcuk üzerinden destekledigin mesajlarin.

Pek çoğunuzun adını ilk defa duyduğu Ozan'ı şak diye 11 başlatıp formayı veren adama "celil'i yunus'u oynat yeeaa" diye iş öğretmeye çalışan hadsizlere ders niteliğinde bir maç izledik. Bugün forma giyen gençlerin hiçbiri şuanda 11 başlayamaz bu takımda. ekseriyeti kendi yaş grubuna yakın olan ücüncü lig oyuncularına üstünlük kuramayan cocuklar anadolu takımlarının azman orta sahaları karsısında ezilirler. Yapılamayan transferler ve sakat cezalı oyuncuların fazlalığı CL'den elenmemize neden olsa da, ligde ikinci yarı kendi sahasına gelen rakiplerini geçen sezon oldugu gibi tokatlayacak ve buradaki 3-5 tane catlak sesi bir süre forumdan uzak tutacaktır. Ölene dek senciyiz.

Ben yerine oynayacak oyuncu konusuna girmedim ki.
Soru cok basit idi, tüm argümanlardan arinmis bir sekilde Selcuk teknik olarak ne oynuyor da oynamayi hak ediyor.
Verdigin cevabi da tek bir tane argüman ile cürüttügümü düsünüyorum.

Simdi gelelim yerine oynayacak oyunculara.
Ben kendim maci izlemedim, yazilan mesajlardan cikardigim üc dört genc oyuncunun hic de fena oynamadigi yönünde, buna Celil dahil.
Ama simdi isimlerden bagimsiz konusalim, bugün oynayan kadro daha ilk defa bir arada oynuyor, bir cok genc oyuncunun daha ilk A takim deneyimi, yani hem tecrübe hem de A takim oyun temposu kriterleri yerini bulmamis ama sen bir mac ile yargiya variyorsun. Bak heycanli olma ihtimallilerine, zeminin kötü olmasina girmedim bile.

Peki neden bu topa giriyorsun, sirf Fatih Terimi savunmak icin.
Kac gündür bu toplara hic girmedim, Fatih Terimi seviyor muyum, hayir, saygi duyuyor muyum evet ama sevmedigim halde senin kadar zarar verdigimi düsünmüyorum, hem takima hem de Fatih Terime.
Hic bir yerde hatalar kabul edilmeden bir gram ileriye gidemezsin, futbol takimi olsun, herhangi bir is yeri olsun, fark etmez.
Siz bu hatalarin hic birini kabul etmiyorsunuz, lütfen bana elestirip hakaret etmeyenlere lafim yok deme sakin cünkü onlara bile laf ediyorsunuz.
1.Kendin izle tekrarını maçın burda birbirini gazlayanlara bakma.
2.Bugün oynayan takım 3-4 oyuncu dışında sürekli u21 maçlarında oynayan altyapı oyuncuları.Birbirlerini çok iyi tanıyorlar.
3.Karşılarındaki rakip u21 liginde oynasa sırıtmaz.
4.Fatih Terim'in avukatı değilim savunmuyorum.Yarın gönderilsin umrumda olmaz.
5.İsmail Çipe hariç mevcut altyapı oyuncularından hiçbiri a takımda oynayamaz.Bırak a takımı süper ligde oynayamaz.Ali Yavuz Kol'u tam izleyemedim ona bişey diyemem.

Hadsizlik yine biz de kalsin da, genclerin birlikte oynadigi A takimi oyunculari bir iki istisna disinda rakip takimda dahi oynayamazlar.
Ama dogru haklisiniz, futboldan pek anlamadigimiz icin bize genclerin bu bahsettigim A takim oyuncularindan okuduklarima daha iyi oynadiklari bize iyi bir ders oldu.

Pek çoğunuzun adını ilk defa duyduğu Ozan'ı şak diye 11 başlatıp formayı veren adama "celil'i yunus'u oynat yeeaa" diye iş öğretmeye çalışan hadsizlere ders niteliğinde bir maç izledik. Bugün forma giyen gençlerin hiçbiri şuanda 11 başlayamaz bu takımda. ekseriyeti kendi yaş grubuna yakın olan ücüncü lig oyuncularına üstünlük kuramayan cocuklar anadolu takımlarının azman orta sahaları karsısında ezilirler. Yapılamayan transferler ve sakat cezalı oyuncuların fazlalığı CL'den elenmemize neden olsa da, ligde ikinci yarı kendi sahasına gelen rakiplerini geçen sezon oldugu gibi tokatlayacak ve buradaki 3-5 tane catlak sesi bir süre forumdan uzak tutacaktır. Ölene dek senciyiz.
:tbr::tbr: pc başında ayakta alkışlamayı düşündüm bir an.Sonunda aklı selim bir yorum gördüm forumda.

ben çok karşılaşıyorum Terimi sevmeyenlerle. O kadar az değiller yani.
neyse yine sayesinde bir Keçiören zaferi yaşadık. Bunun üstüne bir 3 ay daha savunursunuz.

yaşasın Keçiören fatihi
Baya baya azınlıkta...

Tt stadı en göze gelinir örnek diyelim yeterli olur. Şimdi başka ortaya atılacak bir delil ne sende nede bende var.

Antiterimciler orada tık sesleri çıkmıyor. Korkularından da olabilir tabiki diye bilirsin şimdi tabiki.

Sanal alemde kimin ne olduğu beli olmayan ortamlarda bu durum ölçülmez zaten. Hele ki bu forum hiç ölçü değil. Şurada olsa olsa 100-500 kişi yazışıyordur devamlı olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt