Çağrı Kodaz
Sarı Üye
- 12 Kasım 2018
- 509
- 153
- 238
Ozan?Bugun muslera olmasa yıne berabere kalamıyacaktık dua etsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozan?Bugun muslera olmasa yıne berabere kalamıyacaktık dua etsın
Bugun muslera olmasa yıne berabere kalamıyacaktık dua etsın
Peki yerine kim gelecek.Daha doğrusu bu başkan ve yönetim kimi getirecek?
sevmem ama gerceklerı soyleyelım artık bu takım bıtık durumdaSen Muslera'yı sevmezdin la hayret.
Takım dağınık kırılgan kabul ama çoğu maçta yaptığı değişikliklerle bu duruma gelindi. Sadece şunu merak ediyorum inşallah bu değişiklikleri hocam yapmıyordur inşallah. Hala kafamda sorguluyorum onyekuru-ömer feghuli-maicon değişikliğinin sebebini zehir oldu hafta sonum yazık çok yazıkMuğdatı oynatmamakta haklıymış ama takım gerçekten çok dağınık ve kırılgan, bu takım 2. lig takımına karşı 1-0 geriye düşse çeviremez çözüm bulmalı artık futbolcular adeta pamuk şeker gibi
İtiraf edıyorum degısıklıkleri ben ve @Yunus Can . yapıyor yedek kulubesının arkasından seslenıyoruzTakım dağınık kırılgan kabul ama çoğu maçta yaptığı değişikliklerle bu duruma gelindi. Sadece şunu merak ediyorum inşallah bu değişiklikleri hocam yapmıyordur inşallah. Hala kafamda sorguluyorum onyekuru-ömer feghuli-maicon değişikliğinin sebebini zehir oldu hafta sonum yazık çok yazık
Vay terim sabotecileri siziiiİtiraf edıyorum degısıklıkleri ben ve @Yunus Can . yapıyor yedek kulubesının arkasından seslenıyoruz
@Yunus Can
hersey belli oldu artık hocaya sahip cıkarsınızVay terim sabotecileri siziii
Zaten orda gitti maç.Ömer bayram girince rakip defans rahatladı.Mariano orta sahaya gelip feghouli çıkınca orta saha çöktü.Ömer Bayram değişikliği kimin kararıydı? Sağ bekte dökülen ve orta sahaya monte etmeye çalıştığınız Mariano ve yürüyecek hali bile olmayan, kütükten daha ağır Selçuk'la kaptırdığımız orta saha hakimiyeti tribünden net bir şekilde görülüyorken oyuna Ömer Bayram gibi bir yeteneksizi (daha ağır şeyler de söylemek isterdim) almanın mantığı neydi? Kim yaptıysa, kim karar verdiyse bir an önce versin istifasını gitsin.
basta yonetım yok bu takım sahipsiz kalmıstırMaçın ardından teknik ekip yine yayıncı kuruluşa roportaj vermemiş.. Ulan sizin aklınıza sıcayım.. Geri zekalılar.. Bu yaptığınızın Galatasaray kulubune ne faydası var? Aklınca protesto!!! ediyorsun..Ulan ceza oduyor kulup her hafta.. Tabii senin cebinden çıkmıyor nasıl olsa.. Buna "dur" demeyen yonetime de ne desem bilmiyorum.. Boyle başa böyle tarak..