Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2-0dan 2-2 yaptırıyorsan macı sorun forvet degildir bi şekilde atıyorsun golü sonucta

Burada bir asil problemi one cikarmak lazim . Butun oyuncularin , basta mariano , garry olmak uzere , bu kadar dusus yasamasi yeteneksizlesme olamayacagina gore

Burada birincil sorun kondusyondur , bu da terimle alakali bir durum

Ikincisi de takimdaki cezalilar . Hadi fb macini anladik ,hadi konya serdar i da anladik , fernando , sen ne ayaksin birader

Serdar ve fernandonun sorumsuzluklari bugun bizi ahmet ve selcuk a mahrum etti

Selcuk bu orta saha cokusunun sebebidir , keza ahmet iki golde de hatali , zaten duztaban ugursuz herifin teki , cok eskiler bilir , bizim bir fethi vardi , o da boyle ugursuzluk semboluydu , o gitti defans kendine gelmisti , kuzmanovski ve saftig donemi 94 ler

Peki yerine kim gelecek.Daha doğrusu bu başkan ve yönetim kimi getirecek?

Maçtan önce farklı, maçtan sonra farklı konusan biri değilim.. Kadroyu görünce, "FT kovulmak istiyor galiba" diye yazdım. Ve sonuç ortada..

Bu takımı hiçbir kimse daha kotu idare edemez.. Kondusyon berbat, fizik güç yok, taktik yok..

Sen diyorsun, kim gelsin.. Antrenorluk diploması olan herhangibir kişi olabilir.. Bu takım daha kotu olamaz..

Senin diploman varsa, sen bile olabilirsin.. Inan ki, daha kotu olmaz bu takım..

Vallahi biz Tudor'in içeride aslan dışarıda kedi takımını özledik. Kendisi takımı içeride ve dışarıda şamaroğlanı yapmayı başardı tam olarak.

Sezonun başında o zamanki lig sonuncusu Akhisar'a da 3-0 yenilmiştik.. Bu takım seninle negatif anlamda tarihi rekorlar kırıyor FT.. Biraz onurun, serefin varsa istifa edersin.. Bizden boşuna Ocak'a kadar, Haziran'a kadar zaman isteme.. Artık bu iş seninle olmayacagı belli oldu..

Bu sezon formsuz falan değil dökülüyor.

Ligde 3'te 3 başladık trabzon deplasmanında serdar azize kızdı yerine ahmet çalık denilen adamı oynattı.Ustune trabzon gibi bir deplasmanda 3 hafta kullandığı fernando-donk ikilisini kesip fernando-belhanda yapıp pamuk gibi orta sahayla maçı verdi.

Akhisar deplasmanında rodriguez gibi penaltı denince akla gelebilecek en son adamin penaltı atmasina engel olamadi hem de sahada emre akbaba gibi bir adam varken..Penaltıcı belli değil daha...

Fenerbahçe maçında eksiklere rağmen hem de tarihin en kötü fenerbahcesine karşı 60.dakikada 2-0 öndeyken maça hiç mudahele etmedi mac 5 dakikada elimizden uçtu gitti..

Bugünkü rize maçı tam rezalet hiç bahsetmek istemiyorum...

Sene başından beri 60.dakikadan sonra biten takım...

Ömer bayram,eren,sinan gümüş gibi leşlere anlamsız taahamulu üstüne kadroda bu kadar ışıldayan genç varken...

Üstüne bu yukarıda saydığım adamları birsürü hataya rağmen hiç silmezken,feghouli gibi bir adamı sene basında bir kalemde silmesi...

Sene başından beri hemen hemen tüm oyuncuların geri gitmesi...

Tamam çok eksik Var,tamam hakemler kötü ama içeride yenemediğimiz ve les gibi oynadığımız takımlar bursa,konya,rize ve tarihin en les feneri...

Allah aşkına riekerink bile sağ bekinde sabri,sol bekinde cavanda,stoperinde chedjou,on liberosinda selcuk-tolga,sağ önünde yasin öztekin olan takımla tarihin en iyi beşiktaş takımlarından birine karşı 20 hafta kafa kafaya götürdü yarışı karabukte ciner çakırın uydurdugu penaltı olmasa belki son haftalara kadar kovalayacaktı işi...

Bu riekerink kadrosu terim'in elinde olsa şu an küme düşerdik herhalde...

Muğdatı oynatmamakta haklıymış ama takım gerçekten çok dağınık ve kırılgan, bu takım 2. lig takımına karşı 1-0 geriye düşse çeviremez çözüm bulmalı artık futbolcular adeta pamuk şeker gibi

Muğdatı oynatmamakta haklıymış ama takım gerçekten çok dağınık ve kırılgan, bu takım 2. lig takımına karşı 1-0 geriye düşse çeviremez çözüm bulmalı artık futbolcular adeta pamuk şeker gibi
Takım dağınık kırılgan kabul ama çoğu maçta yaptığı değişikliklerle bu duruma gelindi. Sadece şunu merak ediyorum inşallah bu değişiklikleri hocam yapmıyordur inşallah. Hala kafamda sorguluyorum onyekuru-ömer feghuli-maicon değişikliğinin sebebini zehir oldu hafta sonum yazık çok yazık

Takım dağınık kırılgan kabul ama çoğu maçta yaptığı değişikliklerle bu duruma gelindi. Sadece şunu merak ediyorum inşallah bu değişiklikleri hocam yapmıyordur inşallah. Hala kafamda sorguluyorum onyekuru-ömer feghuli-maicon değişikliğinin sebebini zehir oldu hafta sonum yazık çok yazık
İtiraf edıyorum degısıklıkleri ben ve @Yunus Can . yapıyor yedek kulubesının arkasından seslenıyoruz
@Yunus Can

Ömer Bayram değişikliği kimin kararıydı? Sağ bekte dökülen ve orta sahaya monte etmeye çalıştığınız Mariano ve yürüyecek hali bile olmayan, kütükten daha ağır Selçuk'la kaptırdığımız orta saha hakimiyeti tribünden net bir şekilde görülüyorken oyuna Ömer Bayram gibi bir yeteneksizi (daha ağır şeyler de söylemek isterdim) almanın mantığı neydi? Kim yaptıysa, kim karar verdiyse bir an önce versin istifasını gitsin.

Ömer Bayram değişikliği kimin kararıydı? Sağ bekte dökülen ve orta sahaya monte etmeye çalıştığınız Mariano ve yürüyecek hali bile olmayan, kütükten daha ağır Selçuk'la kaptırdığımız orta saha hakimiyeti tribünden net bir şekilde görülüyorken oyuna Ömer Bayram gibi bir yeteneksizi (daha ağır şeyler de söylemek isterdim) almanın mantığı neydi? Kim yaptıysa, kim karar verdiyse bir an önce versin istifasını gitsin.
Zaten orda gitti maç.Ömer bayram girince rakip defans rahatladı.Mariano orta sahaya gelip feghouli çıkınca orta saha çöktü.

2 tane genç futbolcu oyuna soksaydı yenilseydik bile en azından denedi diyecektim ama Lucesu’dan beter oyuncu değişiklikleri yapıyor son zamanlarda.

Maçın ardından teknik ekip yine yayıncı kuruluşa roportaj vermemiş.. Ulan sizin aklınıza sıcayım.. Geri zekalılar.. Bu yaptığınızın Galatasaray kulubune ne faydası var? Aklınca protesto!!! ediyorsun..Ulan ceza oduyor kulup her hafta.. Tabii senin cebinden çıkmıyor nasıl olsa.. Buna "dur" demeyen yonetime de ne desem bilmiyorum.. Boyle başa böyle tarak..

Maçın ardından teknik ekip yine yayıncı kuruluşa roportaj vermemiş.. Ulan sizin aklınıza sıcayım.. Geri zekalılar.. Bu yaptığınızın Galatasaray kulubune ne faydası var? Aklınca protesto!!! ediyorsun..Ulan ceza oduyor kulup her hafta.. Tabii senin cebinden çıkmıyor nasıl olsa.. Buna "dur" demeyen yonetime de ne desem bilmiyorum.. Boyle başa böyle tarak..
basta yonetım yok bu takım sahipsiz kalmıstır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt