Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene CL kuraları cekildiği gunu hatırlayın.. Buyuk bir şans eseri en kolay guruba duşmuştuk.. Herkes guruptan çıkacagımızdan emindi.. Hatta, lider olarak çıkacagımıza bile iddia edenler oldu.. Şimdi 3. olmak için mucadele ediyoruz.. O bile riskli.. CL de kaybımız en az 25m€ .. Bunun hesabını kim verecek?? Bu sene TSL de sampiyonluktan hızla kopuyoruz.. Bunun hesabını kim verecek??

Senin mantığınla hareket ederse arsene wenger alex ferguson filan duman edilmesi lazımdı.

Tam olarak oyle degil . Ben istifa bir kez olsun demedim . Sevmedigim insan tipi , isme gore degisenler

Ayni adam bir seyleri gerekce gosterip tudora rikoya ya da hamzaya istifa derken , ayni seyler daha katmerli sekilde kendi savundugu kiside oldugunda sessiz kalip tavir degistiriyorsa , o zaman objektiflikten soz edilemez

Nedir bunlar

Vasat ve yeteneksiz yerlilerde israr
Genc oyunculara israrla forma vermeme
Fizik bakimindan bitiklik
Ceza ve disiplin problemleri

Sunlar baska x antrenorde olsa herkes kazan kaldirir (hakli olarak) ama terim (yahut senol veya yarin fb de ersun) oldugunda ayni kisiler ketum takiliyorsa , o zaman bu adamcilik oluyor biraz

Sakin ol şampiyon adamın mesajını iki sefer alıntılamışsın.Terimi göndermek için bu kadar hırsı KUŞLAR yapmıyor.
Bay Terim gönderilmesinde Galatasarayı tamamen batırsın diyenler zaten kuş cinsinden mahlukatlar ama ben kül yutmam hem benim kedim var adı şero ,hiç affetmez kuşları,öttürür öttürür.

Tam olarak oyle degil . Ben istifa bir kez olsun demedim . Sevmedigim insan tipi , isme gore degisenler

Ayni adam bir seyleri gerekce gosterip tudora rikoya ya da hamzaya istifa derken , ayni seyler daha katmerli sekilde kendi savundugu kiside oldugunda sessiz kalip tavir degistiriyorsa , o zaman objektiflikten soz edilemez

Nedir bunlar

Vasat ve yeteneksiz yerlilerde israr
Genc oyunculara israrla forma vermeme
Fizik bakimindan bitiklik
Ceza ve disiplin problemleri

Sunlar baska x antrenorde olsa herkes kazan kaldirir (hakli olarak) ama terim (yahut senol veya yarin fb de ersun) oldugunda ayni kisiler ketum takiliyorsa , o zaman bu adamcilik oluyor biraz
E olmasıda gerekli zaten.Terim dediğimiz adam yıllardır bu kulüpte 8 de 7 yapmış üstüne UEFA kupası kazandırmış.Süper kupayı kazanan kadronun mimarlarından.Bu adama kredi veya sabır göstermeyeceğizde kime göstereceğiz.Tudor,riko,hamzayı Terimle yan yana koymam.Kariyerleri yok bir kere.Son 4-5 yılda sabır gösterebileceğimiz iki hoca var Biri Terim Biri Mancini diğerleri boş.

Bu sene CL kuraları cekildiği gunu hatırlayın.. Buyuk bir şans eseri en kolay guruba duşmuştuk.. Herkes guruptan çıkacagımızdan emindi.. Hatta, lider olarak çıkacagımıza bile iddia edenler oldu.. Şimdi 3. olmak için mucadele ediyoruz.. O bile riskli.. CL de kaybımız en az 25m€ .. Bunun hesabını kim verecek?? Bu sene TSL de sampiyonluktan hızla kopuyoruz.. Bunun hesabını kim verecek??

Yönetim verecek üstadım. 2 forvet, 1 stoper alınsa bu takım bahsettiğin kayıpları yaşamazdı bence.

? Nasıl emindi bas bas bağırdık yönetim sezonu sattı diye. Bunları diyenler kim deşifre etmenizi isterim. Bu olayda suçlu yönetimdir dostum bunu göremiyorsan diyecek bir şey yok.

Bundan 20 seneki evvelki sartlar da farkli , 10 sene evvelki de

Hep soyledim son 5 senedir , 3 madde gitgide anadolu takimlarinin senelerce yenen hakkini telafi edecek

Mali anlamda ffp
Saha icinde var
Idari anlamda yabanci limiti konusu

Bjk de bizle ayni puanda unutulmasin , fb yi soylemeye gerek dahi yok

Istifa et diyen biri olarak o lafı aynen sana iade ediyorum..

Biz Galatasaraylı olduysak FT sayesinde olmadık.. Sen olmuş olabilirsin.. Yaşın kucuk..

Sen git, hocanla birlikte ol.. Takım kendi sahasında Lig sonuncusundan zar zor 1 puan alabiliyorsa FT nin yapacagı en buyuk hizmet İSTİFA dır..
Kes

Yönetim verecek üstadım. 2 forvet, 1 stoper alınsa bu takım bahsettiğin kayıpları yaşamazdı bence.

Katılmıyorum.. Neden katılmadığımla ilgili en az 10 neden sayabilirim.. Ama sana 1 tanesini yazayım şimdilik : CL de koşu mesafelerinde sonuncuyuz.. Bu istatistik bir gercek.. Bunun sana göresi, bana göresi yok.. Yonetim mi bu futbolcuları koşturmuyor??

Takım kötüye gidiyor, gidişat 2004 yılındaki döneme benziyor, inşallah sonu benzemez. İkinci devre zirveden uzaklaştıkça daha kötü sonuçlar ve farklı yenilgiler gelirse sezon sonuna kalmadan istifa edebilir hoca. Eğer tribünden homurdanma olursa zaten o gün bırakır. Bugünkü oyuncu değişiklikleri faciaydı, gençleri ısrarla oynatmaması, kötü oyuncularda ısrar etmesi, takımın kondüsyonunun bitik olması, bildiğimiz fatih terim bunları yaşatmazdı. Bunadımı ne oldu bilemiyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lig 2004 yılındaki gibi olsa,Fb-Bjk iyi olsa şu ana kadar çoktan 15 puan fark yemiştik.Bence şansımız hala var,rakipler de kötü çünkü.Yoksa biri azıcık kıpırdansa kopmaya kopacağız da rakipler sen 2 dakika dur diyor her seferinde.

Katılmıyorum.. Neden katılmadığımla ilgili en az 10 neden sayabilirim.. Ama sana 1 tanesini yazayım şimdilik : CL de koşu mesafelerinde sonuncuyuz.. Bu istatistik bir gercek.. Bunun sana göresi, bana göresi yok.. Yonetim mi bu futbolcuları koşturmuyor??

bakın yanlış anlamayın, ben hocayı da suçlu buluyorum. Fakat ona hak da veriyorum. Adamın 1 röportajda imkan olsa 5-6 tane iyi oyuncu alırım, lazım demişti. bugün lazım olduklarını görüyoruz ztn.

Siz terimin takımlarının bu denli kondisyon sorunu yaşadığı herhangi bir dönem daha hatırlıyor musunuz, ben hatırlamıyorum çünkü.

Bende eleştiriyorum hocayı fakat bazı gerçekleri de görmek lazım

Lig 2004 yılındaki gibi olsa,Fb-Bjk iyi olsa şu ana kadar çoktan 15 puan fark yemiştik.Bence şansımız hala var,rakipler de kötü çünkü.Yoksa biri azıcık kıpırdansa kopmaya kopacağız da rakipler sen 2 dakika dur diyor her seferinde.

Başak bu hafta maçı alsa üstüne bizi yense 11 fark yapıyor 6 fark üstü kapanmaz diyordum zaten ben 11 olursa imkansız başşak puan kaybetmez diye değil biz +11 puan alamayız diye kesinlik veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt