Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol zamanla değişen bir spor dur. Sen uyuya kalınca işler böyle oluyor. Artık sporcu degil.daha doğrusu atletik oyuncular ile oynanıyor... Bizde sporcu bile yok...hala bam bam bam peşinde bizim kiler
He kesin öyledir.Bam bam bam başka bişey yok.Teknik taktik hiçbir şey bilmiyor hoca.Sadece gazla gelmiş haklısın.

Futbol zamanla değişen bir spor dur. Sen uyuya kalınca işler böyle oluyor. Artık sporcu degil.daha doğrusu atletik oyuncular ile oynanıyor... Bizde sporcu bile yok...hala bam bam bam peşinde bizim kiler
Tekrar ediyorum, teknik taktik demiyorum cesaret diyorum. Haftalardır bir şey vermeyecekleri belli olan adamlara tahammül ediyor. Takım dersen tekniğe taktiğe gelene kadar sanki sahaya silah zoru ile çıkmış gibi. Bu adam 96-2000 kadrosuna Chelsea maçı sonrası ayar vermiş adam.

Tekrar ediyorum, teknik taktik demiyorum cesaret diyorum. Haftalardır bir şey vermeyecekleri belli olan adamlara tahammül ediyor. Takım dersen tekniğe taktiğe gelene kadar sanki sahaya silah zoru ile çıkmış gibi. Bu adam 96-2000 kadrosuna Chelsea maçı sonrası ayar vermiş adam.

Hep aç olamazsın. Terim artık paraya bağlamış herşeyi.

Fatih Terim üst düzey bir teknik direktör olmayabilir. Bunun şu an için bir önemi var mı ? Bana kalırsa yok çünkü biz Dünya çapında üst düzey bir kulüp müyüz ? Bence ilk önce oturup bunu tartışalım. Ligimiz ne kadar kaliteli onu konuşalım. Kendisinin de dediği gibi; ''bazılarına göre çok matah bir insan olmayabilirim ama neredeyse Türkiye’deki bütün matah işleri de ben yaptım.'' Evet, doğruya doğru. Fatih Terim'in Galatasaray'a ve Türk futboluna verdikleri ortada.

Gecen sezon Terim dursun ile calismaz dediler geldi, sezon ortasinda gelmez dediler geldi, takimin 8 numarasini sattilar ve ona ragmen takimi sampiyon yapti, tekrar Sampiyonlar Liginde mucadele ettik bu sezon, hoca'nin hatalari illa ki var, Guardiola, Mourinho, Sarri gibi adamlar bile elestiriliyor, ki hoca'yi bende elestiriyorum, takimin aylardir oyun plani yok, forvet almadan gol kralini satmayacakti, Selcuk ve Eren gibi bos oyuncular yerine genclere sans verilmeli evet ama hoca'nin hic kredisi yok mu? Zamaninda yasadiginiz sevinc ve guzel anilarin icinde hep Fatih Terim var unutmayin.

Terim gitti Mancini geldi tutmadi, Prandelli geldi tutmadi, Hamza Hamzaoglu geldi basarili oldu ama yerli oyunculara bakis acisi ile kendini yakti, Mustafa Denizli geldi ve bir kac ay sonra gitti, Riekerink geldi tutmadi, Tudor geldi kimsenin yapamadigi temizligi yapti ama buyuk maclarda basarisizdi, rakiplere onlem aliyordu, rakibe kendi oyununu kabul ettirmezsen buyuk takimda calisamazsin. O zamanlar herkes defolup gitmeli diyordu ve sonrasinda gitti.

Hoca'ya saygi cercevesinde elestirilere devam, elestiri bu isin icinde her zaman olacaktir ama bazilari saygisizlik yapiyor ve goruyorum ki bazilari 6ci ve 4cu bitirdigimiz sezonlari ozluyor.

Fatih Terim üst düzey bir teknik direktör olmayabilir. Bunun şu an için bir önemi var mı ? Bana kalırsa yok çünkü biz Dünya çapında üst düzey bir kulüp müyüz ? Bence ilk önce oturup bunu tartışalım. Ligimiz ne kadar kaliteli onu konuşalım. Kendisinin de dediği gibi; ''bazılarına göre çok matah bir insan olmayabilirim ama neredeyse Türkiye’deki bütün matah işleri de ben yaptım.'' Evet, doğruya doğru. Fatih Terim'in Galatasaray'a ve Türk futboluna verdikleri ortada.
Benim düşüncem avatarındaki futbolcuya daha yakın üstad.

Yav daha bu terımın transfer yaptırmamıs hali bide terımın kendi takımını kurdugunu düşünün bakalım kımlerı aldıracak 6. sırada bile bitiremeyiz o zaman ligi 11 tane ömer bayram aldırır

Yav daha bu terımın transfer yaptırmamıs hali bide terımın kendi takımını kurdugunu düşünün bakalım kımlerı aldıracak 6. sırada bile bitiremeyiz o zaman ligi 11 tane ömer bayram aldırır
Senin takimin kume dusme hattinda sen Galatasaray'i bosver kendi takimina kafani yor

Fatih Terim'i savunanlar başka bir alternatif olmadığı için savunuyor.Anti Terimciler ise Terim gitsinde yerine kim gelirse gelsin diyor.Terim gittikten sonra yerine gelen hocada Terimcilerin ilk hedefi olacak.Teknik direktör öğütme çiftliğine döndük resmen geleni gideni harcıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt