- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
dua etmeye basla. 6 Ay oruc mu tutuyorsun baska bir sey mi yapiyorsun. Dua et .safi rüzgarsın hocan gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dua etmeye basla. 6 Ay oruc mu tutuyorsun baska bir sey mi yapiyorsun. Dua et .safi rüzgarsın hocan gibi
Sana gercek hesabınla yaz diyorum ama yemıyor degıl mıÇok emin konuşuyorsun Güvendiğin Dağlara kar yağmasın?
He kesin öyledir.Bam bam bam başka bişey yok.Teknik taktik hiçbir şey bilmiyor hoca.Sadece gazla gelmiş haklısın.Futbol zamanla değişen bir spor dur. Sen uyuya kalınca işler böyle oluyor. Artık sporcu degil.daha doğrusu atletik oyuncular ile oynanıyor... Bizde sporcu bile yok...hala bam bam bam peşinde bizim kiler
Benim tek hesabım bu.Başka hesabım yok bir psikoloğa görünmeni tavsiye ediyorum.Sana gercek hesabınla yaz diyorum ama yemıyor degıl mı
kım dorukOnu bunu bırak ta geçen Doruk'u merak ediyorduk kayıp diye, herif yine çaktırmadan burnumuzun dibine kadar girmiş.
Tekrar ediyorum, teknik taktik demiyorum cesaret diyorum. Haftalardır bir şey vermeyecekleri belli olan adamlara tahammül ediyor. Takım dersen tekniğe taktiğe gelene kadar sanki sahaya silah zoru ile çıkmış gibi. Bu adam 96-2000 kadrosuna Chelsea maçı sonrası ayar vermiş adam.Futbol zamanla değişen bir spor dur. Sen uyuya kalınca işler böyle oluyor. Artık sporcu degil.daha doğrusu atletik oyuncular ile oynanıyor... Bizde sporcu bile yok...hala bam bam bam peşinde bizim kiler
Benim.kım doruk

kım doruk
Tekrar ediyorum, teknik taktik demiyorum cesaret diyorum. Haftalardır bir şey vermeyecekleri belli olan adamlara tahammül ediyor. Takım dersen tekniğe taktiğe gelene kadar sanki sahaya silah zoru ile çıkmış gibi. Bu adam 96-2000 kadrosuna Chelsea maçı sonrası ayar vermiş adam.
insanları kotu yoldan döndurmeye cabalıyoruzRecep, milleti kızdırma çükünü keserim senin.
insanları kotu yoldan döndurmeye cabalıyoruz
Benim düşüncem avatarındaki futbolcuya daha yakın üstad.Fatih Terim üst düzey bir teknik direktör olmayabilir. Bunun şu an için bir önemi var mı ? Bana kalırsa yok çünkü biz Dünya çapında üst düzey bir kulüp müyüz ? Bence ilk önce oturup bunu tartışalım. Ligimiz ne kadar kaliteli onu konuşalım. Kendisinin de dediği gibi; ''bazılarına göre çok matah bir insan olmayabilirim ama neredeyse Türkiye’deki bütün matah işleri de ben yaptım.'' Evet, doğruya doğru. Fatih Terim'in Galatasaray'a ve Türk futboluna verdikleri ortada.
Senin takimin kume dusme hattinda sen Galatasaray'i bosver kendi takimina kafani yorYav daha bu terımın transfer yaptırmamıs hali bide terımın kendi takımını kurdugunu düşünün bakalım kımlerı aldıracak 6. sırada bile bitiremeyiz o zaman ligi 11 tane ömer bayram aldırır
Nagatomo yu aldırdığı gibi mi?Yav daha bu terımın transfer yaptırmamıs hali bide terımın kendi takımını kurdugunu düşünün bakalım kımlerı aldıracak 6. sırada bile bitiremeyiz o zaman ligi 11 tane ömer bayram aldırır