Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet dediklerinin doğru ama Terim o lobi güçünüde kaybetmiş bana kalırsa. Hükümet Terim'i silmiş durumda, şuanki yönetim desen Aysal yönetimi gibi güçlü değil yine.
Şu an yönetim yok.
Hocamın ismini çizmişler.
O koltukta tüpçüyü fazla oturtmazlar
. Onun da pimi çekildi, patlamadan kacabilecek mi onu merak ediyorum.

Sonra biz lobimizle uygun birisini yerleştiririz.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener maçının 2-2 bitmesini hakeme yazdılar ama o gün de takımın hali içler acısıydı 2-0 dan sonra.

Iki defa kendi sahanda 2-0 dan maç veriyorsan bunun hesabını hoca da vermeli.

sent via GSC

İnsanlarda genel bir eğilim var o da şu, yüksek lider vasıfları gördükleri, bir zaman iyi şeyler yaptığına şahit oldukları, pr çalışmasını iyi yapan, laf sokan, dik ve genel tanımıyla "reis" modunda takılan kişilere sonsuz bir güven duyma ve kredi tanıma eğilimi bu. Yani insanlar her şartta bir sürüye ait olma ve o sürünün çobanına taparcasına bağlanma ihtiyacı hissediyor. Türkiye özelinde de değil bu durum. Mesela ben Manu'nun internetteki kalesi olan Red Cafe'yi takip ederim. Jose Mourinho geldiğinden beri doğru dürüst hiçbir başarı sağlayamadı United'da. Ama geçen Juve'yu inanılmaz şekilde yenince takımları, bir baktım hepsi Mourinho reis kafamızı keseriz havalarına girmişler. Çünkü adamın kariyerine güveniyorlar öncelikle, cool tavırlarına, rakipleri sinir eden kişiliğine vs. Futbol forumuna siyaset konusunu sokmayı sevmem, doğru da değil. Hepimizin kendince bazı görüşleri var ne de olsa. Ama konuyu vurgulamak için şöyle bir eşleme yapabiliriz diye düşünüyorum. Ülkemizde son dönemde ekonomi ne kadar kötüye giderse gitsin, ne kadar yanlış icraatlar yapılırsa yapılsın her koşulda ülkeyi yöneten insanın arkasında duran kitle ile son dönemde yaşanan bütün fiyaskolara rağmen Fatih Terim'e eleştiriyi yasaklayan, onun peşinden ayrılmayan kitleyi kısmen birbirine çok benzetiyorum. Çünkü bu iki kitle de lidere sonsuz güven ve sadakat duyuyor. Vardır bir bildiği, düzeltirse o düzeltir, asıl şimdi arkasında durup destek olmalıyız temalı yorum ve görüşler birbirine ne kadar da benziyor değil mi? Bardağın dolu tarafına bakmayı sevdiğimiz gibi boş tarafına bakmayı bilmiyoruz. Fatih Terim'in Galatasaray'da kazandığı şampiyonluklar üzerinden destanlar yazılırken onun Şampiyonlar Ligi'ndeki 7 denemesinde sadece 1 kere gruptan çıkabilmeyi başarabilmesi gerçeği de var görülmeyen ve maalasef Fatih Terim lobisinin yıllarca Galatasaray'da başka hiçbir hocaya hayat hakkı tanımadığını da söyleyebiliriz. Dikkat ettiniz mi sinyor dışında herhangi bir teknik direktörün iyi gittiği bir dönemin sonunda yaşanan ilk formsuz dönemde bileti kesildi. Skibbe, Riekerink, Tudor, Hamza, hepsi bu kaderi paylaştı. 17 maçta 36 puanla ilk yarıyı kapatan Galatasaray, 2.devrenin ilk haftalarında Karabük ve Kayseri'ye (hakemlerin bariz etkili olduğu maçlarla hem de) yenilir yenilmez gönderildi Riekerink. 9 maçta 23 puanlık hayvani bir başlangıç yapan Galatasaray, ilk yarı sonundaki zorlu fikstürde arka arkaya birkaç deplasman yenilgisi alınca kovuldu Tudor. 3 kupalı sezonun hemen ardından ligde zorlu deplasmanları birer birer geçen ve devler liginde de fena gitmeyen Galatasaray, bir Rize deplasmanını kaybedince kovuldu Hamza, İlk yarıyı liderin 1 puan gerisinde kapayan, Avrupa'da Benfica, Olympiakos, Hertha Berlin gibi takımlara karşı galibiyetleriyle parmak ısırtan Galatasaray, 2.yarıya biraz kötü başlayıp içeride Kocaeli'ne 5-2 yenilince kovuldu Skibbe. Dikkat edin hepsi 3-5 maçlık bir gerileme dönemiyle Terimist taraftarların da baskısıyla kelleleri alınarak gitti. Ben Fatih Terim'e karşı değilim, onun kötü ve menfaatperest bir insan olduğunu da düşünmüyorum. Ama tarihin en kolay Şampiyonlar Ligi gruplarından birinde 5 maçın 4'ünde gol atamamış, küme düşme hattındaki 2 takıma kısa aralıklarla 2-0'dan maç vermiş ve son 10 resmi maçından yalnızca 1 galibiyet çıkarabilmiş bir teknik direktörün dokunulmazlık zırhıyla koruma altına alınmasındaki çifte standardı da eleştirme hakkı olduğumu düşünüyorum. Hele de diğer hocalara yapılan muameleyi görünce. Saygılar iyi geceler

riekerink arka arkaya alınan kötü sonuçladan gitmedi ismi yok diye ve önemsiz demiyimde rahat kazanacağımız maçlardan mağlubiyetle ayrıldığı için kovuldu. taraftarda o ara yükselişte olan karabük ile çalışan tudoru istedi belli bir karizması var diye. tamam tudor transferleri iyi yaptı ama sonuçta milyonlar döktük transferlerine 3milyondan aşağı imza atan topçu yoktu. östersunds faciasından sonra tudor toplantıda bu takımı göreceksiniz yakında çok iyi olacak dedi ve oldu gibide oldu lige iyi başlangıç yaptı ama dişli bir rakiple hiç karşılaşmadan iyi puan topladık ve sıra dişli rakiplere gelince tökezledi derbilerde takım dağıldı ve 4-5 hafta arka arkaya deplasman maçından puan bile alamadı. ha şansı hakediyor muydu bence hakediyordu ama saçma sapan tercihleri vardı tolgayı sol kanat oynatmak gibi ve saçma bir şekilde 3-5-2 oynamamız. oyuncuyu yerleştirdiği yerler çok kötüydü ve taraftar sıkılmıştı senden anca kondisyoner olur diye kovdular.

hamza şanslı bir adamdı avrupada iyi gidiyorduk demişsin ama grup kolaydı atm, benfica ve astana vardı grupta. altı üstü benficayı yendik grupta. hamza zaten evlatçılık, yerli oyuncuları ayrıcalık tanıması ve florya köy peyniri kokuyor ayağına yediler o yüzden seveni yoktu.

terim ise geçen sezon geldiğinde camiayı kenetledi ve şampiyon yaptı bu kadar basit. bunu terimden başka yapacak kimse yoktu. şuan 10 maçta 1 galibiyet almasına pek takılmayın çünkü takımın yarısı cezalı ve sakattı. yedekte full u19 takımı var forvette IQ 60 olan eren var formsuz kanat oyuncuları var adam napsın anlamadım. şuan onun kredisi var bu yüzden dolayı. başka hoca olsa 10 maçta 1 galibiyet hocayı asarlardı terime ayrıcalık tanınıyor lafını geçelim bence. takım iyi oynadığı maçlar var evet bu kadar cezalı ve sakata rağmen fakat öyle zamanlar hakem hatası oldu ki resmen puanlarımız çalındı. yani kısacası devre arasına kadar bekleyin transferler yapılırsa (2 forvet 1 stoper ama ben 1 forvetten başka alacaklarını sanmıyorum) takım kötü giderse o zaman eleştirirsiniz.

geçen dedim tepki gösterdiler. Efsane olarak başladığı td'lik kariyerini(hagi'ye dua etsin), bir kestane olarak tamamlayacak. Teneke bağlanıp postalanacak

fatih terımden baska bi hocaya karsı sabrınızı henuz goremedık geleni yiyorsunuz

Bir tane boyle postumu bulamazsin

Simdiye kadar her hoca erken yendi, her seferinde hocalari korudum

Son 6 senede once Fatih Terim iki sampiyonluga ve CL’de ceyrek finale ragmen harcandi, sonra Mancini basarili lig ve CL performansina ragmen sans bulamadi, sonra ne kadar rezil olsa da Prandelli 8 hafta dayanabildi, sonra Hamza hoca geldi 3 kupa aldi sonraki sezon rezil oldu devre arasini goremedi, Mustafa Denizli gibi Turkiye tarihinin o zamanlar en basarili ikinci hocasi olarak gorulen adam 6 ay dayanamadi, Riekerink geldi kupa kazandi ligde dandik kadroyla idare ediyordu bir sene olmadan yollandi, Tudor geldi enkaz devraldi tum takimi yeniledi galibiyet ve ic saha rekorlari kirdi sampiyonluga oynarken liderken harcandi, Fatih Terim bir kez daha geldi sampiyon yapti efsane bir kenetlenme bir sinerji olustu artik ambargo koyarak FFP suresince diger kulupler batikken altyapi + al-sat isleriyle bu surecten guclu cikariz dedik ama nafile, bu takim 5 puan gerideyken bu tavirlarin Galatasaray’a ne yarari oluyor? Her halukarda devre arasinda hoca degisikligi bu yilin harcanmasi demek, en azindan kalan 6 ayi versek olmaz mi hocaya? Bak 6 senede 7 hoca degisikliginden bahsediyoruz her seferinde ben sabir diyordum hala da oyle diyorum boyle olmaz cunku. Uzun vadeli projeler muhim olan.

Galatasaray’da uzun vadeli projeyi devralacak en iyi adam Fatih Terim’dir. Keske alternatifi olsa, mesela yeni bir Feldkamp, da bunlari konussak. Belki de onumuzdeki yaz yeni bir yonetim ve bu yeni Feldkamp icin ugrasacagiz. Ama bu hoca, bu yonetim bir devre arasini sonuna kadar hak ediyor. Zaten FFP var satmadan alamiyorlar hangi copu satsalar kardayiz.

Geceden beri uyku tutmuyor.

Taraftara bu üzüntüleri yaşatıp,
oturduğu yerde rahat rahat para hesabı yapanlara lanet gelsin.

Kazandıklarınızdan hayır görmeyin.

Terimle olmaz bu isler artik, yaslandi hoca. Eskiden kimsenin gözünün yasina bakmazdi icabinda nester keser bir kac kisi kadro disi birakirdi. Suan takimda hic birsey dogru gitmiyor. Laubali bir futbol toplumu var. Sakatlik kondisyon sorunu var. Yanindaki kabadayilari( hasan,ümit) yardimci td alarak zaten seviye yi kaliteyi sifira indirmistir. Modern futbolun cok arkasinda kaldi. Forma adaleti diye birsey vardi oda uctu gitti. Eskiden genc oyuncuya daha cok sans veren hoca onlari artik yedek külübesine hapis etti. Bukadar cezali sakat oyuncu ne sansizlik ne tesadüf. Kondisyoneri kovamadi icin takimdaki disiplin olmadi icin oldu hersey. Takam hakem ve var yüzünden puanlarimiz calindi ama bu gercek bu takimin neden bu kadar kötü oynadini gizlemez. Artik biz daha genc ve daha modern futbol oynatabilen biri lazim. Avrupa külübleri bile 40 yasi alti hocalari takimin basina geciriyor. Cünkü daha modern futbol pesindeler.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bi takım her sene şampiyon olamaz,istediğin transferler yapılmadı eyvallah. ama senin forma adaletin de cesaretin de kalmamış hoca. dalga geçer gibi eren,selçuk,sinan leşlerini her maç inatla oynatıyorsun.pırıl pırıl gençleri kulübede çürüttün. YAZIKLAR OLSUN

Sene sonu kalırsa selçuk'un sözleşmesini de uzatacak bu adam.aydın yılmaz'da yaptığı gibi.hatırlayan olacaktır o mevzuyu.

Takımdaki performans hocasını kovmazsa en ağır elestirileri ben yapacağım artık.

Göz göre göre takımın eriyisini izleyemeyiz. Kendisi yaşayan efsanedir ancak Galatasaray'dan büyük değildir ve eleştirilecektir.

Takımdaki performans hocasını kovmazsa en ağır elestirileri ben yapacağım artık.

Göz göre göre takımın eriyisini izleyemeyiz. Kendisi yaşayan efsanedir ancak Galatasaray'dan büyük değildir ve eleştirilecektir.
eski fatih terim bu kondisyoneri de ereni,sinanı selçuku da çekecek adam değildi anında kenara alırdı adamı.şuan takımın başında olan adam fatih terim değil akıl tutulması yaşıyor resmen. eren her maç rezalet ötesi oynadıkça bidaha oynatmaz dedikçe ısrarla oynattı.bi ağzımıza etmediği kaldı o eren denen kazmanın, şaka gibi aynı şeyi sinanda da yaptı. böyle şeylerin olduğu yerde diğer futbolcuların salması da gayet doğal adamlar eren ve sinanın rezalet performaslarına rağmen kesilmediklerini gördükçe kendilerini salarlar tabi. forma adaletini sağlayamazsan,kötü adama kesik atamazsan takım da böyle gamsız ve ruhsuzlar topluluğuna döner işte.

eski fatih terim bu kondisyoneri de ereni,sinanı selçuku da çekecek adam değildi anında kenara alırdı adamı.şuan takımın başında olan adam fatih terim değil akıl tutulması yaşıyor resmen. eren her maç rezalet ötesi oynadıkça bidaha oynatmaz dedikçe ısrarla oynattı.bi ağzımıza etmediği kaldı o eren denen kazmanın, şaka gibi aynı şeyi sinanda da yaptı. böyle şeylerin olduğu yerde diğer futbolcuların salması da gayet doğal adamlar eren ve sinanın rezalet performaslarına rağmen kesilmediklerini gördükçe kendilerini salarlar tabi. forma adaletini sağlayamazsan,kötü adama kesik atamazsan takım da böyle gamsız ve ruhsuzlar topluluğuna döner işte.
Devre arası ciddi hamleler bekliyorum.
Sezon sonuna kadar bisey degismezse zaten hocayla yollar ayrılır.

Devre arası ciddi hamleler bekliyorum.
Sezon sonuna kadar bisey degismezse zaten hocayla yollar ayrılır.
hocadan önce yönetimle yollar ayrılır.fatih terimi yerden yere vursak da bu yönetim terimden daha suçlu.fatih terimi kovmaya zerre hakları yok. biri kovulacaksa önce işe o minibüsçü ve nizipliden başlanır. fatih terimin şirazesini de bunlar kaydırdı

Gazeteleri açıp tek tek köşe yazarlarına tek tek baktım. Size de tavsiye ederim. Sözde bütün ülkenin kendisine karşı birleştiği ismin takımı 10 maçta 1 kere kazanmış ama adı satır arasında dahai zikredilememiş. Hükümet yanlısı medyada dahi.

Selçuk fegholui ikilisi ve 4 kanat orjinli oyuncu ile çıkmak intihardi buna rağmen 2 0 öne geçtik onyekuru Ömer değişikliği ile elimizdeki maçı verdik

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bu sezon en hayirlisi bjk disinda bir sampiyon cikmasi ve bizim adimiza pas gecilmesidir

Fb nin sansi zaten kalmadi , bjk tokezledigi kadar tokezlesin yeter

Geri kalanlar icinde de fazla farketmez kimin ligi goturdugu ama sahsi olarak ben trabzonu desteklerim, bunca calkantili donemin ardindan en fazla hakeden ve basariya susayan camia onlardir

3-5 irite edici futbolcusu yuzunden antipatik gelseler de bu sene Gs fb demeden dove dove gidiyorlar , aykutu da yiktilar

Haftaya bjk yi de tokatlarsa en ciddi aday olurlar

Hocayı hep savunmuşumdur. Gene savunayım diyorum ama olmuyor.
Artık yeter. Selçuk nedir Allah aşkına.. Bu adam bu takımda nasıl oynar lan.Yemin ederim bıktırdınız..Eğerki bu adamla sözleşme falan yenilenirse çok net Fatih terim istifa etsin.Artık bu kadar basit yapılan hatalardan gına geldi.
yahu arkadaş kadro yetersiz eyvellah..Ama biz takım sahaya bu kadar kötü nasıl yayılır.Lig sonuncusu takım oyuncularnın ayağından top alamadık. Adamlar sahada cirit atıyorlar.Evet takımda inanılmaz çok ciddi bir kalitesizlik var fakat bir takım sahaya bu kadar kötü yayılamaz. 2,3 transfer yapsan ne olacak sahaya böyle yayılırsan gene hiçbirşey değişmez.Bu takıma en az 6,7 ilk 11 oyuncusu şart.O zaman belki teknik adama gerek kalmadandan takım sahaya doğru yayılabilir.Bu futbol zekasından yoksun ağır stoperlerle,kanat adamları ve forvetlerle bizim doğru futbol oynamamız mümkün değil.

Evet Fatih Terim tabiki kalmalıdır. Fakat transfer işlerine karıştırılmamalı.
ömer ve muğdat gibi adamları transfer eden akıl transfer işine karışmamalı.Yoksa değişen hiçbirşey olmaz.Ama Fatih terime bunu diyecek başkan ve yönetici varmı yok. Hepsi hocanın arkasına saklanan çapsızlar.

o yüzden bu klübün başına futbol ve futbolcudan anlayan, ömer , muğdat vs gibi adamların transfer edilmemesi gerektiğini bilecek, örnek maicon ve belhanda gibi adamları izleyipde yetersiz olduğunu görüp bu kadar paralar etmeyeceğini anlayan, rodriges,serdar gibi şişirilen oyuncuların ne halt olduğunu görecek birisinin gelmesi gerekiyor.Bu artık futbol şube sorumlusu olur, yönetici olur, scout ekibi olur artık ne haltsa böyle birisinin olması şart.Bu takımın en büyük sorunu budur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt