Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeter yav artık, yılların hocası artık art niyet veya iş bilmezlik arayacağım. Rodrigues sorun yaşadığı için çıkıyor yerine Selçuk giriyor. Merkezde daha iyi oynayan Feghouli böylece kanata geçmek zorunda.

Üzerindeki sorumluluğu azaltmak için Eren'de lüzumsuz şekilde ısrar ediyor. "Elimdeki malzeme bu ben n'apayım" mesajı veriyor.

Bir oynanan oyuna bak,bir oyuna soktuğun selcuk efendiye bak,fernandoya,erene olmayan oyun sistemine bak... bakarsan utanacaksın...

3 puan neydi? El birliği ile sezonun içine ettiniz.

Galatasaray düşmanlarınin içinden geçeceğiz hocam

Galatasaray Düşmanlarının .........

İlk yarı bizde olan oyun hakimiyetini, Selçuk hamlesi ile ikinci yarının tamamında olmasa bile üçte ikilik bölümünde rakibe verdi. Ben bezdim artık böyle hamlelerden. Rodrigues sakatlanıp çıktı tamam ama Selçuk nedir yahu? Hadi Celile güvenmiyorsun anladık da al o zaman Linnesi oyuna.

Şimdi siz bana söyleyin, Selçuk niye girdi... Yaptığı bir olumlu hareket var mı? Top dan kaçıyor, Mariano sag tarafta iki oyuncu ile mücadele.ediyor bu herif ise kalenin orta sahasında, görsen de adam 2 metre topu havadan kurtaracak. Recep, Yunus niye girmiyor?

Bu adamı korumayin artık.

İlk yarılarda maç bitse formda aslında, ikinci yarılarda içine cin giriyor olabilir.

Şimdi siz bana söyleyin, Selçuk niye girdi... Yaptığı bir olumlu hareket var mı? Top dan kaçıyor, Mariano sag tarafta iki oyuncu ile mücadele.ediyor bu herif ise kalenin orta sahasında, görsen de adam 2 metre topu havadan kurtaracak. Recep, Yunus niye girmiyor?

Bu adamı korumayin artık.
Garry sakatlandı

Galatasaray Düşmanlarının .........

Başak city fatihine yakışır bir kutlama yapmak lazım soyunma odasında :tbr:

Zaten temposuz Fernando'nun yanına temposuz Selçuk'u alıp İrfan'ı De Bruyne yapan hocamıza teşekkürler. Merkezde süper oynayan Feghouli'yi de sağa atıp rakibin bekini kovalat ki adamın gücü kalıp önde iş yapmasın. 1 taşla 50 kuş vurdu futbol ordinasryusu hocamız.

Çıkaracağın kadroya da yaptığın değişikliklere de inanamıyorum. Senin yerinde başkası olsaydı çoktan istifası istenir, hatta kapı önüne konulurdu. Bir şey üret be adam, bir şeyler dene. Aynı şeyi defalarca deneyip başarısız olmak kusura bakma ama aptallıktan başka bir şey değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt