Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Sözleşme yapılıp 5 milyon Euro yapılmalı alacağı ücret
Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen önceden yediklerini yuttuklarini çıkar sonra yazarsın tamam mı çocuğum... Hadi kumuna....önyargıda profesörlük yapmış sayın beyfendide gelmiş
yine olumsuz düşünceleri had safhada
capicheevladım
Iste dedikya bosa anlatiyoruz diyeDava arkadaşlarım dediği kahkahalarla milyon eurolara imza attığı kişilerden mi bahsediyorsunuz. Vah vah yeni mi anlamış kendileri. Şunu anlayın artık, Galatasaray i F.Terim yaratmamıştır, F. Terimi Galatasaray yaratmıştır. Ve artık yapamamaktadır ve kendisine de takıma da zarar vermektedir. Haaa her zamanki şark kurnazligiyla yine başarısızlığı başkalarına, başarıyı kendisine mal etme uyanıklığı yapabileceğini saniyorsa onu ancak sizin gibi ftorspor taraftarı ergen beyinliler yer, biz G.Saraylilar değil. 3m euroyu hakedecek önce ...
Sözleşmesinde para miktarı yokki hocanın 2 3 ezesi eksik çıkardı bunu27 yıllık ferguson daha düne kadar dünyanın en çok kazanan teknik direktörüydü. beleşe çalışsaymış son yıllarında vay paragöz hain şerefsiz ferguson
terim ferguson kadar başarılı olamasada türkiyeyi kıyaslarsak ferguson kadar başarılıdır. aldığı maaş ise TR standartlarına göre normaldir. şenoldan 500bin € kadar fazla alıyor sadece.
ben birşey yemedim evlad ama sen baya yemişsin belli alıntılamışsın yine beni. kaşıntın mı var. önyargından kurtul artık. beni hükümet yalakası olarak itham ettin ama yanıldın. büyüde gel uza şimdi. yalama seni.Sen önceden yediklerini yuttuklarini çıkar sonra yazarsın tamam mı çocuğum... Hadi kumuna....
Gecen sene su an dökülen kadroyla nasil sampiyon yapti peki?Evet, tabii ki geçmişteki başarıları alkislayacagiz, ne de olsa o tek başına şampiyon yaptı takımı. Her ne kadar 2. Gelişinde kulübü batirsa da başarılar tek başına onun başarısızlıklar mevcut yonetimlerindir. Tek sorun şudur... Niye kimse demez sayın Terim elinde kadro yokken hep batırır da Hagi vs. Varken başarılıdır. Bilir ve der ama işine gelmez gözü görmez yalamaktan...
ben birşey yemedim evlad. önyargından kurtul artık. beni hükümet yalakası olarak itham ettin ama yanıldın. büyüde gel uza şimdi. yalama seni.
bende seni gereksiz itham edeyim mi öğretmenlikle alakalı hoşuna gider mi? bay olumsuz seni.

Gecen sene su an dökülen kadroyla nasil sampiyon yapti peki?
ben kimseye köpek demedim ne anlatıyorsun sen yeğenim. 8 yıldır bu forumdayım kimseye hakaret etmedim myc geçmişimi isteyebilirsin adminlerden. ben sen miyim hakaret edeyim?Yav ne olduğunu o kadar belli ediyorsun ki çocuğum. Yav niye insanlara siyasi görüşü yüzünden köpek diyorsun. Baktım şimdi de yorumu degistirmissin. Ahhh ergen çocuğum ahhh bir de düşünebilsen, yazabilsen....
Realde kupaları Ayhan akmanla Mustafa sarplarla aldı zaten hepsi hoca marifeti
İnsanın azıcık aklı olmalı elinde malzeme kalitesi olmadan nasıl iyi bir ürün çıkaracaksın
keske camaimızın maddı gucu yuksek olsa ve bu ucreti verebilsekSözleşme yapılıp 5 milyon Euro yapılmalı alacağı ücret
Realde kupaları Ayhan akmanla Mustafa sarplarla aldı zaten hepsi hoca marifeti
İnsanın azıcık aklı olmalı elinde malzeme kalitesi olmadan nasıl iyi bir ürün çıkaracaksın
Dedimya iste kadro iyi degil ona ragmen gecen sene sampiyon yaptiPeki ters soralım, peki geçen sezon şampiyon olan takım bu sezon nasıl dökülür hâle geldi peki?
ben kimseye köpek demedim ne anlatıyorsun sen yeğenim. 8 yıldır bu forumdayım kimseye hakaret etmedim myc geçmişimi isteyebilirsin adminlerden. ben sen miyim hakaret edeyim?
Evet, tabii ki geçmişteki başarıları alkislayacagiz, ne de olsa o tek başına şampiyon yaptı takımı. Her ne kadar 2. Gelişinde kulübü batirsa da başarılar tek başına onun başarısızlıklar mevcut yonetimlerindir. Tek sorun şudur... Niye kimse demez sayın Terim elinde kadro yokken hep batırır da Hagi vs. Varken başarılıdır. Bilir ve der ama işine gelmez gözü görmez yalamaktan...
vallahi hiç bişe anlamadım yazdığından yada ne anlatmak istediğinden. birde öğretmen olmuşsunuz kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz.Akpartili comar yaz hakaret etmedim de oldu mu şimdi çocuğum. Suriye'den beni sürekli alıntılayan sensin ezik çocuğum. Nasıl oturmussa artık içine ?