Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşme yapılıp 5 milyon Euro yapılmalı alacağı ücret

Galatasaray Düşmanlarının .........

27 yıllık ferguson daha düne kadar dünyanın en çok kazanan teknik direktörüydü. beleşe çalışsaymış son yıllarında vay paragöz hain şerefsiz ferguson

terim ferguson kadar başarılı olamasada türkiyeyi kıyaslarsak ferguson kadar başarılıdır. aldığı maaş ise TR standartlarına göre normaldir. şenoldan 500bin € kadar fazla alıyor sadece.

Dava arkadaşlarım dediği kahkahalarla milyon eurolara imza attığı kişilerden mi bahsediyorsunuz. Vah vah yeni mi anlamış kendileri. Şunu anlayın artık, Galatasaray i F.Terim yaratmamıştır, F. Terimi Galatasaray yaratmıştır. Ve artık yapamamaktadır ve kendisine de takıma da zarar vermektedir. Haaa her zamanki şark kurnazligiyla yine başarısızlığı başkalarına, başarıyı kendisine mal etme uyanıklığı yapabileceğini saniyorsa onu ancak sizin gibi ftorspor taraftarı ergen beyinliler yer, biz G.Saraylilar değil. 3m euroyu hakedecek önce ...
Iste dedikya bosa anlatiyoruz diye
Lan biz ne diyoruz?
Tabiki Terimi Galatasaray yaratmistir
Ama Terim olmasa dünya capinda kimse tanimazdi su an Galatasarayi
O kadar kupalar kazandirdi basarilar elde etti, senin dedigin gibi biri olsa nasil yapabilirdi?
Basarisizligi baskalarina mal eder diyor bide...bu adam 1 sene haric bizde ne zaman basarisiz oldukide böyle birseyi gördün sen? Hangi dünyada yasiyorsun?
Evet tüpcüyle anlasarak hata yapti bende cok elestirdim hala kirginlik var ama ordan ayrildi geldi yine bizi ilk senesinde sampiyon yapmadimi?? Milli takim emrinin tüpcüden degilde kimden geldigini herkes bilmiyormu??

27 yıllık ferguson daha düne kadar dünyanın en çok kazanan teknik direktörüydü. beleşe çalışsaymış son yıllarında vay paragöz hain şerefsiz ferguson

terim ferguson kadar başarılı olamasada türkiyeyi kıyaslarsak ferguson kadar başarılıdır. aldığı maaş ise TR standartlarına göre normaldir. şenoldan 500bin € kadar fazla alıyor sadece.
Sözleşmesinde para miktarı yokki hocanın 2 3 ezesi eksik çıkardı bunu

Sen önceden yediklerini yuttuklarini çıkar sonra yazarsın tamam mı çocuğum... Hadi kumuna....
ben birşey yemedim evlad ama sen baya yemişsin belli alıntılamışsın yine beni. kaşıntın mı var. önyargından kurtul artık. beni hükümet yalakası olarak itham ettin ama yanıldın. büyüde gel uza şimdi. yalama seni.

bende seni gereksiz itham edeyim mi öğretmenlikle alakalı hoşuna gider mi? bay olumsuz seni.

Evet, tabii ki geçmişteki başarıları alkislayacagiz, ne de olsa o tek başına şampiyon yaptı takımı. Her ne kadar 2. Gelişinde kulübü batirsa da başarılar tek başına onun başarısızlıklar mevcut yonetimlerindir. Tek sorun şudur... Niye kimse demez sayın Terim elinde kadro yokken hep batırır da Hagi vs. Varken başarılıdır. Bilir ve der ama işine gelmez gözü görmez yalamaktan...

Evet, tabii ki geçmişteki başarıları alkislayacagiz, ne de olsa o tek başına şampiyon yaptı takımı. Her ne kadar 2. Gelişinde kulübü batirsa da başarılar tek başına onun başarısızlıklar mevcut yonetimlerindir. Tek sorun şudur... Niye kimse demez sayın Terim elinde kadro yokken hep batırır da Hagi vs. Varken başarılıdır. Bilir ve der ama işine gelmez gözü görmez yalamaktan...
Gecen sene su an dökülen kadroyla nasil sampiyon yapti peki?

ben birşey yemedim evlad. önyargından kurtul artık. beni hükümet yalakası olarak itham ettin ama yanıldın. büyüde gel uza şimdi. yalama seni.

bende seni gereksiz itham edeyim mi öğretmenlikle alakalı hoşuna gider mi? bay olumsuz seni.

Yav ne olduğunu o kadar belli ediyorsun ki çocuğum. Yav niye insanlara siyasi görüşü yüzünden köpek diyorsun. Baktım şimdi de yorumu degistirmissin. Ahhh ergen çocuğum ahhh bir de düşünebilsen, yazabilsen....

Realde kupaları Ayhan akmanla Mustafa sarplarla aldı zaten hepsi hoca marifeti
İnsanın azıcık aklı olmalı elinde malzeme kalitesi olmadan nasıl iyi bir ürün çıkaracaksın

Yav ne olduğunu o kadar belli ediyorsun ki çocuğum. Yav niye insanlara siyasi görüşü yüzünden köpek diyorsun. Baktım şimdi de yorumu degistirmissin. Ahhh ergen çocuğum ahhh bir de düşünebilsen, yazabilsen....
ben kimseye köpek demedim ne anlatıyorsun sen yeğenim. 8 yıldır bu forumdayım kimseye hakaret etmedim myc geçmişimi isteyebilirsin adminlerden. ben sen miyim hakaret edeyim?

İnsanın azıcık aklı olmalı elinde malzeme kalitesi olmadan nasıl iyi bir ürün çıkaracaksın

Onu anlatıyorum işte o kadrolarla herkes şampiyon oluyor, Türkiye Ligi'nde Bursa bin şampiyon olabildiği ligde, bu kadrolarla elde edilen başarı kabul de, olamamak ne o zaman?

yine kendi hayal dünyanı oluşturmuşsun takılıyorsun. köpek felan demişim yorumu değiştirmişim?

niye değiştireyim kardeşim mesajın geçmişini iste madem moderatörlerden ne yazmışım baksın. ne boş adamsın ya cidden acayip boşsun

Bizde kesinlikle pay edilmez bu başarılar. Kadro hocaya rağmen veya hoca kadroya rağmen şampiyon yapmıştır. Aksi mümkün değil.

ben kimseye köpek demedim ne anlatıyorsun sen yeğenim. 8 yıldır bu forumdayım kimseye hakaret etmedim myc geçmişimi isteyebilirsin adminlerden. ben sen miyim hakaret edeyim?

Akpartili comar yaz hakaret etmedim de oldu mu şimdi çocuğum. Surekli beni sürekli alıntılayan sensin ezik çocuğum. Nasıl oturmussa artık içine ?

Kadro iyiyken de başarılı olmayanlar yok mu?

İyi kadroyu kurmak için çaba sarfetmeyen diğer teknik adamların suçu yok mu?

İyi kadro isteyen teknik adamına iyi kadro kurmayan sürekli sorunlardan dem vuran yönetimlerin suçu yok mu?

Teknik direktör , yönetim başarısızlık varsa suçu beraber paylaşır. Ama genelde gidenlerin aksine başarısızlıkta %51 pay hep yönetimlerin.

Çünkü o teknik direktörleri de getiren onlar. Alınan veya alınmayan futbolcularda son kararları veren de onlar. Mali açıdan yaşanan sorunların da çoğunda suçlu onlar.

Terim gider , Mancini gider hiç suç yok değil mi Aysal’da, Dursun’da, Polat’da, Cengiz’de.

Hepsi ayrı ayrı günahlar işlediler.

Akpartili comar yaz hakaret etmedim de oldu mu şimdi çocuğum. Suriye'den beni sürekli alıntılayan sensin ezik çocuğum. Nasıl oturmussa artık içine ?
vallahi hiç bişe anlamadım yazdığından yada ne anlatmak istediğinden. birde öğretmen olmuşsunuz kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz.

forumdan gidersen sevinirim bay olumsuz. çünkü olumsuz mesajların foruma zarar veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt