Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Once italyan koylusu koyune don, sonra beden egitimi hocasi koyune don, sonra da hirvat koylusu koyune don, simdi de Terim konusunda yine ayni kisiler agliyor, gecen sezon isler iyi giderken konuya yazamayanlar, foruma giremeyenler kotu bir donem gecirince aylardir konuyu mesgul ediyor

Terim boş hoca değil ama insan daha doğrusu karakter yapısı olarak çok geçimsiz biri. Er ya da geç üstündeki veya yanındakilerle sorun yaşıyor. Bir defa olur tamam iki defa olur tamam da hep aynısı olduğuna göre burada sorunu hoca da da aramak lazım biraz.

En uzun birlikteliği Süren ile yaşadı, ki bunun en büyük nedeni de istikrarlı şekilde başarı yakalanmasıydı yoksa eminim bu birliktelik de pek uzun soluklu olmazdı.

Özeleştiri. Olay burada bitiyor benim için, hoca ben bilirim ders veririm ama ders almam kafasında. Bu yüzden de ortada bir yanlış oldu mu daha da inatlaşıyor kabulleneceği yerine.

sent via GSC

Görmüş geçirmiş, yaptığı hataları kendine yedirebiliyor mu?

Ya adam gibi transfer yapın ya da ''EVLAT SINIFINDAN OLMAYAN'' sportif direktör getirin.

Şampiyonlar Ligi hayalim diyor takımda forvet bırakmıyor.

Gazeteci olsam soracağım sorular;

- İlk geldiğinizde Galatasaray gibi bir takımın alması gereken mağlubiyet sayısını (4) ilk yarıda almış dediniz, aynı rakama kendiniz ulaştınız.
- Takımın 45 dakikalık kondisyonu olmasını hangi transferin yapılmamasına bağlıyorsunuz?
- 2-0 öne geçmenize rağmen yaptığınız değişiklikler sonucu maçların 2-2 bitmesi tesadüf mü?
- Transfer politikanız yine dereyi görmeden paçayı sıvamak mı olacak?
- Muğdat ve Ömer transferleri gibi istediğiniz başka topçu var mı?
- Selçuk'un sahada uyguladığı hayalet oyunundan memnun musunuz? Ne kadar zam yapmayı düşünüyorsunuz?
- Hala aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar elde edebileceğinize inanıyor musunuz?

Gazeteci olsam soracağım sorular;

- İlk geldiğinizde Galatasaray gibi bir takımın alması gereken mağlubiyet sayısını (4) ilk yarıda almış dediniz, aynı rakama kendiniz ulaştınız.
- Takımın 45 dakikalık kondisyonu olmasını hangi transferin yapılmamasına bağlıyorsunuz?
- 2-0 öne geçmenize rağmen yaptığınız değişiklikler sonucu maçların 2-2 bitmesi tesadüf mü?
- Transfer politikanız yine dereyi görmeden paçayı sıvamak mı olacak?
- Muğdat ve Ömer transferleri gibi istediğiniz başka topçu var mı?
- Selçuk'un sahada uyguladığı hayalet oyunundan memnun musunuz? Ne kadar zam yapmayı düşünüyorsunuz?
- Hala aynı şeyleri deneyerek farklı sonuçlar elde edebileceğinize inanıyor musunuz?
Bu soruların hiçbiri cevap bulmaz, soruyu soran tffci yandaş ilan edilir + hakaret yiyip kapı önüne atılır

lan 5-6 sayfayi izledim hayretler icerisindeyim. Şu an mevcut hukumetin vekilleri gibisiniz ha. Sizin dısınızdaki herkes düşman herkes kötüluk istiyor.
20 yilda ülkenin yapısı nasıl değişir hayretler icerisinde izliyoruz.

Gel gelelim terim olayina mac sonrası kameralar onunde itin götune soktuğu adamı bir sonraki mac ilk 11 baslatıyor artık ne anlatıyorsunuz.
Kondisyon diyoruz biz gidiyor orada kondisyonerde sorun yok diyor. Yardımcıları kukla.

Boşuna ağlayıp durmayin terim gitsin demiyoruz zaten önce kendisini toparlasın sonra şu
bir boka yaramayan ekibine çeki düzen versin herşey düzene girer zaten

lan 5-6 sayfayi izledim hayretler icerisindeyim. Şu an mevcut hukumetin vekilleri gibisiniz ha. Sizin dısınızdaki herkes düşman herkes kötüluk istiyor.

Gel gelelim terim olayina mac sonrası kameralar onunde itin götune soktuğu adamı bir sonraki mac ilk 11 baslatıyor artık ne anlatıyorsunuz.
Kondisyon diyoruz biz gidiyor orada kondisyonerde sorun yok diyor. Yardımcıları kukla.

Boşuna ağlayıp durmayin terim gitsin demiyoruz zaten önce kendisini toparlasın sonra şu

Biz Terim'e bos beles, vasifsiz, hain, paragoz, komisyoncu diyenlere laf ediyoruz

Insan gibi elestirenlere bir sey dendigini gormedim

Şampiyon olduğumuzda kaçacak delik arayacaksınız

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ben bilmem elestiriyi kaldıramayan bir sürü adam var anında diger eleştirenleride işin içine katarak ilerleyen.

Elestirinin dozu onemli iste, elestiriyi dogru yapmak onemli. Sonucta herhangi bir hocayi degil; bu kulubun, bu ulkenin gelmis gecmis en buyuk hocasini elestiriyorsun elestirirken.

Elbet kendisine dil uzatilmamasini isteyen fanatikler vardir, adamin gecmisinde yaptiklari bu insanlari yaratti.

Sadece sen degil baskalari da yapiyor, Terim'e vefa ve saygi gosterince biatci malum partili zihniyete sahip olmuyoruz bunu yapmayi acilen kesmeniz lazim hos yonetim isini yapsa siyasete girdigi icin bu mesajlar duzenlenir ama onlarin da isine geliyor simdilik.

Yanlis anlasilmasin ama tudor a burada su an terim icin okuduklarimdan cok cok daha fazlasi soyledi , daha fazla puani oldugu donemde bile , terim allahin kulu degil mi ki surekli ayricalikli muameleye layik goruluyor

Takimin durumu apacik ortada , yonetim de teknik kadro da sorumlu bunda

Terim lehinde soyleyebilecegim sey ise , gecmis basarilarini kucultmek icin sekilde sekle girmek komik oluyor

Fatih hoca nin tek suçu fener maçındaki yaptığı hareket gerisi hikaye aha bugünde başakşehir golcüsü olmadığı için 2 puan bıraktı

Galatasaray Düşmanlarının .........

Abi geçen bende yazdım, birisi yazior ki gotunde kılı olamazsın yani aynı Rte savunma arguman lar filan. Ama yol/sampiyon yaptı filan

Elestirinin dozu onemli iste, elestiriyi dogru yapmak onemli. Sonucta herhangi bir hocayi degil; bu kulubun, bu ulkenin gelmis gecmis en buyuk hocasini elestiriyorsun elestirirken.

Elbet kendisine dil uzatilmamasini isteyen fanatikler vardir, adamin gecmisinde yaptiklari bu insanlari yaratti.

Sadece sen degil baskalari da yapiyor, Terim'e vefa ve saygi gosterince biatci malum partili zihniyete sahip olmuyoruz bunu yapmayi acilen kesmeniz lazim hos yonetim isini yapsa siyasete girdigi icin bu mesajlar duzenlenir ama onlarin da isine geliyor simdilik.
bak ne güzel demissin bu ulkenin gelmis geçmis en büyük hocası diye insanların ağır eleştirisinin altında bu yatamaz mı peki. Gelmiş geçmiş en büyük hocaysan ona göre değerlendirilir insan ve beklentinin 5 kat altında bir performans veriyorsan normal bu.

Ayrıca gel gelelim eleştirinin dozu diye birşey olmaz kime göre ayarlayacağız bu dozu. Geçmiş başarılarının olması bir insanı neredeyse eleştirilmez yapılmaz ki emin ol beklenen bu.

Ben kimseyi biatçılıkla suçlamadım suçlamamda kim ne yaparsa yapsın umrumda değil ama gel gelelim ben veya x kişisi ufacik bir eleştiri yaptık diye yemediğimiz laf kalmıyor.

Son olarak örneklemeleri doğru düzgün analiz etmemiz gerekir. Siyaset baska birsey ornekleme başka birşey.

Yanlis anlasilmasin ama tudor a burada su an terim icin okuduklarimdan cok cok daha fazlasi soyledi , daha fazla puani oldugu donemde bile , terim allahin kulu degil mi ki surekli ayricalikli muameleye layik goruluyor

Takimin durumu apacik ortada , yonetim de teknik kadro da sorumlu bunda

Terim lehinde soyleyebilecegim sey ise , gecmis basarilarini kucultmek icin sekilde sekle girmek komik oluyor

Tudor'a edilen laflar da yanlisti zaten. Ikisine de laf edenler neyse hadi sabirsiz ve simarik, ama Tudor'a madem hatali olarak laf edildi o zaman Terim'e de edilsin diyenler acikca ergen gibi davraniyor ve art niyetliler.

Ha bir de kredi farki var ayricalik var elbette bir mazi var sonucta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt