Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GÖRENDE SANCAK HER SENE ŞAMPİYONLAR LİGİNDEYİZ ÇEYREK FİNALİMİZ BANKO EN KÖTÜ UEFA DA HER SENEZON YARI FİNAL GÖRÜYORUZ FİLAN SANACAK?

OLUM SİZLER İYİ MİSİNİZ LAN? HARBİ SORUYORUM AMA? İYİ MİSİNİZ?

Adamdaki kafaya bak sanki ben kovdum tudoru yada Tudor kovulunca haklı olunuyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Sucukcu tayfası ve yalamalari başta olmak üzere herkes kovdu, yani senin kafadakiler... Haklı miydilar kovmakta evet. Haksız olan daha beter durumda olanı yalamalar...

evet haklısın drogbalı şneyder li kadroyla terim takımı şampiyon yapamasaydı adamı asmıştınız. ama iş terime gelince o takımı şampiyon yapan hagi oluyordu.

2 sene üst üste şampiyonluk ligde rakipleri ezmişiz hemen öncesinde şmapiyonlar liginde çeyrek final ve real maçları. hazır düzene gelmiş mancini o takımı bile şampiyon yapamadı. chelsea maçlarını söylemiyorum bile. içerde ezikçe oynadığımız maç dışarda hiçbir varlık gösteremediğimiz maç.

evet haklısın drogbalı şneyder li kadroyla terim takımı şampiyon yapamasaydı adamı asmıştınız. ama iş terime gelince o takımı şampiyon yapan hagi oluyordu.

2 sene üst üste şampiyonluk ligde rakipleri ezmişiz hemen öncesinde şmapiyonlar liginde çeyrek final ve real maçları. hazır düzene gelmiş mancini o takımı bile şampiyon yapamadı. chelsea maçlarını söylemiyorum bile. içerde ezikçe oynadığımız maç dışarda hiçbir varlık gösteremediğimiz maç.

Önemli olan Şampiyonlar Ligi'ne gitmek.Yemişim çöp ligin şampiyonluğunu.2. olduk ŞL gittik.Türkiye Kupası aldık.Juventus'u eledik.İç sahada on numara top oynadık.Mancini gayet başarılıydı.

Fatih Terim 'in yapacağı en güzel iş Hasan-Ümit Hoca 'ya filan bir daha takım bırakmak zorunda olacak hareketler yapmamak ne olursa olsun Fatih Terim 'in o yedek kulübesindeki varlığı başka bir olay

Sonra devre arasında kesinlikle bu takımın fiziksel eğitmeni & kondisyoner &fizyoterapiste hatta masörüne kadar kim var kim yoksa kökünü kazıyıp Tudor 'un kondisyoneri gibi takımın canını çıkaracak fizik/kondisyon açısından takımı ligin en iyi takımı haline getirecek bir ekiple yola devam etmesi gerek bunu scott piri ile mi yapar yoksa başka bir ekiple mi çalışmak ister bilemem ama mevcut takımın fizik / kondisyonunun yerlerde olmasının en büyük sorunu budur benim gözümde ...

Sucukcu tayfası ve yalamalari başta olmak üzere herkes kovdu, yani senin kafadakiler... Haklı miydilar kovmakta evet. Haksız olan daha beter durumda olanı yalamalar...
Yalama işlerine baya vakifsin anlaşılan
Önce adam gibi konuşmayı öğren sonra gel konuş
Sen kendini hakaret etmeden ifade edemiyor musun

Yalama işlerine baya vakifsin anlaşılan
Önce adam gibi konuşmayı öğren sonra gel konuş
Sen kendini hakaret etmeden ifade edemiyor musun

Siz milletin eleştirilerine kafa yapısına bak derken hakaret etmiyorsun da aynı üslupla cevap verilince niye bozuluyordu. Önce aynaya bak sonra üslup tartisiriz.

Terim düşmanları için oldukça zor bir sene. Hatta onlar için mutlu son yok diyebiliriz yıl sonunda. Şayet Galatasaray şampiyon olursa tam bir kabus, ilk on birdeki futbolcularının 7-8 tanesinden sakatlık ve tff yüzünden mahrum olmasına, verilmeyen penaltılara, Galatasaray aleyhinde çalınan saçma sapan faullere, kulüpler birliğine, medyaya rağmen takımı şampiyon yapmış olacak. Hükümet, tff, başakşehir, beşiktaş, fener falan hepsini paket yapacak.

Diğer ihtimal Galatasaray şampiyon olamayacak hatta burada bazı arkadaşların dilediği gibi alt sıralarda bitirecek ligi ve bu sayede Terim kovulacak. Sanıyorum Terim'in kovulma şekline göre bu vatandaşların tatmin seviyeleri değişebilir. Normal bir kap açıklaması ve güzel bir veda sanmıyorum ki yetsin. Mesela Ünal Aysal gelip Terim ve Albayrak'ı tekme tokat Florya'dan atsa antrenman sırasında, ya da bir deplasman dönüşü takım otobüsüne alınmasa Terim onu da kameralar çekse böyle. Mutlu son yok dedim ama sanıyorum Galatasaray şampiyon olmasa bile böyle bir anın tatminiyle avuntu bulacak arkadaşlarımız mevcut. Kendilerine bol şans diliyorum, zor bir süreç.

Siz milletin eleştirilerine kafa yapısına bak derken hakaret etmiyorsun da aynı üslupla cevap verilince niye bozuluyordu. Önce aynaya bak sonra üslup tartisiriz.
Benim ağzımdan sen çok güzel yaliyorsun yalama işini çok güzel icra ediyorsun mudedil yerlerde yaliyorsun diye bir Kelime ciktimi
Senin mayan mı bozuk niye bu kadar alingansin

Benim ağzımdan sen çok güzel yaliyorsun yalama işini çok güzel icra ediyorsun mudedil yerlerde yaliyorsun diye bir Kelime ciktimi
Senin mayan mı bozuk niye bu kadar alingansin

Ben biatci değilim ki mayam bozuk olsun. O kıl olduğunu sananlara has bir durum ya da olanlara...

Ben biatci değilim ki mayam bozuk olsun. O kıl olduğunu şamanlara has bir durum ya da olanlara...
O zaman alınganlık yapma ben sana saygı duyuyorum ve cevap veriyorum
Kimin ne yaptığının benim için bir önemi yok
Sen terim için beni kötü belleme bende seni ok

Fatih Terim nede olsa Mekanin sahibi, Galatasaray klubunu kebapci lokantasi ile karistiracak kadar kafayi yemis bir moruk. Sag kolu hasan sas gibi futbolun fsini bilmeyen biri ve diger teknik ekip ise futbolculada kondisyon yukleyecegine agizlarina kebap sokmakla meskul. Takim bitkin, rezil ve yuruyecek durumda degil.

Mugdat, eren, selcuk, omer ve bir kac anadolu oyuncusu ile takimi bir yil icinde 5 seviye dusurdu, MasAllah terime. Sirada kim var? Umut bulut ve efecan mi?

Son 15 macta 3 galibiyetin var, Forvet yok diye mizmizlanacagina bir iki tane genc oynatsaydin.

Medya onunde Forvet yok diyorsun, elindeki ereni rezil et ve sonra her mac oynat? Neden, soruyorum neden? Cunku ben hakliyim demeye getirmek icin takimi bile sabote ettin ve yonetimi taraftarin onune attin. Neymis herkez suclu bir sen suclu degilsin.

Soruyorum sana terim, bu takimi sampiyon yapamam diyorsan neden istifa etmedin? O gun istifa etseydin?

Tekrar Eren ilk 11 de erenin yerine kim oyniyacak adam mi var derseniz donku forvet oynat erenden gene iyidir. birde mustafayi kadroya almis ne diye aliyorsun bu genc oyuncuyu nasil olsa girmiyecek maca bari kendi macina cikaydi. ha laf olsun diye son 5 veya 10 dakika sokacaksa hic sokma oyuna. nasil olsa macda durum ne olursa olsun selcuk zaten oyuna girip 25k götürecek .

Yine mest olduk mest mest mest...

Forvet olmadığı için gol yedik herlade.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt