Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868

Galatasaray Düşmanlarının .........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

~Adamdaki kafaya bak sanki ben kovdum tudoru yada Tudor kovulunca haklı olunuyor
Roberto Mancini.
evet haklısın drogbalı şneyder li kadroyla terim takımı şampiyon yapamasaydı adamı asmıştınız. ama iş terime gelince o takımı şampiyon yapan hagi oluyordu.
2 sene üst üste şampiyonluk ligde rakipleri ezmişiz hemen öncesinde şmapiyonlar liginde çeyrek final ve real maçları. hazır düzene gelmiş mancini o takımı bile şampiyon yapamadı. chelsea maçlarını söylemiyorum bile. içerde ezikçe oynadığımız maç dışarda hiçbir varlık gösteremediğimiz maç.
Yalama işlerine baya vakifsin anlaşılanSucukcu tayfası ve yalamalari başta olmak üzere herkes kovdu, yani senin kafadakiler... Haklı miydilar kovmakta evet. Haksız olan daha beter durumda olanı yalamalar...
Yalama işlerine baya vakifsin anlaşılan
Önce adam gibi konuşmayı öğren sonra gel konuş
Sen kendini hakaret etmeden ifade edemiyor musun
Benim ağzımdan sen çok güzel yaliyorsun yalama işini çok güzel icra ediyorsun mudedil yerlerde yaliyorsun diye bir Kelime ciktimiSiz milletin eleştirilerine kafa yapısına bak derken hakaret etmiyorsun da aynı üslupla cevap verilince niye bozuluyordu. Önce aynaya bak sonra üslup tartisiriz.
Benim ağzımdan sen çok güzel yaliyorsun yalama işini çok güzel icra ediyorsun mudedil yerlerde yaliyorsun diye bir Kelime ciktimi
Senin mayan mı bozuk niye bu kadar alingansin
O zaman alınganlık yapma ben sana saygı duyuyorum ve cevap veriyorumBen biatci değilim ki mayam bozuk olsun. O kıl olduğunu şamanlara has bir durum ya da olanlara...
O zaman alınganlık yapma ben sana saygı duyuyorum ve cevap veriyorum
Kimin ne yaptığının benim için bir önemi yok
Sen terim için beni kötü belleme bende seni ok