Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melo-Riera olayını bile bir şekilde halleden Terim Serdar konusunda neden bu kadar fevri karar aldı anlamak güç. Eren tamam her yönden sıkıntılı bir adam ama bir tatil fotoğrafı attı diye zaten olmayan stoper havumuzdan Sedar'ı çıkartmak niye?

KOMISYON
ahbap
KO
MIS
YON
elinde olsa tum takimi gonderir yeni adam almak icin

biz defans ariyoruz elimizdekini gondermeye calisiyor. sonra transferler olmadi diye sikayet etmeyecek. sinir bozucu olan klup yalanlamiyorda

inanamama gerek yok ki
popescu hapse girmis mi girmemis mi buna bakarim
O mevzu tamamen evraklardaki oynamalarla alakalı diye biliyorum. Yani Bratu'nun Galatasaray'a maliyeti 500-600 bin dolar olacakken anlaşmanın akabinde sözleşme değişiyor ve miktar 3 milyona falan çıkıyor. Terim yapmıyor sözleşmeyi falan, zaten yöneticileri içeren bir olay. Canaydın döneminde gerçekleşiyor bu arada. O adam da mı cebine indirmeye çalışıyordu? En büyük sorumlu o kulüpteki o dönem.

Benim Hayri'ye cevap yazmıyor oluşumun birinci sebebi daha önce aynı mevzuları milyon kez konuşmuş olmamız. İkincisi de değer verdiğim bir dostumdur bir anlaşmaya varamadığımız noktada tartışmanın manası yok. O Terim'den nefret eder (Uefa finalini statta izlemiş bir old school Galatasaraylı olmasına rağmen(uydurmadıysa tabii)) dolayısıyla ortak bir zemin yok bu konuda anlaşabileceğimiz.

Benim Hayri'ye cevap yazmıyor oluşumun birinci sebebi daha önce aynı mevzuları milyon kez konuşmuş olmamız. İkincisi de değer verdiğim bir dostumdur bir anlaşmaya varamadığımız noktada tartışmanın manası yok. O Terim'den nefret eder (Uefa finalini statta izlemiş bir old school Galatasaraylı olmasına rağmen(uydurmadıysa tabii)) dolayısıyla ortak bir zemin yok bu konuda anlaşabileceğimiz.
'
nefret etmiyorum ya sen en son yazdiginda ediyor olabilirim
simdi ise notrum diyebilirim (takimi batirmazsa tabi)

Canaydın iyi niyeti ve serveti hortumcular tarafindan hortunlanmis Galatasaray sevdalisi saftirik bir adamdi. Son 25 yilda(öncesini bilmem) Galatasarayin basina gelmis derdi Galatasaray olan ve gercekten Galatasaray sevdalisi olan tek sahis da oydu. Yanlis insanlarla calisma sanssizligi yasadi ve su anda hakli olarak Galatasarayi buhrana sokan adamlarin basinda olanlardan biri olarak gorulmekte. Ne buyuk sanssizlik.

Terimciliğimi 24 saatliğine askıya almak zorunda kalacağım bu gidişle. Serdarı gönderme hocam. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt