Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gecen demistim hoca cok gecimsiz birisi diye. Normalde "üstündeki" kisilerle sorun yasardi, simdi de basimiza futbolcularla sorunlar yasamasi cikti. Önce Feghouli simdi Serdar.

Bilen bilir Serdar'i yetersiz bulurum geldiginden beri ama bu sorunun cözüm sekli eger söylentiler dogruysa resmen facia. Biktim ama yine de yazacagim, bir Belhanda gercegi var adam geldiginden beri kac kere takima hainlik etti bir kere bile cezalandirilmadi bunun icin. Serdar ile fesh edilmesi sacmalik, satarsin falan anlarim da fesh nedir yahu.

Üzülerek söylüyorum ki, her zaman adaletli olan veya adaletli olmaya özen gösteren Terim isin ucunu kacirmis iyice.

Hocanın kankisi Mourinho da benzer sıkıntılar yaşıyor oyuncularla iletişim noktasında. Oyuncuların gözünde çizdikleri ulaşılmaz lider portresi ikisinde de aynı denebilir.

Belki de tarzları uymuyordur bu yeni nesile.

Gitme zamanı geldi ve son gelişiydi artık.

Yaşlandı ne yaptığının farkında değil, yazın transfer yapılmamasında ki en büyük sebep kendisidir.

Muğdat'ın alınma sebebidir.

bir örnek verelim hemen
sivasspor macının 45.dk sı bitince istifa diye ortaya cıkanlar
sivasspor macının 90.dksı bitince ortadan kayboldular

22. şampiyonlugu kazanacagız daha. hedefler büyük. sonuna kadar yanındayız

Gitme zamanı geldi ve son gelişiydi artık.

Yaşlandı ne yaptığının farkında değil, yazın transfer yapılmamasında ki en büyük sebep kendisidir.

Muğdat'ın alınma sebebidir.

Muğdat transferi ile sabri ile tekrar tekrar sözleşme imzalama becerisi arasında hiç bir fark yok..

haklısın yani birde ömer bayram var

kuşak farkı açıldığı için mi dostum ?

Belki de. Bunun analizini yapacak kadar bilgi sahibi değilim.

Özellikle doksanlı yıllarda doğan nesil (Z Kuşağı diyorlar galiba) çok farklı yetişiyor. Bu adamların yıllarca iyi neticeler aldıkları klasik çalışma yöntemlerine olumlu reaksiyon vermiyor olabilirler.

Sadece varsayım tabi. Belki alakası bile yoktur bu söylediklerimin. :)

bir örnek verelim hemen
sivasspor macının 45.dk sı bitince istifa diye ortaya cıkanlar
sivasspor macının 90.dksı bitince ortadan kayboldular

22. şampiyonlugu kazanacagız daha. hedefler büyük. sonuna kadar yanındayız

doğru sivas maçının sonucunu kimse tahmin etmiyordu..

hoca güzel karşılık vermişti

Belki de. Bunun analizini yapacak kadar bilgi sahibi değilim.

Özellikle doksanlı yıllarda doğan nesil (Z Kuşağı diyorlar galiba) çok farklı yetişiyor. Bu adamların yıllarca iyi neticeler aldıkları klasik çalışma yöntemlerine olumlu reaksiyon vermiyor olabilirler.

Sadece varsayım tabi. Belki alakası bile yoktur bu söylediklerimin. :)

alex fergusonda yaşlanana kadar iletişimi iyiydi ama dediğin gibi belki kuşakla alakalı değildir

Stoper oynasın daha faydalı olur herhal.

Alzheimere mi yakalandi hocamiz? Ahmetin gitmesine veto, Serdar gitmesini istemek resmen saboteye yakin.

Hoca yapiyorsa vardir bir bildigi deyip gecelim en iyisi yoksa yine hain ilan edilecegiz.

Hoca yapiyorsa vardir bir bildigi deyip gecelim en iyisi yoksa yine hain ilan edilecegiz.
Yok o kadarda değil erenle serdarin yeri dolacaksa erenin varlığı bile zarar ayrı konu bence hiç problem yok
Zaten ikiside kampta olmayacağı konuşuluyor

Galatasaray Düşmanlarının .........

Can, hepsini okumadım ama sanıyorum son on sayfanın sekizi hocaya karşı eleştiridir. Eleştiri derken bunaktan, haine, komisyoncudan paratora seç beğen al hakaretlerimiz de mevcut, not edelim. Bunu yazman biraz absürd olmuyor mu?

Yok o kadarda değil erenle serdarin yeri dolacaksa erenin varlığı bile zarar ayrı konu bence hiç problem yok
Zaten ikiside kampta olmayacağı konuşuluyor

Iste sorun da o zaten, yerlerine adam alabilece mi bunlar. Ereni adamdan saymiyorum zaten, nefes alan bir forvet olsa bile yeter zaten.

Ama ben bu yönetime zerre güvenmiyorum. Acikcasi transferlere yönelik belirli bir planlari ve programlari olduguna da inanmiyorum.

Selcukla 3 yillik sozlesme yeniletip altin vurusu yap hocamm.

Can, hepsini okumadım ama sanıyorum son on sayfanın sekizi hocaya karşı eleştiridir. Eleştiri derken bunaktan, haine, komisyoncudan paratora seç beğen al hakaretlerimiz de mevcut, not edelim. Bunu yazman biraz absürd olmuyor mu?

Ben hic bir zaman hakaret etmedim hocaya. Demirören ile yasanan olaylardan sonra sinirden bilincsiz sekilde kebabci falan demis olabilirim ama o dönemden sonra bir daha etmemisimdir.

Iste sorun da o zaten, yerlerine adam alabilece mi bunlar. Ereni adamdan saymiyorum zaten, nefes alan bir forvet olsa bile yeter zaten.

Ama ben bu yönetime zerre güvenmiyorum. Acikcasi transferlere yönelik belirli bir planlari ve programlari olduguna da inanmiyorum.
Serdarin da bir varlığının anlamı yok bu yıl için
Ama yerine adam almazlarsa olacakları ben bile düşünemiyorum bunlar şu luiz i bitirdi galiba

Serdarin da bir varlığının anlamı yok bu yıl için
Ama yerine adam almazlarsa olacakları ben bile düşünemiyorum bunlar şu luiz i bitirdi galiba

Oyuncuya imza attirmadan hic bir transferi bitirdiklerine inanmam ben :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt