Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.789
- 29.191
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaka yalnız sakat olduğu vakit oynamadı. Serdar ciddi sakatlığı olmadan bile önemli maçtan kaçan birisi izlenimini bıraktı.Ya su Serdar'in sakatlik olaylarini soyleyip durmayin.Hocamiz vakti zamaninda Sneijder yerine sakatliklardan kariyeri bitmeye gelen Kaka'yi israrla isteyen.
İşe yarayacak bir şey yok ki,Serdar-Ozan iyiydi zaten.Savunma kaynaklı sorunlarımız takım halinde varsa var.
Yeni tandem olsa olsa katkı vermiş olur o kadar.Zaten iyiydi bizim stoper ikilimiz bana göre.İyi giden tandemi bozuyoruz.
Yapmamiz gereken aslinda Ozan ile uzatip yanina yazin tas gibi bir stoper almak ve Serdari o zaman yollamak olmaliydi.
Yalniz senin realist yaklasimina sevindim. Bu Serdar konusunda hocayi savunmak icin sekilden sekile giren cok üye vardi bugün.
Demba ba gelince ama konusmayinGalatasaray'a yararlı olur diye etik değerlerini hiçe sayarak oyuncuyu tutmakmı ?
yoksa göndermekmi ?
Bu sorunun cevabını verenler karakterlerinide belli ederler.
Ben gönderirdim. Bu tutumumdan dolayı hayatta çok kayıplarımda oldu. Pirensip meselesi.
Göndermem diyenide yargılamam.
Kulüpten üstün değil.. fakat yönetimden üstün olduğu kesinKulup acıklama yapacagı yerde fatih terım acıklama yapıyor kendını kulupten üstün görüyor
Demba ba gelmesin. Vizyonsuzluktur.Demba ba gelince ama konusmayin
Hoş geldin ulu reisHocamızın arkasındayız.