Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1546523496777.webp

Ya su Serdar'in sakatlik olaylarini soyleyip durmayin.Hocamiz vakti zamaninda Sneijder yerine sakatliklardan kariyeri bitmeye gelen Kaka'yi israrla isteyen.

Ya su Serdar'in sakatlik olaylarini soyleyip durmayin.Hocamiz vakti zamaninda Sneijder yerine sakatliklardan kariyeri bitmeye gelen Kaka'yi israrla isteyen.
Kaka yalnız sakat olduğu vakit oynamadı. Serdar ciddi sakatlığı olmadan bile önemli maçtan kaçan birisi izlenimini bıraktı.

Terim'i pek seven biri olmamakla beraber bu sene futbol disi yaptiklarini takdir etmiyor degilim. Gomis'e taviz vermeyisi, MHK ve fenerasyona ziktir cekmesi, Serdar'a ve Eren'e nazik bir sekilde kapiyi gostemesi ve Ozan'a sahip cikmasi hosuma gitmedi degil. Saha kenarindan herkese belalar okumaya, kufur etmeye devam ediyor, futbol olarak yerinde sayiyor ama ileride (daha sakinlesecegini umit ederek) klup yoneticisi olmamasi icin hic bir sebep olmadigi gorusundeyim.

Biraz daha istikrarli, az daha egotistik olsaydi harbiden Ferguson'umuz olurdu. Ben bu sene sampiyon olacagimiza inaniyorum. Basaksehirlik bir durum yok. Galatasaray her bakimdan en buyuktur.

Fatih Terim 'in kararları tartışılabilir ama adam müthiş alfa bir karakter

Yönetim kurulunun senelerce uğraşsa çözemeyeceği meseleleri dün geldi bugün 2 instagram açıklamasıyla halletti ...

Terim'le şöyle bir sorunumuz var; önceki ve bu gibi pısırık, vasat yönetimlerde kendine çok iş düşüyor. TD mi, basın sözcüsü mü, transfer komitesi başkanı mı, sosyal medya sorumlusu mu, halkla ilişkiler uzmanı mı ne olduğu belli değil.

Tatilden geldi, çıktı sosyal medyadan konuştu, bazı soru işaretlerini kaldırdı. Gerçek bir yönetim olsa, Ozan, Serdar ve Eren'in durumunu çok önceden öğrenir kaosta boğulmazdık. Öte yandan güçlü yönetimler de Terim'in Türkan Şoray kuralları benzeri kaprislerini de çekmiyor. Başarıdan payın büyüğünü kendilerine reva görüyorlar. Ardından çatışma kaçınılmaz oluyor.

Önceden çok sevdiğim Terim'in Demirören'le gülerek poz vermesinin sebep olduğu hayal kırıklığı bir yana Galatasaray'ın futbolcu ve taraftar gücünü konsolide edebilen ve bundan maksimum faydayı sağlayan ve yaşayan en önemli insan olması onun varlığına şükretmem gerektiğini hep hatırlatıyor.

İşe yarayacak bir şey yok ki,Serdar-Ozan iyiydi zaten.Savunma kaynaklı sorunlarımız takım halinde varsa var.

Yeni tandem olsa olsa katkı vermiş olur o kadar.Zaten iyiydi bizim stoper ikilimiz bana göre.İyi giden tandemi bozuyoruz.

Yapmamiz gereken aslinda Ozan ile uzatip yanina yazin tas gibi bir stoper almak ve Serdari o zaman yollamak olmaliydi.

Yalniz senin realist yaklasimina sevindim. Bu Serdar konusunda hocayi savunmak icin sekilden sekile giren cok üye vardi bugün.

Düşün terim fenerde cildirirsin

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yapmamiz gereken aslinda Ozan ile uzatip yanina yazin tas gibi bir stoper almak ve Serdari o zaman yollamak olmaliydi.

Yalniz senin realist yaklasimina sevindim. Bu Serdar konusunda hocayi savunmak icin sekilden sekile giren cok üye vardi bugün.

Niye şekilden şekle gireyim ki,benim bu işi bir dava haline haline getirdiğim vb. yok.M. Cengiz yönetimi ve Albayrak için de geçerli aynısı.Hakkaniyetli olmak kaydıyla,nefretle laf söylenmediği kaydıyla herkes eleştirilebilir.

Alan gelecek deniyor.Konuşulan maliyetlere bak.3 milyon Euro imza parası,3.5 milyon yıllık falan.E madem verebiliyorduk bu paraları da yazın niye forvetsiz kaldık?Para yok iması yapılmadı mı yönetimden?Bu soruyu kimse sormasa bile ben sorarım kendi adıma.Öyle hataları da var diyip geçiştirmem yani.

hocam gozunu seveyim cop transferler yapma. ba ma gelecekse hic transfer yapmayalim daha iyi

Galatasaray'a yararlı olur diye etik değerlerini hiçe sayarak oyuncuyu tutmakmı ?
yoksa göndermekmi ?
Bu sorunun cevabını verenler karakterlerinide belli ederler.

Ben gönderirdim. Bu tutumumdan dolayı hayatta çok kayıplarımda oldu. Pirensip meselesi.
Göndermem diyenide yargılamam.
Demba ba gelince ama konusmayin

Hral tinercilerde,Demba ba bizde arenada HATRİCK yapıyor 4 atıp yolluyoruz.GÜZEL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt