Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AÖG bu sene en büyük Terim fedaisi adayim sensin kardesim.

Aysal yönetimini mi kast ediyorsun? Gerçekte yaşanan süreci anlatayım mı yoksa kafandaki versiyonu mu tercih edersin kardeşim?

Gerçek süreci ikimizde bilmiyoruz kardeşim ama sen sürekli etrafınla sorun yaşayan biriysen birazda kendine bakmak zorundasın. Hepimizin hayatında böyle insanlar var hiçte sevmem, hep suyuna gitmen gerekiyor böyle en ufak hoşuna gitmeyen bişey olduğunda tartışma, kavga falan çıkıyor. Kimse Terimin ebediyen suyuna gitmek zorunda değil.

Adam 327 defa Galatasaray' da maça çıkmış, Kaç defa kupalar vs vs,,, Ulan siz Galatasarayın 200 maçını belki izlemişsinizdir kendinizi daha büyük Galatasaraylı zannediyorsunuz.... Bırakın bu işleri
Ben onun gibi sahktekar degil im. Asolan Galatasaray diyip, sonra sinsi sinsi Demirören ile oturup gülen, yoldaşım filan degil im. Sonra konuscam deyip. Iki ay bekleyip, fenerbahce derbisi öncesi konusan degil im. Bunların hepsini baskasi yapsaydı, hain ilan ederdiniz. Ama konu terim olunca Hersey okkkk

Üstelik her yaptı sey için Maas aldı, ben ise kendi parami harciyorum bunları desteklemek için. 500 sene bütün ailesini geçir mek kadar da para kazandi.

Yanlis soyledigi bir sey yok

Kendisini vizyoncu uruk-hai kusatmasi altinda Migfer Dibi’nde cesurca cenk etmemize ragmen icimizdeki mallar yuzunden koseye kistirilmisken besinci gunun safaginda dogudan dort nala gelip vizyonculari hatasiz argumanlarla mort eden GANDALF’a benzetiyorum

Dikkat edersen vizyoncular hep kufurbaz mal Terimcileri hedef alip krali alintilamaya korkuyorlar, sorularini cevapsiz birakiyorlar

Ben genel itibariyle mantık hatası, asılsız ya da yanlış bilgi-iddia gördüğümde dayanamayıp düzeltme ihtiyacı duyuyorum. Burası da forumda en çok yalanın ve mantıksızlığın döndüğü başlık( transfer nöbeti dışında), dolayısıyla oluşan algının sebebini anlıyorum. Algıda seçicilik de olabilir tabii çok sorgulamadım açıkçası bu durumu.

Yine de olumlu yönünden bakalım Arda'dan Terim'e geçmem de aşama sayılır değil mi denktaşlar?

Ben onun gibi sahktekar degil im. Asolan Galatasaray diyip, sonra sinsi sinsi Demirören ile oturup gülen, yoldaşım filan degil im. Sonra konuscam deyip. Iki ay bekleyip, fenerbahce derbisi öncesi konusan degil im. Bunların hepsini baskasi yapsaydı, hain ilan ederdiniz. Ama konu terim olunca Hersey okkkk
Ben işin magazin taraflarını, sözleri vs. fazla takip etmem güzel kardeşim. Uzatmak istemiyorum. Ben çok fanatik bir taraftarım ama şuna inanıyorum;

Seversin sevmezsin ama bana göre bunca sene Galatasaray' a hizmet vermiş(karşılığını illa ki almıştır, alacak da) Hasan Şaş, Fatih Terim Galatasaraylılıkları sorgulanamaz

Valla geçen sene FT geldiğinde ''sene sonu bu söylediklerinizi unutmayın görüşeceğiz hepinizle Terim takımı şöyle kötü yapacak, böyle kötü yapacak '' vs diyenler takım şampiyon olunca bir anda yok olmuştu. Bu sebeple uzun döneme yayılan iddialaşmalar pek bir anlam ifade etmiyor, ha şunu da üzülerek belirteyim Terim sevdalıları bu sezon yukarıdaki hazzı yaşayamayacak %90 çünkü takım gazı kaçık gazoz gibi, bugünlere gelinme sebepleri kişiden kişiye değişiyor aynı şeyleri papağan gibi tekrarlamak bir noktadan sonra bayıyor.

Yalnız Ahmet Özgün'ün dediği çok doğru, olur da şampiyon olursak bütün başarı Terim'e yazılır.

Yanlis soyledigi bir sey yok

Kendisini vizyoncu uruk-hai kusatmasi altinda Migfer Dibi’nde cesurca cenk etmemize ragmen icimizdeki mallar yuzunden koseye kistirilmisken besinci gunun safaginda dogudan dort nala gelip vizyonculari hatasiz argumanlarla mort eden GANDALF’a benzetiyorum

Dikkat edersen vizyoncular hep kufurbaz mal Terimcileri hedef alip krali alintilamaya korkuyorlar, sorularini cevapsiz birakiyorlar
Gandalfi iki kez alintiladim ve hatta ikincisinde soru sordum lakin kendisi sorumu likelayip gecti cevap vermeye korktu. Kendisini Gandalftan cok Golluma benzettigimi de belirtmek isterim. Kıymetlimisi de ftor bey.

Bi anlat da senin komplo teorini dinleyek.
Kardeş seninle bırak Terim'i herhangi bir konu üzerinde uzlaşmamız mümkün değil. Kafandaki versiyonla devam etmeni öneririm.

Gerçek süreci ikimizde bilmiyoruz kardeşim ama sen sürekli etrafınla sorun yaşayan biriysen birazda kendine bakmak zorundasın. Hepimizin hayatında böyle insanlar var hiçte sevmem, hep suyuna gitmen gerekiyor böyle en ufak hoşuna gitmeyen bişey olduğunda tartışma, kavga falan çıkıyor. Kimse Terimin ebediyen suyuna gitmek zorunda değil.

Süreci bilmiyorsak kesin yorumlar yapmaktan kaçınmamız gerekir. Geri kalanlar senin yorumun, bir şey diyemem. Terim her geldiğinde sorun çıkıyor-Terim her geldiğinde başarı geliyor açmazıysa problemimiz ben razıyım. Madem böyle çıkarımlarla ilerleyeceğiz.

Yunus bu konuda hakli bunu ben de gecenlerde dile getirmistim, hoca cok gecimsiz birisi gercekten. Son senelere göz atmaniz bile yeterli olur bunu görmek icin. Nereye gittiyse er ya da gec illa "üstündekiler" ile bir uyumsuzluk yasandi. Hep mi digerleri suclu.

Karakter olarak baskin birisi tabiri caizse Alpha karakter hoca zaten, adamin kafa yapisi direkt ofsayt zaten "Ben ders almam, ders veririm" diyor. Ama bunlari tartismak da bir yerden sonra manasiz kaliyor cünkü adam gelmis 65 yasina bu yastan sonra karakter yapisini degistirecek degil herhalde. Ya katlanacaksin ya da katlanmayacaksin.

Adam degismez. Bu yüzden (kendimi de dahil ediyorum buraya) bos bos hayaller kuruyoruz zaman zaman yok sunu söyle yapsa yok bunu böyle yapsa diye. Maalesef sonuc olarak imkansiz kaliyor.

ölene dek seninleyiz
yel kayadan ancak toz alır devam :)

Gandalfi iki kez alintiladim ve hatta ikincisinde soru sordum lakin kendisi sorumu likelayip gecti cevap vermeye korktu. Kendisini Gandalftan cok Golluma benzettigimi de belirtmek isterim. Kıymetlimisi de ftor bey.
Beğeniyi kabul etme babında attım Murat, yakış tıramadım bu söylediklerini.
Yine de yazayım, aynen söylediğin gibi, şampiyon yapamazsa anti terimciyim, kapiş?

Korkunç bir kibir, korkunç ego sahibi.. Böyle birisinin herhangi bir yönetimle uyum içinde çalışması imkansız gibi bir şey. İsim vermeyeyim şu forumda bile kibirli diye hop oturup hop kalkıyordunuz, düşünün bir de 7/24 böyle biriyle çalışmak zorunda olduğunuzu.

Hocanın huyu, karakteri bu yapacak bir şey yok tam da bu sebeple kalıcı olamıyor bir noktadan sonra kriz patlak veriyor bunun yegane sorumlusu da kendisi.

Daha öncede belirttiğim üzere Galatasaraylı olmasam hocadan nefret ederdim, ama işte o uefa kupası elindeki pozu her daim kalbimizin bir köşesinde olacak istesemde silemem.

Son düzenleme:

Adam igneleyici bir metin yazmis

Her seyin sorumlusu Terim’se sampiyon oldugumuzda ne yapacaksiniz demis

Gecen kendin diyodun her yazdigimi ciddiye almayin diye

Bu sezon sampiyon yapsa bile yabanci siniri geldigi an ilk 3'e bile giremez bu takim.18'e yazilacak 1 tane bile yerli kalmadi.

Adam 327 defa Galatasaray' da maça çıkmış, Kaç defa kupalar vs vs,,, Ulan siz Galatasarayın 200 maçını belki izlemişsinizdir kendinizi daha büyük Galatasaraylı zannediyorsunuz.... Bırakın bu işleri
Bunlarla ciddi tartışmayın üstadım.. çoğunluğu güdümlü trol bunların.. arada birkaç tane de bunların yazdıklarından etkilenen vizyon budalası saf taraftar var.. gerçek Galatasaray taraftarı Fatih hocanın ne demek olduğunu biliyor nasıl olsa.. bunlarla t...k geçin gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt