Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaten öyle. Herif sozde Galatasaraylı.
Bi anlat da senin komplo teorini dinleyek.Aysal yönetimini mi kast ediyorsun? Gerçekte yaşanan süreci anlatayım mı yoksa kafandaki versiyonu mu tercih edersin kardeşim?
Aysal yönetimini mi kast ediyorsun? Gerçekte yaşanan süreci anlatayım mı yoksa kafandaki versiyonu mu tercih edersin kardeşim?
Ben onun gibi sahktekar degil im. Asolan Galatasaray diyip, sonra sinsi sinsi Demirören ile oturup gülen, yoldaşım filan degil im. Sonra konuscam deyip. Iki ay bekleyip, fenerbahce derbisi öncesi konusan degil im. Bunların hepsini baskasi yapsaydı, hain ilan ederdiniz. Ama konu terim olunca Hersey okkkkAdam 327 defa Galatasaray' da maça çıkmış, Kaç defa kupalar vs vs,,, Ulan siz Galatasarayın 200 maçını belki izlemişsinizdir kendinizi daha büyük Galatasaraylı zannediyorsunuz.... Bırakın bu işleri
AÖG bu sene en büyük Terim fedaisi adayim sensin kardesim.
Ben genel itibariyle mantık hatası, asılsız ya da yanlış bilgi-iddia gördüğümde dayanamayıp düzeltme ihtiyacı duyuyorum. Burası da forumda en çok yalanın ve mantıksızlığın döndüğü başlık( transfer nöbeti dışında), dolayısıyla oluşan algının sebebini anlıyorum. Algıda seçicilik de olabilir tabii çok sorgulamadım açıkçası bu durumu.AÖG bu sene en büyük Terim fedaisi adayim sensin kardesim.
Ben işin magazin taraflarını, sözleri vs. fazla takip etmem güzel kardeşim. Uzatmak istemiyorum. Ben çok fanatik bir taraftarım ama şuna inanıyorum;Ben onun gibi sahktekar degil im. Asolan Galatasaray diyip, sonra sinsi sinsi Demirören ile oturup gülen, yoldaşım filan degil im. Sonra konuscam deyip. Iki ay bekleyip, fenerbahce derbisi öncesi konusan degil im. Bunların hepsini baskasi yapsaydı, hain ilan ederdiniz. Ama konu terim olunca Hersey okkkk
Gandalfi iki kez alintiladim ve hatta ikincisinde soru sordum lakin kendisi sorumu likelayip gecti cevap vermeye korktu. Kendisini Gandalftan cok Golluma benzettigimi de belirtmek isterim. Kıymetlimisi de ftor bey.Yanlis soyledigi bir sey yok
Kendisini vizyoncu uruk-hai kusatmasi altinda Migfer Dibi’nde cesurca cenk etmemize ragmen icimizdeki mallar yuzunden koseye kistirilmisken besinci gunun safaginda dogudan dort nala gelip vizyonculari hatasiz argumanlarla mort eden GANDALF’a benzetiyorum
Dikkat edersen vizyoncular hep kufurbaz mal Terimcileri hedef alip krali alintilamaya korkuyorlar, sorularini cevapsiz birakiyorlar
Kardeş seninle bırak Terim'i herhangi bir konu üzerinde uzlaşmamız mümkün değil. Kafandaki versiyonla devam etmeni öneririm.Bi anlat da senin komplo teorini dinleyek.
Gerçek süreci ikimizde bilmiyoruz kardeşim ama sen sürekli etrafınla sorun yaşayan biriysen birazda kendine bakmak zorundasın. Hepimizin hayatında böyle insanlar var hiçte sevmem, hep suyuna gitmen gerekiyor böyle en ufak hoşuna gitmeyen bişey olduğunda tartışma, kavga falan çıkıyor. Kimse Terimin ebediyen suyuna gitmek zorunda değil.
Beğeniyi kabul etme babında attım Murat, yakış tıramadım bu söylediklerini.Gandalfi iki kez alintiladim ve hatta ikincisinde soru sordum lakin kendisi sorumu likelayip gecti cevap vermeye korktu. Kendisini Gandalftan cok Golluma benzettigimi de belirtmek isterim. Kıymetlimisi de ftor bey.
Tek istedigim boyle bir yazili beyanatti rengim. Anlastik o vakitBeğeniyi kabul etme babında attım Murat, yakış tıramadım bu söylediklerini.
Yine de yazayım, aynen söylediğin gibi, şampiyon yapamazsa anti terimciyim, kapiş?
Gandalfi iki kez alintiladim ve hatta ikincisinde soru sordum lakin kendisi sorumu likelayip gecti cevap vermeye korktu. Kendisini Gandalftan cok Golluma benzettigimi de belirtmek isterim. Kıymetlimisi de ftor bey.
Bunlarla ciddi tartışmayın üstadım.. çoğunluğu güdümlü trol bunların.. arada birkaç tane de bunların yazdıklarından etkilenen vizyon budalası saf taraftar var.. gerçek Galatasaray taraftarı Fatih hocanın ne demek olduğunu biliyor nasıl olsa.. bunlarla t...k geçin gitsin.Adam 327 defa Galatasaray' da maça çıkmış, Kaç defa kupalar vs vs,,, Ulan siz Galatasarayın 200 maçını belki izlemişsinizdir kendinizi daha büyük Galatasaraylı zannediyorsunuz.... Bırakın bu işleri
La hani yerli seviciydi bu adam?Bu sezon sampiyon yapsa bile yabanci siniri geldigi an ilk 3'e bile giremez bu takim.18'e yazilacak 1 tane bile yerli kalmadi.