Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlarla ciddi tartışmayın üstadım.. çoğunluğu güdümlü trol bunların.. arada birkaç tane de bunların yazdıklarından etkilenen vizyon budalası saf taraftar var.. gerçek Galatasaray taraftarı Fatih hocanın ne demek olduğunu biliyor nasıl olsa.. bunlarla t...k geçin gitsin.

Salak salak konusma

Bu sene sampiyon olursak adimi Fatih Terim yapmam gerekir

Ama olamayacagiz gibi gorunmekte

Santrafor yok

AÖG ve Harz ahbablarım gibi olsa keşke tüm Terimciler

Bir yerine mi dokundu?
Deşifre olunca da hemen hakarete başvurur canım sexy çileklerim.. daha durun, 4 ay sonra hepiniz hakettiğiniz yeri boylayacaksınız..
Ha o zaman da hocayı yalarız diye düşünmeyin.. yanlış hesap!
3 milyon euro maaş verdiğimiz adam takımı şampiyon yaptı diye niye yalayalım ki

Vizyoncu, sexy, çilek xd diyerek üste çıkma olayı devam ediyor sanırım. Bundan nasibini alanlar da ayrı ironik.

Benim anlamadigim sey, burda cok kisi herseyi ya siyah ya beyaz görüyor. Bazilarina kalirsa, hocanin yaptigini sokaktan adam bulsan da yapar gibi görüsleri var sanki. Bazi üyelere bakarsak, hoca hayatinda hic hata yapmamis ve kabahatlari o durumda hep baski birilerinde arayip buluyorlar.

Dünyada mükemmel ve hatasiz adam yokdur. Hocanin güzel yaptigi isler var, ve bazi hic anlamsiz yaptiklari seyler var bunu normalde herkez kabullenmeli. Gecen sezon mesela hatasindan baya cok dogru yaptiklari sey vardi ve hocanin sampiyonluga katkisi cok büyüktü. Bu sene daha tersine gitti ve burda o sebepler kac kere yazilmistir.

Ben hocayin Tudordan sonra gelmesini istiyordum, ama 1,5 sene sonra biraksin isi ve yönetime gecmesini istiyordum (o zaman daha Dursun vardi. Öylece ondan kurtulmayi istiyordum). Adamda kariyer ve agirlik var. Medyayi karsinisa alabilir ve bizi Apo gibi disariya dogru rezil etmez. Hoca+dinamik ve lisenin köpege olmayan adam (hocanin 4 sene sonra yerini doldurabilecek tipden)+iyi networklu ve sponsor bulma isinde yardimci olacak adam bence süper bir üclü olurdu basimizda

Son düzenleme:
Semihi rotasyon için düşündün eyw. hoca ses yok.

Ama milandan neden gönderildiğine ister istemez hak veriyorum.

tek adam olmayı seviyorsun ama çevrene çapsız, sana itaat eden insanları topladığında neler olabileceği görüyoruz.

ünal aysal ile çatışıyordunuz ama kararlarınız da ortaktı..

şimdi sen söyle hoca kime kızalım ?
Sana mı ?
Cengize mi ?
Yoksa Abdurrahime mi ?

biraz daha profesyonelleş artık, senin fikrine karşı olanların hepsi sana düşman değil..

Serdar kaç yıldır sövdüğümüz bir oyuncu. Bi geçen sene iyi oynaydı diyebiliriz onda bile bomba gibiydi derbilerde filan yaptığı hatalar ile. Sırf Serdar yüzünden hocaya kızamam. Sonuçta bir zaman bir yerlerine teneke bağlayıp gönderme peşinde idik.

Ha şu var Fener'e verilmesi yanlış olur ama oyuncu serbest kalacak veya bonservis kazanacaksak yapacak bir şey yok.

Git baska yerde Mekanin sahibi ol, takimi iyice s.... 1 yilda nasil yaptin, helal olsun.

Simdi terimciler cikar, hocaya laf yok. Var lan, hemde en buyugunden. Burasi Galatasaray, kimsenin ciftligi degildir.

Simdi morinho kotu hocami? Hayir, ama olmadimi kapiyi acip tekmeyi vuracaksin

Olmadimi kapiyi acip tekmeyi vuracaksin oyle mi

9 sezon da 7 sampiyonluk olmamis hali mi,olmus hali ne ozaman

Elestirecegiz diye bokunu cikarmamak lazim

Bu sene bu transfer fiyaskolarindan sonra sampiyon olamayiz

Kendisi sezon sonunda yine de gitmeyecek, yeni gelecek olan yonetimle calisacak

Sanki Terim yokken Galatasaray'da huzur varmiscasina bu yaziliyor birkac gundur

Galatasaray demek kaos demek zaten

Hatta Galatasaray'da dogru duzgun surekliligi olan tek sey Terim

Terim ozelinde konusuyorum
2005ten beri takip etmeye calisirim t futbolunu
Milli takimlarda ve galatasarayda ft varken hep ayri bir kaos vardi
Isminin buyuklugunden de olabilir bu

Terim ozelinde konusuyorum
2005ten beri takip etmeye calisirim t futbolunu
Milli takimlarda ve galatasarayda ft varken hep ayri bir kaos vardi
Isminin buyuklugunden de olabilir bu

Milli takimda ya da Galatasaray'da huzur oldugu bir donem oldu mu 2005'ten beri ben de onu soruyorum

Yani evet haklisin Terim varken kaos var ama Terim yokken de kaos var

Cunku kaos var, sistem yok. Ulkenin olayi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt