Benim anlamadigim sey, burda cok kisi herseyi ya siyah ya beyaz görüyor. Bazilarina kalirsa, hocanin yaptigini sokaktan adam bulsan da yapar gibi görüsleri var sanki. Bazi üyelere bakarsak, hoca hayatinda hic hata yapmamis ve kabahatlari o durumda hep baski birilerinde arayip buluyorlar.
Dünyada mükemmel ve hatasiz adam yokdur. Hocanin güzel yaptigi isler var, ve bazi hic anlamsiz yaptiklari seyler var bunu normalde herkez kabullenmeli. Gecen sezon mesela hatasindan baya cok dogru yaptiklari sey vardi ve hocanin sampiyonluga katkisi cok büyüktü. Bu sene daha tersine gitti ve burda o sebepler kac kere yazilmistir.
Ben hocayin Tudordan sonra gelmesini istiyordum, ama 1,5 sene sonra biraksin isi ve yönetime gecmesini istiyordum (o zaman daha Dursun vardi. Öylece ondan kurtulmayi istiyordum). Adamda kariyer ve agirlik var. Medyayi karsinisa alabilir ve bizi Apo gibi disariya dogru rezil etmez. Hoca+dinamik ve lisenin köpege olmayan adam (hocanin 4 sene sonra yerini doldurabilecek tipden)+iyi networklu ve sponsor bulma isinde yardimci olacak adam bence süper bir üclü olurdu basimizda