Buna Terimciler neden sinirlendi anlamadim
Tabii ki de eleman hakliydi Unal Aysal
Ha bu kulubun en onemli ve en basarili elemani oldugunu degistirmiyor tabii ki
Ama kulubun para verip calistirdigi herkes elemandir yani
Eleman olmasi da efsane olmasina engel degil
laf sokusunda bulundugumu sandi heralde ama niyetim o degildi
ftnin o lafa alinmasi dogal ve baskanin da boyle birseyi soylemesi yanlis
elemansa bir onceki donemi cok kotu olan ve tdlik ceketimi astim lafiyla biten birini mantik olarak tekrar goreve getirmezsin, ama ftyi getirmenin taraftar destegi, kredit gibi bir suru avantaji var o yuzden ona gore konusman gerekir
orda sunu vurguladim aslinda: eleman derken bir bakima su deniyordu, ft kulup yapisi icinde td olarak gorev yapan bir elemandir, yani gorev tanimi bellidir ve "kurumsal yapi"nin icinde calisan birisidir. onun da ustunde kisiler vardir ve yetkili merci degildir
hocanin da bu hususta tulunla falan sorun yasadigini biliyoruz, kendi de hicbir zaman sportif direktor ile calismadi. gelir gelmez de transfer ve bilimum islerin sorumlusu kel cenk ergun kulupten dehlendi.
o halde sunu demek gerekir, su anki yapida ftnin bizzat getirdigi isimler hocaya yardimci olur iken (apo, hanedar, utkucan) neden oyuncu bulup transfer etmek hocanin sorumlulugunda bir olay degildir? bir onceki gorevi turkiye futbol direktoru olan birinden, maasi galatasarayin onceki 2 teknik direktorunun toplamindan fazla olan birinin neden boyle bir sorumlulugu yokmus gibi davranilmaktadir
ft galatasaraya ilk kez gelen biri degil 4. kez geliyor. bu kadar ragbet edilmesinin ve kulup icinde bu kadar etkili olmasinin sebebi elde ettigi basarilarin yani sira sorun cozebilen ve gerektiginde yonetici gibi davranan biri olmasidir
bu sebep ile, ftnin tam yetkili olacagi bir anlayisla dizayn edilmis su anki yonetim kurulu ve kulup birimleri soz konusu iken 7 aydir forvet bulunmamasinin tek sebebi yonetim olamaz