Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'i Galatasaray'dan koparmak için hem içeride hem dışarıda oynanan oyunları gören tüm Galatasaray lılar sevmese bile Terim'e destek olması gerektiğini anlamış olmalı.

Seninleyiz hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ahmed Arif Kesen, Suphi Çelik, Demir Baş +3 Geçen sezon (özellikle ahmet) ve şimdiki olaylar karşısındaki tavırları Siz anladınız...
İkili münakaşadan kaçının

Kimseyi almasalar da dediğin gibi hoca, ağlamak yok. Forvet morvet yok bam bam bam

genelde bay terimi eleştiririm ve hatalarını hiç çekinmeden yazarım dahası artık emeklilik zamanı derim lakin son 1 haftadaki gözlemlerimde bay terime yönetimin büyük yanlış yapdığı yönünde dolayısı ile bay terime destek kararını kedim şero ile birlikde an itibari ile almış bulunuyoruz...

Allah Kerim, Fatih Terim!

Sonuna kadar yanındayız hocam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamın tek gayesi var GALATASARAY başarılı olsun aynı biz gibi.KARŞISINDAKİLERİN tek gayesi var BENİM İSMİM DUYULSUN BOŞVER GALATASARAYI BEN GÜNDEMDE OLAYIM.

genelde bay terimi eleştiririm ve hatalarını hiç çekinmeden yazarım dahası artık emeklilik zamanı derim lakin son 1 haftadaki gözlemlerimde bay terime yönetimin büyük yanlış yapdığı yönünde dolayısı ile bay terime destek kararını kedim şero ile birlikde an itibari ile almış bulunuyoruz...

Dunya gozuyle bu postu gorduk inanamiyorum acikcasi

Cengodan yeni hamle geldi.. hocanın istemediği forvet alıp hem taraftarı susturacak hem de hocayı köşeye sıkıştıracak aklınca..
Zannederim ki burada akıl hocası olarak bahsi geçen eski başkan da Adnan Polat..

Antiftorcular için win win durumu yaşanacak en azından olaya olumlu yönünden bakalım.

Yönetim kimseyi almazsa bu arkadaşların her zaman iddia ettiği gibi Terim takımı çöplerle dolduramamış olacak. Marcao'yu aldırdı, o iyi gibi. Semih kiralık, taşdemir maç başı. Kurtulması kolay bunlardan.

Galatasaraysözlük adlı M.Cengiz trolleri ve gizli fbli yatağında, hem teknik taktik açıdan hem de olayları yorumları yönünden elle tutulur tek adam olan "Kaide" yine güzel yazı yazmış. Boş vakti olan bakabilir.

fatih terim

DyBcdMmWsAUf9kG.jpg

asabını bozanın, düzenini bozarız.

avcinin kendini ferguson sandigi yerde
IMPARATOR birakinda biraz ego sahibi olsun demi yani

Tam bir winner olduğunu söylemişmiydim
Göztepe maçında yine düşmanlarının Çin'de gezdirmis gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt