Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Bütün zaferler gökyüzüne hocam. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Artık bahane üretmez heralde. Kendi isteğiyle Kasımpaşa çöpüne 10m bile verdi. Bu saatten sonra şampiyon yapamazsa bırak imparatoru bundan tarator olmaz.
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim bozuk. Cagne çöpüne 10m vermeseydik gayet iyi olabilirdim.Milletin keyfi yerinde. Çıkıntılık yapma, keserim çükünü Seferoğlu Suphi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim bozuk. Cagne çöpüne 10m vermeseydik gayet iyi olabilirdim.
Çöqne ismi bile müsait.Çöp deme la adama. 1-2 maç oynasın hele.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya sen ndiaye e maldiae dedin. Adamı 16.5m a sattık. Sonra alan takıma bok attın. Arkadaşlar bilin ki bu şahıs kime çöp derse o topçu büyük topçudur.Çöqne ismi bile müsait.
O değilde inşallah 3-5 gol atar da stoke gibi keriz bir takıma kitleriz bunu. Yoksa yüzyılın kazığı olur.
Büyük topçu dediğine yarım sezon dayanamadı adamlar. Kadro dışı bırakıp hemen şutladı. Ayrıca hangi büyük futbolcunun tek özelliği koşup koşup faul yapmaktır? Bu herif başka bir halta yaramıyor. Pas yok, şut yok, top kapma vasat ee ne halta yarıyor bu arkadaş.Ya sen ndiaye e maldiae dedin. Adamı 16.5m a sattık. Sonra alan takıma bok attın. Arkadaşlar bilin ki bu şahıs kime çöp derse o topçu büyük topçudur.
VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kadro dışı mı bıraktılarBüyük topçu dediğine yarım sezon dayanamadı adamlar. Kadro dışı bırakıp hemen şutladı. Ayrıca hangi büyük futbolcunun tek özelliği koşup koşup faul yapmaktır? Bu herif başka bir halta yaramıyor. Pas yok, şut yok, top kapma vasat ee ne halta yarıyor bu arkadaş.
, küme düştükleri için ndiaye gitmek istedi, bu kadar basit. Adamda ortalama şut ve pas kabiliyeti var. Üst düzey de pres ve top çalma. Türkiye şartlarına göre çok çok iyi bir oyuncu. Hangi takıma koyarsan koy Türkiye de direkt 11 oynar. Üst düzey top çalma mı?Kadro dışı mı bıraktılar, küme düştükleri için ndiaye gitmek istedi, bu kadar basit. Adamda ortalama şut ve pas kabiliyeti var. Üst düzey de pres ve top çalma. Türkiye şartlarına göre çok çok iyi bir oyuncu. Hangi takıma koyarsan koy Türkiye de direkt 11 oynar.
VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yav renkdaş ben daha bir şey yazmak istemiyorum. 
Ndiaye den daha iyi top çalan Türkiye de orta saha söyler misin?Üst düzey top çalma mı?yav renkdaş ben daha bir şey yazmak istemiyorum.