Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık bahane üretmez heralde. Kendi isteğiyle Kasımpaşa çöpüne 10m bile verdi. Bu saatten sonra şampiyon yapamazsa bırak imparatoru bundan tarator olmaz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Özel hayatı beni ilgilendirmemekle birlikte ki kimseyi ilgilendirmez, futbol anlamında adam gibi adamdır imparator. Tabi hiç mi kusuru yok var zaman zaman teknik anlamda yanlış kararları oluyor mu ki oluyor normal olarak ama Fatih Terim deyince Galatasaray gelir akla ve kulübümüzün efsanelerindendir kendisi. Umarım hocayı geçmiş dönemlerdeki gibi küstürmezler ve uzun seneler birlikte çalışırız

Artık bahane üretmez heralde. Kendi isteğiyle Kasımpaşa çöpüne 10m bile verdi. Bu saatten sonra şampiyon yapamazsa bırak imparatoru bundan tarator olmaz.

Milletin keyfi yerinde. Çıkıntılık yapma, keserim çükünü Seferoğlu Suphi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Olumsuz yorum yapan arkadaşlar totem yapıyor diye düşünüyorum, çünkü berrak bir aklın düşüncesi olamaz bunlar..

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çöp deme la adama. 1-2 maç oynasın hele.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çöqne ismi bile müsait.

O değilde inşallah 3-5 gol atar da stoke gibi keriz bir takıma kitleriz bunu. Yoksa yüzyılın kazığı olur.

Çöqne ismi bile müsait.

O değilde inşallah 3-5 gol atar da stoke gibi keriz bir takıma kitleriz bunu. Yoksa yüzyılın kazığı olur.

Ya sen ndiaye e maldiae dedin. Adamı 16.5m a sattık. Sonra alan takıma bok attın. Arkadaşlar bilin ki bu şahıs kime çöp derse o topçu büyük topçudur.

VIA_M4 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya sen ndiaye e maldiae dedin. Adamı 16.5m a sattık. Sonra alan takıma bok attın. Arkadaşlar bilin ki bu şahıs kime çöp derse o topçu büyük topçudur.

Büyük topçu dediğine yarım sezon dayanamadı adamlar. Kadro dışı bırakıp hemen şutladı. Ayrıca hangi büyük futbolcunun tek özelliği koşup koşup faul yapmaktır? Bu herif başka bir halta yaramıyor. Pas yok, şut yok, top kapma vasat ee ne halta yarıyor bu arkadaş.

Büyük topçu dediğine yarım sezon dayanamadı adamlar. Kadro dışı bırakıp hemen şutladı. Ayrıca hangi büyük futbolcunun tek özelliği koşup koşup faul yapmaktır? Bu herif başka bir halta yaramıyor. Pas yok, şut yok, top kapma vasat ee ne halta yarıyor bu arkadaş.

Kadro dışı mı bıraktılar , küme düştükleri için ndiaye gitmek istedi, bu kadar basit. Adamda ortalama şut ve pas kabiliyeti var. Üst düzey de pres ve top çalma. Türkiye şartlarına göre çok çok iyi bir oyuncu. Hangi takıma koyarsan koy Türkiye de direkt 11 oynar.

Kadro dışı mı bıraktılar , küme düştükleri için ndiaye gitmek istedi, bu kadar basit. Adamda ortalama şut ve pas kabiliyeti var. Üst düzey de pres ve top çalma. Türkiye şartlarına göre çok çok iyi bir oyuncu. Hangi takıma koyarsan koy Türkiye de direkt 11 oynar.

Üst düzey top çalma mı? :asd: yav renkdaş ben daha bir şey yazmak istemiyorum. :asd:

Dünyanın en iyi teknik direktörü desem abartmis olmam herhalde

Galatasaray düşmanlarının....

Sıra sende hocam, Allah sana sağlık,huzur versin ve sen de beklediğimiz, istediğimiz Galatasaray'ı sahada görmemizi sağla.

İnşallah herşey güzel olacak ama önümüzdeki yıllar çok güzel olacak

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah razı olsun senden hocam Allah başımızdan eksit etmesin.

Sonunda istenilen kadro verildi hocama,şampiyonluk ve avrupa başarısı gelecek inşallah.3 kupaya talibiz.

avrupa ligi kadro kayıtlarında yapacağı 3 değişikliği merak ediyorum.

semih, marcao, diagne, mitroglou ve luyindama.

-luyindama geldiğine göre tsl kayıtlarına göre maicon’un gönderilmesi gerekiyor.

-şampiyonlar liginde yaşadığımız en büyük sıkıntı golcü eksikliğiydi. formu dolayısıyla diagne banko yazılır.

-ozan kabak ve serdar aziz gitti. maicon da giderse listeye iki kaliteli stoper yazmak lazım.

-marcao ve luyindama varken semih kaya bu 3 değişiklik hakkına stoper olarak adını yazdıramaz diye düşünüyorum.

3 değişiklik için diagne, marcao ve luyindama’nın yazılması en uygun tercih gibi duruyor.

eğer fatih hoca bi çılgınlık yapıp avrupa kaydına luyindama yerine mitroglou’yu eklerse savunmayı marcao - donk ya da marcao - ahmet çalık ikilisiyle şekillendirmek zorunda kalacak. bu ihtimalde çok sıkıntı çekebiliriz savunmada.

serdar aziz’in transferini mali açıdan ve takıma tavrından dolayı doğru bulsam da, avrupa mücadelesi veren takımımız için kadro mühendisliği yaparken; ilk 11’den 2 savunma oyuncumuzun birden gönderilmesi, avrupa kadro kayıtları için verilen 3 değişiklik hakkımızın 2’sini yeni savunma oyuncularımız için kullanmak zorunda bırakabilir hocayı.

serdar’ın gidişine izin verdiğine göre; hoca bu duruma da çözüm düşünmüştür transferler yapılırken. hangi 3 oyuncuyu avrupa kayıtlarına ekleyecek çok merak ediyorum.

lig için diziliş beklentim içerde 4-4-2, deplasmanda 4-3-3.

b59376dc0258bc8db37bab3ba167e879.jpg
165a3afaf2bffe59e0846de8040ed1f8.jpg

Ben hocanın defansa önem vereceğini düşünüyorum. Şampiyonlar liginde saçma goller yiyip çıkaramadık her seferinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt