Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senede 3milyon avro alip kafasi baska yerde demek sacmaliktir.

Yanindaki vazolar ne ise yariyor madem hocanin akli baska yerdeyse?

Teknik ekipin isi VAZO olup Terime biat etmekmidir?
O vazolar kac para aliyorlar acaba. 1er kagit da onlar aliyor mudur?

O vazolar kac para aliyorlar acaba. 1er kagit da onlar aliyor mudur?
Alirlardir.

Fatih terimin ekibinden biatcilarindan baska kimse yoktur. Hic karsit fikir verip taktiksel anlayisa sahip bir kisi yok.

Fatih Terim bu macin sorumlusudur, bu kadar net. Koskoca Galatasaray 1 senedir taktikssiz maca cikip oynuyor. Bu asla ve asla kabul edilemez.

terimin aldigi paralar konusulmaya baslanmis. mac 0-1 bitseydi gecen hafta gibi sampiyonluk sarkilari söyleniyor olurdu.bizim kadar dengesiz bir taraftar grubu yok.söyleyin sampiyon muyuz yoksa ligden mi düşüyoruz?
Geçen hafta da rakip daha üstünken maç kazandığımızı unutmayalım ama zemin dolayısıyla hoşgörülebilirdi.

Dün Alanya'nın oyun planını bozamadı, alternatif yaratamadı, aksini iddia ediyorsan donelerini sunarsan ona göre cevap verilir.

bu sezon kritik puan kayıplarında başrol de maalesef

Takımla birlikte hocanın da kendini toparlaması lzm

2 metreye pas atmayı hoca mı öğretecek topçulara beceriksizler, korkaklar, ayaklarının ayarı yok 10 numaramız şut atıyor top kaleye 3km hızla gidiyor ne anlatıyorsun harbi çok garip.

Ben mi istedim bu oyuncuları?
Ben mi ilk 11 oynatıyorum?
Ben mi gitmesinler kalsınlar dedim?
Belki pas atmasını öğretmez ama nerde duracaklarını ve nasıl boş alan yaratacaklarini öğretmek vazifesi ve bunu zerre beceremiyor.

Ndiaye'yi aldıran,
Belhanda'nin satışına izin vermeyip sürekli oynatan,
Sinan yeteneksizine sürekli şans veren,
Mitroglu copunu aldıran,
Donk'a senelik 15 milyonlara verdiren,
Ömer gibi pozisyon almayı bilmeyen 2.lig oyuncusunu aldıran ve oynatan,
Akbaba gibi sakat ve çöpe tüm transfer parasını verdirip forvetsiz bırakan,

Kimse bir numaralı suçlu'da O'dur.

Dun yapicagi sey cok basitti.

Uzun top oynatmak.

Bu kadar basit iste ama ne yaptigimiz belli degil.

Senede 3milyon avro alip bunu yaptirmiyirsan cik istifa et ne yapiyorsanda yap.

Şampiyon olursa hoca içimizdeki irlandalılar, tüpçü, federasyon, rakipler ve Trump'a rağmen şampiyon oldu, olamazsa hoca Alan'ı istemişti yönetim Diagne, Mitroglu ve Luyinduma'yı aldı o yüzden olamadı. Zaten Terim'in suçlu olduğu Dünya tarihinde görülmemiştir.

Şampiyon olursa hoca içimizdeki irlandalılar, tüpçü, federasyon, rakipler ve Trump'a rağmen şampiyon oldu, olamazsa hoca Alan'ı istemişti yönetim Diagne, Mitroglu ve Luyinduma'yı aldı o yüzden olamadı. Zaten Terim'in suçlu olduğu Dünya tarihinde görülmemiştir.
zaten papucun pahalı olduğunu anladığı an yönetimde kavga edip kaçar

fiorentina dahil her yerde böyle yaptı ayrılırken

sadece milanda yapamadı

zaten adamlar 5 maçta gördüler gerçeği

Terim'i böyle savunan adamların bir kere teknik taktikten bahsettiklerini görmedim zaten.

Dünkü maç için savunmak aptallık.

sadece milanda yapamadı

Fiorentina'da başarısız olacağını anladığı için mi olay çıkarıp ayrıldı? Pabucun pahalı olması durumu neyi temsil ediyor başarısızlık değilse? Terim sonrası fiorentina'nın hali malum zira.

Fiorentina'da başarısız olacağını anladığı için mi olay çıkarıp ayrıldı? Pabucun pahalı olması durumu neyi temsil ediyor başarısızlık değilse? Terim sonrası fiorentina'nın hali malum zira.
orda durum iyiydi

ama ayrılma şekli normal yolla olmadı

geri kalan tüm kaçışlarında yönetimle kavga edip kaçtı

bay ego
stoper dedin stoper alındı,forvet dedin 10m euro verilip forvet alındı
bundan sonra hiçbir bahanen yok, başakşehire şampiyonluk kaptırırsan kimse bunu unutmaz

Uzun top oynayıp, cezasahasına yığılacağımız anlarda mitroğlunu,gole ihtiyacımız olduğu zamanlara takımda pozisyon yaratıp aynı anda gol de atabilen ender oyunculardan olan feghouliyi çıkarması çok büyük fiyasko bana göre. Yani böyle tecrübeli bir teknik direktörün bu saatten sonra böyle hatalar yapması acayip can sıkıcı bir durum.

Sinan dan ne bekleyip oyuna soktu? Hani bütün sezon sans vermeyip, denemek istyiorsa ha derim. Ama cidden hoca i anlamak zor

orda durum iyiydi

ama ayrılma şekli normal yolla olmadı

geri kalan tüm kaçışlarında yönetimle kavga edip kaçtı
Fiorentina başkanı soyunma odasına girip oyunculara asistanına falan bağırıyor bir maç sonrası. Terim'in ilk kurallarından birisi yönetimin böyle işlere karışmamasıdır. O olayın akşamı da istifa ediyor. Bir gariplik göremiyorum, Fiorentina'da kendi standartları düşünüldüğünde iyi gidiyordu, sonraki sezon küme düştüler. Örneğin Aziz Yıldırım gibi bir isimle çalışması da imkansızdır böyle noktalarda.

Demek istediğim Alanya maçında taktiksel olarak kötüydü ve maça hazırlanılmamış transferler ve babası sebebiyle belli ki. He hazırlandığımız deplasmanlarda da oyun pek değişmiyor ama özellikle ilk yarı tepkisiz kalması bize puanları verdirdi, yanlış değişikliklere ek olarak. Bunları anlatırken fiorentina'ya falan gitmeye gerek yok.

sadece milanda yapamadı

Fiorentina, Aysallı Galatasaray ve son milli takım konusunda geçerli belki dediklerin ki hepsinde de haklılık payı mevcut.

Diğer görev aldığı dönemler ve kulüplerde sorun yaşamamış.

Sahamızda oynanan Fener maçından itibaren hocanın formsuzluğu devam ediyor. Hakemin üzerine yurumesi, ettiği laflar pahalıya patladı. Onun yokluğunda kaybettiğimiz puanlar ve varlığında yaptığı yanlışlıklarla bugun liderin 5-8 puan gerisine dustuk.

Dunku mactaki hataları:
1- Takım lig maçı degil, hazırlık maçı oynar gibiydi. Belli ki hoca takımı maçın havasına sokamamış. Hafta içi antremanlar, teknik-taktik calışmalar yetersiz kalmış.
2- Son iki haftada 3 gol atan oyuncunu ilk 11 e almayıp, bir gun once takıma katılmış, dogru durust antreman yapmadan bir oyuncuyu sahaya surersen netice bu olur. Mitroglu sahada gezindi, Sinan ı da kaybettin. Empati yapın, Sinan bundan sonra ne kadar verimli olur? Bir de Diagne var daha..
3- Ara transfer doneminde Belhanda nın satışına izin vermediği soylendi. Dogruysa buyuk hata. O Belhanda nın dunku macta ne kadar gereksiz bir oyuncu oldugunu bir kez daha gördük. Verdiği asist dışında safi zarar. Kaptırdığı topların haddi hesabı yok. Belhanda gitse, Savaniere gelse cok farklı bir takım olurduk eminim ve dunku mactaki netice de farklı olurdu.
4- Dunku maçın bizim adımıza en iyi oyuncularından biri Fegouliydi. Ustelik golu de atmış. Sen Fegouli yi her maç çıkarmak zorunda mısın? Takımda dokulen bir suru oyuncu varken, Belhanda gibi, cıkarmayıp Fegouli yi çıkarmana en çok Sergen Y. sevinmiştir herhalde..

Sinan'i yedekten oyuna alması normal hocanın. Arkadaşlar Sinan 12 günde 4 maça çıktı. Hoca maçtan önce bunu ona bildirip yedekten alacağını söylemiştir.

Sahamızda oynanan Fener maçından itibaren hocanın formsuzluğu devam ediyor. Hakemin üzerine yurumesi, ettiği laflar pahalıya patladı. Onun yokluğunda kaybettiğimiz puanlar ve varlığında yaptığı yanlışlıklarla bugun liderin 5-8 puan gerisine dustuk.

Dunku mactaki hataları:
1- Takım lig maçı degil, hazırlık maçı oynar gibiydi. Belli ki hoca takımı maçın havasına sokamamış. Hafta içi antremanlar, teknik-taktik calışmalar yetersiz kalmış.
2- Son iki haftada 3 gol atan oyuncunu ilk 11 e almayıp, bir gun once takıma katılmış, dogru durust antreman yapmadan bir oyuncuyu sahaya surersen netice bu olur. Mitroglu sahada gezindi, Sinan ı da kaybettin. Empati yapın, Sinan bundan sonra ne kadar verimli olur? Bir de Diagne var daha..
3- Ara transfer doneminde Belhanda nın satışına izin vermediği soylendi. Dogruysa buyuk hata. O Belhanda nın dunku macta ne kadar gereksiz bir oyuncu oldugunu bir kez daha gördük. Verdiği asist dışında safi zarar. Kaptırdığı topların haddi hesabı yok. Belhanda gitse, Savaniere gelse cok farklı bir takım olurduk eminim ve dunku mactaki netice de farklı olurdu.
4- Dunku maçın bizim adımıza en iyi oyuncularından biri Fegouliydi. Ustelik golu de atmış. Sen Fegouli yi her maç çıkarmak zorunda mısın? Takımda dokulen bir suru oyuncu varken, Belhanda gibi, cıkarmayıp Fegouli yi çıkarmana en çok Sergen Y. sevinmiştir herhalde..
1,2,3 ve 4e katılıyorum ama takımın İlk devrede santrfor.olmadan sadece 6 puan liderin gerisinde olması bence büyük bir başarı.

Başka hoca olsaydı fenerin olduğu durumda olabilirdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt