Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
HaGiNiN oYnAdIgI TaKiMi BeN De OyNaTiRdIm.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sacma sapan bir Maas verildigini hep beraber sezon basi dedik zaten. O madde ise normal birsey di bence. Kimse bu sene de bu kadar oynayacagini dusunmedi. O madde ile laylaylom gezmesini engellemekti ana hedefDonkun sozlesmesini uzatan o maddeleri koyan o kazik maasi veren bu yonetim ve bu teknik ekip degil mi?
15 mac oynatmayi dusundugumuz adama 1.9m verdik o zaman?Sacma sapan bir Maas verildigini hep beraber sezon basi dedik zaten. O madde ise normal birsey di bence. Kimse bu sene de bu kadar oynayacagini dusunmedi. O madde ile laylaylom gezmesini engellemekti ana hedef
Ve sene sonu gelen sampiyonluk ile senin kivirmalarini bos bos konusmani bekleyen bi kitle . Vallahi eger sampiyon olursak ne diyecegini neye baglayacagini cok merak ediyorum
O adam geçen sene şampiyonluğu getirirken iyiydi.. daha önce de buna yakın bir maaş alıyordu ayrıca; çok iyi bir sezon geçiren adamın maaşından indirim yapamazsın..15 mac oynatmayi dusundugumuz adama 1.9m verdik o zaman?
Kimse sorumlusu istifa etsin
Ne senle oluyor ne de sensiz oluyor sevgili hocam, ne olacak böyle bilemiyorum.
Sana gore basari baskalarin basarisizlik Terim.tabi yaa başarı terimin başarısızlık hep başkalarının... hahaha güleceğim yokdu lakin araya cevad güler hocaya selam yollamayıda unutmayayım..
Fatih Terim doping gibi bir şey. Süreli faydasını görüyorsun ama uzun vadede zarar görüyorsun, işleyen ve sürdürülebilir bir yapı oluşturamıyorsun. Her TD'nin başında demoklesin kılıcı gibi sallanıyor vs vs zamanında çok yazdık ettik tekrara girmeyelim. Cidden tuhaf bir ilişki GS-FT ilişkisi.Takımın genetiği bozuldu iyice. Cidden gidiyor ne ligde ne Avrupa'da başarılı olabiliyoruz.
Geliyor, ligde daha iyiyiz ama Avrupa maçlarında performans olarak yine aynı.
Futbol olarak da içeride dışarıda iyi bir oyun tutturamıyoruz 2012'den beri. Onun öncesinde de 2000'lerin başı hariç yine aynı.
Feghouli oynamadı diye demediklerini bırakmadılar hocaya.. Allah’tan hoca buraları okumuyor..Bir kere yarından tezi yok şu feguli ve fernando denen iki adamı kesecek bunların oynadığı toptan hayır mayır gelmez.Linnes ve mariano önlü oynasın.Orta saha da donkun oynaması lazım
Veya yunusu monte etmeli, hatta emre akbaba bile olabilir...Bir kere yarından tezi yok şu feguli ve fernando denen iki adamı kesecek bunların oynadığı toptan hayır mayır gelmez.Linnes ve mariano önlü oynasın.Orta saha da donkun oynaması lazım
Sana gore basari baskalarin basarisizlik Terim.
Çok doğru yorum. Olsa dert olmasa daha büyük dert.Ne senle oluyor ne de sensiz oluyor sevgili hocam, ne olacak böyle bilemiyorum.