Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye adam gibi taktikden anlayan yardimcisi yok? Klopp bile kac sene boyu Buvac gibi yardimcisi vardi.

Bizde ümit ve hasanin isi neyki? Biri bizden haric hayatinda baska bir yerde yardimcilik yapmamis, digeride tek kendi yöneticilik yaptigi takimda antrenörlük yapmis

Yani tecrübe ikisinde resmen sifir ve evlat diye bizdeler.
o nun icin levent sahin var diye biliyorum

Bir kulübün kurulma vizyonuna bak bir de Türkiye'de şampiyon oluyor diye sevinip oynayan ama Avrupa'da 25 maçta sadece 2 galibiyet alabilmiş vasatsever taraftar profiline (lafım özelde biatci vasatseverlere). Ondan sonra cas açıklaması forumda gündem bile olmuyor. Neden olsun ki Türkiye'de şampiyon olalım yeter diyen vasatsever taraftar doldu ortalık. Zaten Türkiye'de şampiyon olmak için 10m verdirip aldırdı forveti de Terim...

fb’de fatih terim’in 1/100ü bir adam var ki trde çalıştırmadığı takım kalmamış onu bile fb taraftarı 2 galibiyet alınca el üstünde tutuyor çok sistem hocası ya sanki kendisi zuhaha
ulan fbnin elinde ft gibi adam olsa herhalde kulübün adını terimspor, amblemini de lahmacun falan diye değiştirirlerdi (zaten maydonozu hazır var) :ddd

"Haydi transferi en minimumda tutalım Ndiaye yeniden kiralansın Emre Akbaba 'yı takıma yazalım"

Bunu yazdım reis yoksa Ndiaye veya Emre 'ye bayıldığım için değil ...

Gozden kacirmisim ozur dilerim
Badouyu da emreyi de yedekte birakacak saglam bir kadro kurmamiz lazim
Ikisi de suan ki halleriyle 11 oyuncumuz olamazlar olmamali

Valla ben artik kadroda en az 3 saglam ortasaha gormek istiyorum badou anca yedek olur tekrardan kiralanirsa
Dedigin gibi 2.7m yedek icin pahali olabilir
O zaman mensah kiralansin maks 800kya hayir demeyecektir

Efektif sınır 10'a düşecekse 8+2+2 ile söylentilerde olduğu gibi o da 1 parametre olacak. Mensah'ı kiralayacaklarını düşünmüyorum artık satmak ister Atletico bence. Bonservis vermeye değer mi?

Efektif sınır 10'a düşecekse 8+2+2 ile söylentilerde olduğu gibi o da 1 parametre olacak. Mensah'ı kiralayacaklarını düşünmüyorum artık satmak ister Atletico bence. Bonservis vermeye değer mi?

Net katki alabilcegimiz bir isme para bayilmak lazim
Mensahdan emin degilim bonservis odenmemeli

Net katki alabilcegimiz bir isme para bayilmak lazim
Mensahdan emin degilim bonservis odenmemeli

8 yabancı olacaksa 11 için

Mariano (satılırsa yerine transfer)
Nagatomo
Marcao
Luyindama
Orta Saha
Orta Saha
Kanat (Muhtemelen Trezeguet)
Diagne (Satılırsa yerine başkası)
+
Linnes

gibi oluyor mevcut kadro ile. Bence 8 olacaksa Muslera artık vazgeçilmez olmamalı. Yerine oynayınca güvenebileceğimiz bir Türk düşünülebilir. 11 için 3 Türk gerekiyor hadi diyelim biri mecburen Emre, diğer ikisi kim? Biri kaleci, biri de bek/orta saha/kanat dan biri olacak. Stoper ve forvet için alınabilecek 11 seviyesinde Türk yok.

8 yabancı olacaksa 11 için

Mariano (satılırsa yerine transfer)
Nagatomo
Marcao
Luyindama
Orta Saha
Orta Saha
Kanat (Muhtemelen Trezeguet)
Diagne (Satılırsa yerine başkası)
+
Linnes

gibi oluyor mevcut kadro ile. Bence 8 olacaksa Muslera artık vazgeçilmez olmamalı. Yerine oynayınca güvenebileceğimiz bir Türk düşünülebilir. 11 için 3 Türk gerekiyor hadi diyelim biri mecburen Emre, diğer ikisi kim? Biri kaleci, biri de bek/orta saha/kanat dan biri olacak. Stoper ve forvet için alınabilecek 11 seviyesinde Türk yok.

yabancı sınırı varsa ben yokum
o yüzden üzerinden tartışma yapmak istemiyorum
rezil herifleri sırf kontenjan yüzünden izlemek gibi bir hataya tekrardan düşmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt