Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir daha sözleşme bitene kadar ayrılmak yok.Hocam da sözünü verdi.Prandelli-Tudor gibi hocalardan biz dersimizi aldık.Galatasaray'ın olduğu yerde her zaman bi kapı vardır.Şampiyon olacağımıza inanıyorum olamasak da takımımın canı sağolsun.Yazın da kendi kadrosunu kurduktan sonra hatası olursa istifaya çağırırsınız.Bi takıma Messi-Ronaldo gibi oyuncular dışında ortalama yıldız bi forvet bile alsanız orta sahasız ve sol kanatsız Avrupa'da başarılı olamazsınız.

Bu sefer seni bırakmak yok hocam sonuna kadar da seninleyiz...

Herşeyi geçtim fatih hocanın 5 yıl aralıksız kalacağını ciddi ciddi düşünen var mı en az 2 kere git gel yapar :)

Hala UEFA kupasini kazandi diye savunan sahsiyetler olmasi son derece ucuzu.

Akhisar ile superkupa finalinden beri taktiksiz cikiyoruz maclara, hala savunan var.

Terimin agzi cok laf yapiyor, ama icraata gelince 0.

Okan Bence baya isik veriyor
Tudor da ışık veriyordu bazılarına göre.
Büyük takım hocalığı herkes becermez.
Hele bizim kulüp ve ülkede bu iş çok zor.
Deneme tahta döneminde değiliz üstelik. Başarı şart bu sorunlu ffp döneminde üstelik.

Fatih Terim'in karnesi çok iyi başarı olarak. 8de7 .

9da7 olacak gibi ama bu oran başka kimde mevcut? Yok!

Yabancı desek misali atım klopp getire bildin. Bu düzensizlik ortamında teneke bağlayıp yollarız iki üç günde ve işte asıl borç o vakit yapılır. Gerçi ffp bu konuda işe yarıyor en azından. Satığımız kadar alabiliyoruz sonuçta sadece. Transfer ile borcun çoğalması imkansıza yakın.

Okan Bence baya isik veriyor

Kendini daha çok kanıtlaması lazım değil mi?

Ben başkan olsam Fatih Terim’den vazgeçmem için bir hocanın çok ciddi başarılar elde etmesi lazım bir kaç sezon.

Bir de Okan’ı sevmem. Emre ile Galatasaray’dan İnter’e gitmeden önceki sezonun ikinci yarısında “oynadıkları” futbolu iyi hatırlıyorum.

D0xEOXCWoAIWmRA.jpg
Hasan Şaş yarışı kaybettiğimizi yansıtmış yüzünde.
İnanç kaybı, hüzün ve telaş.
ne ararsan bulunur yüz ifadesinde.

Hoca yıkımını saklamaya çalışıyor ama hüzünlü kısmını gizleyemiyor.

Bu iş bitmiş gibi.

14 Bursa = 1-1
15 Rize = 1-1
16 FB = 2-2
17 Erzurum = 1-1
18 Akhisar = 95'de 1-0

Hoca once kendine bakacak, dirdir konusmicak.

14 Bursa = 1-1
15 Rize = 1-1
16 FB = 2-2
17 Erzurum = 1-1
18 Akhisar = 95'de 1-0

Kotu oynadigimizi dedi bugun

42846

Adam oyle bir alistirmis ki, bir 2.lik ile dunyanin sonunu getirecegiz. Cok simarigiz bunu kabul etmemiz gerek. Eger Basak bu 4-5 Maci kayipsiz gecerse gecmis olsun deriz

14 Bursa = 1-1
15 Rize = 1-1
16 FB = 2-2
17 Erzurum = 1-1
18 Akhisar = 95'de 1-0

Takımın kondisyon sıkıntısı vardı.Alberto Bartali geldiğinden beri takım 90 dakika oynuyo.Bunun yanında hakemler, kırmızı kartlar, sakatlıklar ve Fernando'nun etkisi oldu.Geçen sene ile karşılaştırdığımızda Fernando yerine çubuk koysan top kazanır.

Kotu oynadigimizi dedi bugun

Ekli dosyayı görüntüle 42846

Adam oyle bir alistirmis ki, bir 2.lik ile dunyanin sonunu getirecegiz. Cok simarigiz bunu kabul etmemiz gerek. Eger Basak bu 4-5 Maci kayipsiz gecerse gecmis olsun deriz
Kimse kupa kazandir demiyor, takimin taktigi ne, hucum plani ne, neden defans ile forvetin arasinda 70 metre var ve neden orta saha press yapmaya kalkinca defans hattida cikmiyor ve arada kopukluk olusuyor diye sorguluyor.

Bunu bi anlayin arkadas, rahatsizmisiniz nesiniz?

Kimse kupa kazandir demiyor, takimin taktigi ne, hucum plani ne, neden defans ile forvetin arasinda 70 metre var ve neden orta saha press yapmaya kalkinca defans hattida cikmiyor ve arada kopukluk olusuyor diye sorguluyor.

Bunu bi anlayin arkadas, rahatsizmisiniz nesiniz?
Tamam da eger senin Orta sahanin Bunyesi bu kadarsa, bir TD de bir yere kadar Olur.
Terim istemezmi Bir dosun adam gibi defanstan topu alip Kopru olustursun, kanadin beyinsiz oynamasin?
Diagne yerine Adam gibi Alani alsaydik, kalan parayla orta saha oyuncusu alabilirdik, beceremediler.
Tekrarliyorum Terim Sucsuz DEGİL bunda hemfikiriz, yine de bazen bir TD bir yere karar isliyor.

Tamam da eger senin Orta sahanin Bunyesi bu kadarsa, bir TD de bir yere kadar Olur.
Terim istemezmi Bir dosun adam gibi defanstan topu alip Kopru olustursun, kanadin beyinsiz oynamasin?
Diagne yerine Adam gibi Alani alsaydik, kalan parayla orta saha oyuncusu alabilirdik, beceremediler.
Tekrarliyorum Terim Sucsuz DEGİL bunda hemfikiriz, yine de bazen bir TD bir yere karar isliyor.
Hayatta kabul etmedigim tek sey, herkesin suclu olup 1 kisinin sucsuz olmasidir.

BIAT etmekten baska vasfi olmiyan taraftarlar gelip burda cakcak diye konusmasi kabullenemez.

Sezon basindan beri dokulen orta saha futbolculari her mac oynatan ben degilim, takimin en iyi ort saha futbolcusu Donk her mac yedek, bu ilk 11i ben kurmuyorum.

Senin kanatlarin her mac kendine oynayip defansa yardima gelmeyip butun beklerini tek basina birakip beklerin hepsi sakatlaniyorsa cikaricaksin o kanatlari, kosan kanat koyacaksin oraya.

Rakibi karsiliyan yok, oyun plani yok beyin yok akil yok hic birsey yok.

Topsuz hareket yok
Pas yok
Fizik yok
Guc yok
Pas yok
Pres yok
Hirs yok
Anlayis yok

Ne var kardesim bu takimda?

Yaziklar olsun

Bu takim Terimin eseridir.

PFDK kararlari herzaman sali gunu aciklanir, gene maglubiyete kilif ararken dirdir konustular, konusmadilarmi?

Herkes suclu ama Terim sucsuz, cunku Terimsporun taraftarlari herkesi suclar, hocalarini asla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt