Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim 'e akıl verecek tipler var burada. Kuzuya içki içirmişler kurtun yuvasını sormuş. Size ne içirdiler?

Ligdeki en kötü takimin bile belirli bir oyun plani belirli bir oyun kurgusu var ona göre hareket ediyorlar.

Biz ise 11 oyuncuyu sahaya sürüyoruz sonra haydi Aslanlar top oynayin diye bekliyoruz. Ilerideki oyuncularin bireysel performanslarina kalmis bu takimin gol atabilmesi, hic bir belirlenmis atak organizasyonu yok.

Yav Allah askina en basit sey gidin duran top korner falan calisin antrenmanlarda. Kornerleri bu kadar berbat kullanan baska bir takim yoktur dünya da. Her korner ayni sekilde ön direge mi kullanilir ya.
Anlatmak imkansiz, sen kimsin ki Terim i elestiriyorsun, nede olsa okadar kupa kazanmis.

Tamam simdi degisen ne? degistiren kim? ve simdi cok fazla attip, gol yemiyor muyuz?
Değişime gittik devre arası.Para için Rodrigues-Ozan-Maicon-S.erdar gitti.Rodriguesin alternatifi var diye sattık.Transferler de kampa katılmadan nerdeyse son günler de geldi.Yaza bi müsade verin hocamıza puan kaybı olursa istifaya çağırırsınız.Şimdi sadece yaptığınız ortalığı karıştırmaktan başka bi işe yaramıyo..

Bir de buradakiler eleştiri yaptığını falan sanıyor.:D

Asıl eğlence de o zaten. Lafa bak, biz diyormuşuz ki "sen kimsin ki Terim'i eleştiriyorsun?"

Zuhahahahha

Ligdeki en kötü takimin bile belirli bir oyun plani belirli bir oyun kurgusu var ona göre hareket ediyorlar.

Biz ise 11 oyuncuyu sahaya sürüyoruz sonra haydi Aslanlar top oynayin diye bekliyoruz. Ilerideki oyuncularin bireysel performanslarina kalmis bu takimin gol atabilmesi, hic bir belirlenmis atak organizasyonu yok.

Yav Allah askina en basit sey gidin duran top korner falan calisin antrenmanlarda. Kornerleri bu kadar berbat kullanan baska bir takim yoktur dünya da. Her korner ayni sekilde ön direge mi kullanilir ya.

Terimcilere laf anlatmaya degmez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Foruma kaydolurken 4+3 sorusu sorulup 20 saniye süre tanınmalı. Yapamayanlar dehlenirse rahat ederiz.

@Admins

Yahu neden arayayım? Boş boş lakırdı ediyorsun, yok şampiyon yaptı ama futbol oynadık mı, yok bir şey kattı mı, vay efendim şöyle, yok efendim böyle, aman efendim şöyle.

Dayanaksız atıp tutmak kolay, eğlen dur.
Ozaman sen söyle bu sezon kac tane iyi oynadigimiz mac var, ama cidden futbolu begendin maclari say.

Bunlar gereksiz cikarimlar Burak. Ama kismen haklisin.

Sonucta ne anlatsan, ayni olaya dönüyorlar. Diyorsun korner den bi allahin kulu niye ilk diregi gecemeyip, okadar kornerleri heba ediyoruz diye, yok Terim den iyi mi bilcen. Baska olay anlatiyorsun, yine ayni hikaye.

Ozaman sen söyle bu sezon kac tane iyi oynadigimiz mac var, ama cidden futbolu begendin maclari say.
Kim gelsin? Gelecek adamın şampiyonluk garantisi var mı? Hocamız 8 yıl bizi çalıştırdı 7 defa şampiyon yaptı. Bunu Klopp gelse başarabilir mi? Türkiye 'nin gerçekleri, ülke futbolunun gerçekleri var. Hocamız ben emekli oluyorum diyene kadar devam etmeli. Hocadan sonrası çok karanlık olacak.

12be0686075884e60783f4797d4b4887.jpg

Böyle bişey yıllarca olmuş deniliyorsa, şuandada Fenerli kaynıyordur buralar.

Gidin Trabzonlu efsaneniz Ersunu yalayın

Ne bileyim ben, maç maç nasıl sayayım?

Porto'yla oynadığımız 2 maçta iyiydik, L. Moskova maçları iyiydi, Ankaragücü maçında ve Trabzonspor maçlarında iyi oynadık, ilk devredeki Kasımpaşa maçı, Benfica maçlarında iyiydik.

Mesele zaten maç maç saymak da değil, bir yere vardırmaz. Her maçın değişkeni ve oynanması gerekeni farklıdır.

"Takıma bişey kattı mı ühühühü" yazarak eleştiri yaptığını zannediyorsun. Eleştiri değil o, bomboş sallamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt