Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca da ciddi formsuzluk var. Benfica maçları, Akhisar maçı,Erzurum maçı ve bu maç..

Son 3 maçtan 7 puan çıkarmamız gerçekten mucize. Fikstür belki de müthiş şans oldu. Daha farklı takımlar olsa, şimdi çoktan yarıştan kopmuştuk. Hala şansımız varsa fikstüre dua edelim. Haftaya bu oyun sürerse Bursa affetmez. Şakası yok.

Çift kulvar,forvetsizlik,sakatlar,cezalar falan diyordu ama şu an hiç bir bahanesi yok. Bu kadar kötü oyun yakışmıyor.

Daha gecen sene sampiyon oldu bu adam hahahahahaha evrimmis...sende cok fm oyniyan büyük ihtimal futbolun fsini oyniyamiyan, birseyler bildigini sanip bir halt bilmiyen biri oldugunu göstermisin
Fm guzel oyuna benziyor ama hic oynamadim, forumdaki arkadaslarim icin okulumda cok sayida mac organize ettim ve ben de oynadim. Yani tahmininin bir avuc boktan farksiz oldugunu belirtmek isterim.

Gecen seneki sampiyonluk tudorundur, onun kadrosu onun taktigi onun oyunu.

Tudor cok sicti forumda en cok elestirenlerdenimdir ama en azindan oynatmaya calistigi bir seyler vardi.

Terimin bu sezon takima kattigi ne var bahanelerin ardina siginmadan aciklar misin?

aynen söylicek bi şey bulamayınca hemen he berkay he
isteseniz de istemeseniz de ft = apo kabullenin şunu artık

Al bak 7,5 a tamam denmiş en kötü 8 9 a gelirdi istenseydi ama yok illa o komisyon dönecek yoksa olmaz.

Al bak 7,5 a tamam denmiş en kötü 8 9 a gelirdi istenseydi ama yok illa o komisyon dönecek yoksa olmaz.
gana basınında çıkan habere göre :)

Vallahi 29 yildir futbol izliyorum, ve bazilari gibi tek türkiye ligini degil, ve hic bi yerde td formsuz lafini duymadim...

5-0 kazandığımız maçta dahi maçın adamı kalecimiz oluyorsa sıkıntı var hoca. Dilerim bu sıkıntıya bir çözüm bulabilirsin.

Fm guzel oyuna benziyor ama hic oynamadim, forumdaki arkadaslarim icin okulumda cok sayida mac organize ettim ve ben de oynadim. Yani tahmininin bir avuc boktan farksiz oldugunu belirtmek isterim.

Gecen seneki sampiyonluk tudorundur, onun kadrosu onun taktigi onun oyunu.

Tudor cok sicti forumda en cok elestirenlerdenimdir ama en azindan oynatmaya calistigi bir seyler vardi.

Terimin bu sezon takima kattigi ne var bahanelerin ardina siginmadan aciklar misin?
Macdan maca göre degisiyor
Mesela gecen hafta daha kontrollü oynayip bir iki tane atip maci almayi düsündü ama sacma sapan bir hata yüzünden gol yedik ve döndüremedik...

Bugün ndiaye belhanda emre orta sahasiyla cikip evinde ilk yarida fisi cekmek istedi, sonra baktiki olmuyor ikinci yarida hatasindan dönüp maci aldirdi...

Ben bu adam taktik dehasi demiyorum ama bir sekilde basariya ulasmasini biliyor...sirf bu yüzden bile acimasizca elestirenleri anliyamiyorum...

Tudor gecen sene sonuna kadar kalsaydi biz ilk 5de bile bitiremezdik ligi

Neredeyse bütün takım değişti hala hocanın takımı değil diye gidiyoruz.

Bugun bir de yuzde seksen gibi bir ibare kullanmissin. Bu dogru degil.

Muslera - Luyindama - Marcao - Nagatomo (Tasdemir) - Akbaba - Onyekuru - Diagne (Mitroglou) hocanin transferleri
Mariano - Belhanda - Ndiaye - Feghouli degil

Takimin ucte ikisi hocanin yani. Kaldi ki muhim olan bu degil. Hangi topcularin problem hangi topcularin iyi olduguna bakinca hocanin transferlerinin iyi oldugu net sekilde goruluyor. Saydigim isimlerden Akbaba disinda karavana yok ki Akbaba da henuz son notunu verebilecegimiz bir transfer degil.

Transfer nasil oz elestiri oluyor sorusuna gelince: hoca benim transferim benim transferim degil seklinde bakmaz olaya. Bu sezon bu takimla baslamak kendi tercihi. O yuzden her topcudan sorumlu. Bunlari degistirecegini soylemek, oyunu her mac sonrasi elestirmek aslinda kendi kararini elestirmek oluyor.

Diagneyi mustafa cengizin aldigini, ftorun kesinlikle alinmamasini istedigini ve istifayi dusundugunu ama taraftara soz verdigi icin kan kusup kızılcık serbeti ictim dedigini birinci agizdan biliyorum. Hocamizin degerini bilin mendeburlar.

Uff bu ne ya kovalim Domenico Tedesco'ya 2.5m maas verelim gelsin antrenor ekibiyle devrim yapsin

FT istemediği bir oyuncu alınırsa medya'ya bunu yansıtır. Diagne transferi FT'nin iradesi dışında gerçekleşmiş olamaz.

FT: Ben Kaka'yı istiyorum. Öbürü, neydi adı?

muhabir: Sneijder

FT: Ha, işte o. Yönetimden öyle bir talepte bulunmadık.(dünya starı Sneijder'in adını bilmiyor bu arada)

Bu minvalde açıklaması vardı. Dybala'yı getirsen istemiyorsa huzursuzluk çıkaran bir adam. Apo'nun kendi başına transfer yapması mümkün değil.

Antalyaspor gibi ligin kadro olarak zayıf ve kirilgan takımlarından birine karşı alınan 5 0 galibiyetten sonra bile umutlanamıyorum haftaya bursaspor deplasmanı kazansak bile ağır sıkıntılı maç hoca adam akıllı top oynatamadin şu takıma bir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt