- 19 Mart 2014
- 29.518
- 30.949
- 2.718
Galatasaray'ın hocasına hakaret etmek serbest midir. ? Sadece sıradan bir hocadan bahsetmiyoruz. Fatih Terim'den bahsediyoruz. Beğenmezsin,nefret edersin anlarım hakaret etmek ne demektir. ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Koca sezondur konusmaktan ve poz vermekten baska bir ise yaramadi, ama 3milyon avro para kazandi.
Herkes hatali, terim hatasiz, yersen.
kos koca kulup, terim'e taptigi icin yillardir cekiyoruz. Terim, yonetim ve komple vazo ekibi istifa etmeli, yoksa bu takim top mop oynamaz.
Biz boşuna gelmesini beklemedik.Kolay da olsa zor da olsa kimse gönderemez..
Senede 3milyon avro kazanan bir kisiye kimse birsey demesinmi?Galatasaray'ın hocasına hakaret etmek serbest midir. ? Sadece sıradan bir hocadan bahsetmiyoruz. Fatih Terim'den bahsediyoruz. Beğenmezsin,nefret edersin anlarım hakaret etmek ne demektir. ?
Türk oyuncu olunca direk çöpü yapıştırNeden recep niyaz denilen cöpu begenip onermende belli oldu.
Oynattığı top aylardır berbat
Bi daha bakayım dedim fotoya atan kişi kaldırmış tweeti1000ali sandım bir an
Okan Hocamin mevcut kadromuzu namaglup sampiyon edecegi fikrime bilmem katilir misin?1,5 senedir oynatigi top hayal kirikligi, daha dusuk butcelerle daha iyi oynayan takimlar var.
Okan Hocamin mevcut kadromuzu namaglup sampiyon edecegi fikrime bilmem katilir misin?