Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun Marcao'yu cikarmadigi icin elestirenler benim gozumde mesru elestiri haklarini yitirmislerdir FT herhalde bir seyler yapmistir bu zatlara
Sahasında kupa kaldırılmış Arsenal taraftarı olabilirler.Diğer sahasında kupa kaldırılmış takımın taraftarları niye bu forumda gezsin :D

Sahasında kupa kaldırılmış Arsenal taraftarı olabilirler.Diğer sahasında kupa kaldırılmış takımın taraftarları niye bu forumda gezsin :D

Yoo bence hicbiri Fenerli degil

Zaten sizacak kadar zekaya sahip herhangi bir Fenerli bunu yapmaya korkar anlasilacak diye

Boyle Galatasaraylilar var maalesef

Her mac elestirilecek bir sey var da Marcao'yu alip haftayi dusunse bu hafta mac gitse ne olacakti

Elestirilecek sey cok net bu degildi yani
Maçtan önce yazıyolar.Maçın sonucu ne olursa olsun şimdiden eleştiriyorum diye.Ben de eleştiriyorum Konyaspor-Rizespor maçlarını hakemler etkilemiş olabilir ama kondisyon ne olursa olsun 2-0 önde olduğun maç 2-2 bitmez.Kondisyon sıkıntılıysa yap savunmanı.20 dakika boyunca takımı geriye çek kontra oyna.Fatih hocanın geçen hafta dediği gibi bizim bizden başka dostumuz yok.Burda 2-3 kişi eleştiriyo diğerleri de Marcao olmadan derbiye çıkacağımız için gaza geliyolar onlar da eleştiriyo..

Marcaoyu değiştirmedi diye eleştirmek yersiz olur. Asıl marcaonun kendisi sınırda olduğunu bile bile öyle bir giriş yapmamalıydı, hakem zaten fırsat kolluyor biraz da topçular uyanık olmalı

Rize macinda tüm forvetleri cikarip defanslari oyuna alabiliyorsa 2-0 önde oldugumuz ve tehdit etmekten aciz Malatya'ya karsi bir zahmet stoperi de oyundan alabilir yani. Tudor manyagi bile Gencler'e karsi maci bitirince Fernando ve Maicon'u hemen 55 civari oyundan almisti Basaksehir macinda oynasinlar diye. Gerci Gencler'e 5 attiktan sonra Basak'tan 5 yemistik, yine kendi hiyarligi yüzünden.

Bugün altyapı maçını takip etmiş.
Bu konuda kendisini takdir ediyorum.

Birde paralarımızı çöpe atmayıp,taktik anlamda dünyaya adapte olabilseydi iyi olacaktı.

11 milyonu kim kazandirdi kulube?

Galatasaray'ın altyapısı Terim'in tapulu malı değil. Eğer bir potansiyel varsa kim olsa görür. Kulüp yetiştirdi o çocuğu. Terim'e mal edemezsiniz. Buna kimsenin hakkı yok. Elinizden gelse FT'nin üstüne tapulayacaksınız kulübü.

Fatih hoca 2012 yılında altyapı ile yakından ilgilendi.Hangi ilden oyuncu alınacağı falan.Bunun gazete haberleri internette var..

Galatasaray'ın altyapısı Terim'in tapulu malı değil. Eğer bir potansiyel varsa kim olsa görür. Kulüp yetiştirdi o çocuğu. Terim'e mal edemezsiniz. Buna kimsenin hakkı yok. Elinizden gelse FT'nin üstüne tapulayacaksınız kulübü.
Son 10 yilda kac tane oyuncu cikti alt yapidan? Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoglu, Riekerink, Prandelli, Mancini, Tudor, bu yazdigim hocalarin alt yapidan kazandirdiklari bir oyuncu var mi?

Ozan Kabak sezon oncesi kamp kadrosuna sakatligindan dolayi dahil olmadi ve kacirdi, sakatliktan doner donmez hoca ilk 11'de oynatti ve arka arkaya penaltilar yaptirmasina ragmen arkasinda durdu ve oynatti, bunu Turkiye'de kac tane hoca yapabilir? Yunus'u da A Takima aldi ve bu Yunus'a devre arasinda 3 milyonluk teklif geldi. Terim'den once ki hocalar alt yapidaki oyuncularin yuzlerine bakmiyordu. Sirf elestirmek icin elestirmeyelim.

Var mi dunya da her transferi tutan hoca?

Sınıfta kaldın hoca bugün 50 yıllık hocasın şu küçük ama önemli detayları hãla atlıyorsun

Son 10 yilda kac tane oyuncu cikti alt yapidan? Mustafa Denizli, Hamza Hamzaoglu, Riekerink, Prandelli, Mancini, Tudor, bu yazdigim hocalarin alt yapidan kazandirdiklari bir oyuncu var mi?

Ozan Kabak sezon oncesi kamp kadrosuna sakatligindan dolayi dahil olmadi ve kacirdi, sakatliktan doner donmez hoca ilk 11'de oynatti ve arka arkaya penaltilar yaptirmasina ragmen arkasinda durdu ve oynatti, bunu Turkiye'de kac tane hoca yapabilir? Yunus'u da A Takima aldi ve bu Yunus'a devre arasinda 3 milyonluk teklif geldi. Terim'den once ki hocalar alt yapidaki oyuncularin yuzlerine bakmiyordu. Sirf elestirmek icin elestirmeyelim.

Var mi dunya da her transferi tutan hoca?

Sanki 10 tane oyuncu çıkardı altyapıdan. Bir ozan çıktı üst düzey oynayan. Cezalılar ve sakatlar olmasa onu da oynatacağından şüpheliyim. Anadolu takımlarından 5'er, 10'ar milyon saydırıp oyuncu aldıran adamı altyapı uzmanı gibi göstermeye çalışmayın şimdi. Bunlar boş tartışmalar, futbol oynatsın takıma. Sen futbol oynadığımızı söyleyebilir misin?

Sanki 10 tane oyuncu çıkardı altyapıdan. Bir ozan çıktı üst düzey oynayan. Cezalılar ve sakatlar olmasa onu da oynatacağından şüpheliyim. Anadolu takımlarından 5'er, 10'ar milyon saydırıp oyuncu aldıran adamı altyapı uzmanı gibi göstermeye çalışmayın şimdi. Bunlar boş tartışmalar, futbol oynatsın takıma. Sen futbol oynadığımızı söyleyebilir misin?
Futbol oynamiyoruz dogru ama gecen sezon bu takimi sampiyon yapmadi mi? Hadi bize kazandirdiklarini gectim, gecen sezon bu takimi sampiyon yapan hocanin kredisi yok mu?

6ci ve 4cu oldugumuz sezonlari ozledin galiba.

Futbol oynamiyoruz dogru ama gecen sezon bu takimi sampiyon yapmadi mi? Hadi bize kazandirdiklarini gectim, gecen sezon bu takimi sampiyon yapan hocanin kredisi yok mu?

Şampiyon yapan o ise bu sene daha kolay yapabilirdi. Bu sene neden geçen sezondan kötüyüz? O kadar revizyon yaptı. Neden geriliyor takım? Karşımızda biraz rakibe benzeyen takımlar olsa fena çakılacağız. Ne şanslı ki TR ligi köy takımı gibi takımlardan oluşuyor. Bugün penaltı olmasa maçı koparamayacağız belkide. Her maç diken üstündeyiz.

Allah için hala ciddiye alıp muhatap mı oluyorsunuz.. Melo çekin gitsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt