Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakın açık ve net yazıyorum bu akşam şu drğişiklikleri terim değil başka hoca yapsa hain ilan edilirdi bu işin içinde bir şeyler var ya komisyon falan alıyor bunlar ya da hain deli oldum ya 2.yarı 10kişi rakip ayakta duracak hali yok şu maç 1-1 bitiyor

Ha bu arada bence Belhanda oyundan çıktığında galibiyet şansımız kalmamıştı,Emre neredeyse hiç bir şey yapamadı.Belhanda'nın ölüsü şu vaziyette Emre'den iyidir

Feghouli sahada yürüyordu çıkması yanlış karardı fakat yerine ne yazık ki kanat oyuncumuz olmadığı için çapsız Sinan girdi...
Benim en çok takıldığım nokta neden bu takım bir tane orta bile açmadı çift forvete döndükten sonra...
Ceza sahasında 5 oyuncu var linnes veya mariano ortaya oynuyor... İnanılır gibi değil içerde Diagne gibi bir oyuncun varken

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olm biz 15 sene once daumla tassak gecerdik butun forvetleri oyuna sokuyor bu nasil futbol anlayisi diye. O tassaklarin ustunden 15 sene gecmis ve yasadigimiz duruma bak. Uza dayi yaw.

Ya bu adam futboldan mutboldan anlamıyor. Ciddi diyorum, herhangi birinizi şu takımın başına koysak fark atardık. En azından ndiaye ve fegh'i çıkaracak kadar büyük dandiklik yapmazdınız. Bıktırdı tiksindirdi. Değil Galatasaray'ı, koyun sürüsü bile emanet edilmez bu futbol fakiri Adanalı'ya.

10 kişi oynayan , ligde dusmeme mucadelesi veren Feneri bu macta da yenemedin yaaa.. Bravo sana.. Terimsporlular hocanızla gurur duyun.. Ben duymuyorum.
bi bjklının ft ile gurur duyması cok alakasız olurdu zaten xd

Sezonun bittiği an orta sahayı değiştirmesi lazım. Bu orta sahayla devam etmesi mümkün olamaz. Bu kadar statik oynayan oyuncular takımda varsa Cagne gibilerin etkisiz olmaları normal

Sinanı alarak 10 a 10 yaptı maçı.
Taktik filan hikaye bir bok bildiği yok iman gücü ile maç alacağını zannediyor. Şu saatten sonra şampiyon olsak bile hikaye

Envoyé de mon iPhone XR en utilisant Tapatalk

Kendisinden bir önceki hcoa deplasmanda maç kazanamıyor, derbi kazanamıyor diye gönderildi içerde BJK ve TS ile oynamasına izin verilmedi.

Elinizi vicdanınıza koyun ne farkı var?

Belhanda'yi oyundan alarak boyle olacagi belliydi zaten, Emre'nin koca 45dkda 1 tane olumlu hareketi yok

Fatih hoca sınıfta kaldı.
Rakibi bir kişi eksik bulmuşuz, adamların top oynamaya niyeti/kabiliyeti yok ve bizim takım 2. Viteste geçirdi tüm maçı.

Çok ruhsuz bir takım görüntüsü vardı.

ISTIFA ETMEZSE ADAM DEGILDIR BU KADAR NET!

Yeter lan yeter

SEZON BASINDAN BERI TAKIMIN AGZINA ETTI

NOLDU LAN EMRE AKBABA SINAN GUMUS GIRINCE MUTLU MU OLDUN?

ADAMMISIN FATIH TERIM SOYLE BANA?

SENEDE 3MILYON AVRO ALIP BU KADAR CAHIL BIR TAKTIKSYEN OLAMAZ

Bu takıma bu futbolcularla dolduran kimse o hatalı. Teknik direktör bir yere kadar. Bizim takımda sahada ne yapacağını bilmeyen bir sürü embesil var

reyz adamlar hava topundan çok gol yiyo.

biz 1-1den sonra ceza sahasına havadan çok yerden gitmeye başladık.

doldur boşalt, 4-4-2, kule forvet gibi çağ dışı tatkiklerin bu maçta işe yarayabilirdi çünkü karşımızda çağ dışı bir rakip vardı

yerden, ayağa yapılan her pasta sövdüm durdum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt