Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda yi kendi istedi diye alması yanlış orada dikkatlice uyarıp gazi verip sahaya sürmeliydi emre belhanda değişikliği 60. sonrasına bırakılmalıydı en kötü rakipte 10 kişi iken belhandanın 2. Sarı riski alınabilirdi sahada o kadar kolay vazgeçilecek adam değil 10 numaran ikamesi kesinlikle emre değil sinanı almasını mantık çerçevesinde anlayamıyorum semih kaya asla ve asla bu takımın oyuncusu değil bu maç oynatıldı diye demiyorum bu adamı isteyip aldırdıysa hoca en hafif ifadeyle çok yanlış en ağır ifadeyle ihanet ediyor takıma bunlar kadar bariz olmasa da linnes i ters ayakla sağda oynatması da hata olarak görüyorum bu kadar yüksek seviyede hazır olmasa bile nagatomo ile başlamalıydı linnes içerdeki maçlarda orada iyi oynayabilir ama ters ayakla gerçekten çok zor o mücadele

Belhanda yi kendi istedi diye alması yanlış orada dikkatlice uyarıp gazi verip sahaya sürmeliydi emre belhanda değişikliği 60. sonrasına bırakılmalıydı en kötü rakipte 10 kişi iken belhandanın 2. Sarı riski alınabilirdi sahada o kadar kolay vazgeçilecek adam değil 10 numaran ikamesi kesinlikle emre değil sinanı almasını mantık çerçevesinde anlayamıyorum semih kaya asla ve asla bu takımın oyuncusu değil bu maç oynatıldı diye demiyorum bu adamı isteyip aldırdıysa hoca en hafif ifadeyle çok yanlış en ağır ifadeyle ihanet ediyor takıma bunlar kadar bariz olmasa da linnes i ters ayakla sağda oynatması da hata olarak görüyorum bu kadar yüksek seviyede hazır olmasa bile nagatomo ile başlamalıydı linnes içerdeki maçlarda orada iyi oynayabilir ama ters ayakla gerçekten çok zor o mücadele
Semih galiba uefanin altyapi kuralindan dolayi alinmisti yanlis hatirlamiyorsam

Maci izlemedim ama Sinan hamlesi gereksiz olmus bence.Feg'in de gole ihtiyacimiz oldugu anlarda cikmamasi lazim zaten genel olarak

Palabiyik da butun kararlari aleyhimize verip maca net etki etmis.14-15'teki Basak macinda Fenerli 4 oyuncuyu atan Palabiyik yillar icinde nasil bu kadar Fenerbahceli bir hale geldi anlayamiyorum.Herifin fener aleyhine verdigi karar yok yillardir.Kadikoy'de Bjk'yi de dogramisti gecen sezon.

Ben sampiyon olacagimizi dusunuyorum ama olamasak bile bu sezonun kazanimi olarak bazi kasar hakemlerden kurtuluyor olusumuzu sayabiliriz.Aciklamalariyla Firat iti basta olmak uzere Halis,Huseyin gibi hakemler artik maclarimiza verilemiyor.Palabiyik'tan uzun bir sure kurtulduk bugun.Terim'den once aleyhimize yapilan hakem hatalari gundeme bile gelmiyordu.

İlk yarıda Eren denilen zevatla oynayıp hem kupada hem şampiyonluk da hala iddiamız varsa terim sayesindedir.En kral yabancı hocayı getir Eren'i görünce kaçardı.

Fırat Aydınus
Halis Özkahya
Hüseyin Göçek
Ümit Öztürk
Bülent Yıldırım

Son olarak da Ali Palabıyık.

Bütün hakemlerle kanlı bıçaklı olduk resmen. (Gerçi onlar bizle kanlı bıçaklı olmuş gibi davranıyor da neyse.) Cüneyt Çakır ve Halil Umut Meler dışında maçlarımıza verebilecekleri hakem bile kalmayacak yakında.

Fırat Aydınus
Halis Özkahya
Hüseyin Göçek
Ümit Öztürk
Bülent Yıldırım

Bütün hakemlerle kanlı bıçaklı olduk resmen. (Gerçi onlar bizle kanlı bıçaklı olmuş gibi davranıyor da neyse.) Cüneyt Çakır ve Halil Umut Meler dışında maçlarımıza verebilecekleri hakem bile kalmayacak yakında.

cücü de sene başındaki süper kupa maçında rakibi 10 kişi bırakacak yerde kırmızı vermeyerek yaktı bizi.

aynı pozisyon bugün oldu hakem var ile de olsa kırmızıyı çekti.

cüneyt çakır izleyip vermedi.

Fırat Aydınus
Halis Özkahya
Hüseyin Göçek
Ümit Öztürk
Bülent Yıldırım

SERKAN TOKAT ligin 2 nolu hakemi olmali artik tam bir usta

Fırat Aydınus
Halis Özkahya
Hüseyin Göçek
Ümit Öztürk
Bülent Yıldırım

Ogretmenoglu nun hakemliği de fena değil.
Az omurgalı olsalar az cesur olsalar neyse de bize çıkan kararları rakipleri dengeleyecem diye çıkarmayınca ister istemez kasıt arıyorsun. Bunlarda suç yok suç babalarında.
Yapamayacaksan bırak kardeşim bu işi. Silah zoruyla mu yaptırıyorlar size? Tabi para tatlı geliyor. Bugün birisinin ağziyla kulağını bir edecekler ama hayırlısi.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tamam her konuda hakemi yeteri kadar eleştirdiğim için artık terimi eleştirme hakkı kazandım.

1- neden her fb maçında şenor gibi korkaksın?
2- neden her puan kaybettiğinde hakemlere sallıyorsun?
3- neden 2 tane pivot oyundayken orta açtırmıyorsun?
4- neden sinan gereksizini bu kadar tutuyorsun?
5- neden takımda tek orta açan adamı(feghouliyi) oyundan alıyorsun?
6- neden biz 1.5 senedir tek bir iyi oyun göremiyoruz?
7- neden emre akbaba ve diagne gibi vasat 2 adama 15 m euro gömdük?

Neyse bu böyle uzayıp gider de valla yazmaktan bıktım artık.

Tamam her konuda hakemi yeteri kadar eleştirdiğim için artık terimi eleştirme hakkı kazandım.

1- neden her fb maçında şenor gibi korkaksın?
2- neden her puan kaybettiğinde hakemlere sallıyorsun?
3- neden 2 tane pivot oyundayken orta açtırmıyorsun?
4- neden sinan gereksizini bu kadar tutuyorsun?
5- neden takımda tek orta açan adamı(feghouliyi) oyundan alıyorsun?
6- neden biz 1.5 senedir tek bir iyi oyun göremiyoruz?
7- neden emre akbaba ve diagne gibi vasat 2 adama 15 m euro gömdük?

Neyse bu böyle uzayıp gider de valla yazmaktan bıktım artık.
1. Dun neyi korkaklikti?
2. Dun hakem katletmedi mi? Yoksa sende mi o hakemleri de yeneceksin diyen polyannalardanmisin?
3. Marianonun bir anda orta acmayi kesmesi sence terimden mi geldi?
4. Haklisin
5. Haklisin
6. Daha gecen hafta malatya macinda iyidik
7. Haklisin (ki diagne son opsiyondu bunu herkes biliyor)

Yunani niye aldi? Kendi almadiysa, niye onay verdi? Oynatmicaksan adam gibi, bosa niye para harciyoruz??

yine rüyayı gördük hocam,rahat ol sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt