Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben de bir tespit paylaşayım o zaman: belhandayı hiç sahip olamadığı erkek evladı gibi seviyor
Doğru... Selcuğa "S.kerim frikiğini" çekip gitmesi bunun neden böyle olduğunun göstergesi...
Bu tipleri seviyor Hoca. Bende severim. Seneye gerçek bir 10 numara gelirse Belhandada kalsın. İşe yarar

Doğru... Selcuğa "S.kerim frikiğini" çekip gitmesi bunun neden böyle olduğunun göstergesi...
Bu tipleri seviyor Hoca. Bende severim. Seneye gerçek bir 10 numara gelirse Belhandada kalsın. İşe yarar
ben de severim böyle adamları keşke kalsa
kişilik olarak hagi de böyleydi
hocanın kendisi de böyle 1 insan

Her ne kadar teknik ve taktik bilgisini yetersiz bulsam ve eleştirsem de
geçen sene ve bu seneki şampiyonlukta işin psikolojik kısmını TERIM'den daha iyi kimse yönetemezdi.

Mental açıdan ülkenin en iyi hocası kendisine bize kattıkları ve şampiyonluk için teşekkür ediyorum.

Lütfen yanına sağlam bir yardımcı al ve transfer işine duygusal yaklaşma.

Bizle tassak gecme reis Eylul'de yine degistireceksin o imzayi sanki tanimiyoruz seni

Her ne kadar teknik ve taktik bilgisini yetersiz bulsam ve eleştirsem de
geçen sene ve bu seneki şampiyonlukta işin psikolojik kısmını TERIM'den daha iyi kimse yönetemezdi.

Mental açıdan ülkenin en iyi hocası kendisine bize kattıkları ve şampiyonluk için teşekkür ediyorum.

Lütfen yanına sağlam bir yardımcı al ve transfer işine duygusal yaklaşma.

sizinle bir tespitimi paylaşmak istiyorum: terim toptan da topçudan da anlamıyor.

Bir soru sormak isterim

Bunlari sik sik soyluyorsun, bunu bu kadar uzun zamandir dusunuyorsun ya

Hic sunu dedin mi: Acaba benim futbol bilgimde bir sikinti mi var, top bilmeden biri 9 senede 8 sampiyonluk gorebilir mi?

46360

la olm kavganın takısmanın göndermelerin sırasımı dransfer dönemi açılsın aylarca birbirimizi bolcana yiğecez nasılsa ozamana saklayalım bu gücü kuvveti. bende çok gönderme yapacaktım şeker kız kendili falan ama ne gerek eğlenceye bakalım
millet dısarda kuduruyor suan eğlenin biraz yav

la olm kavganın takısmanın göndermelerin sırasımı dransfer dönemi açılsın aylarca birbirimizi bolcana yiğecez nasılsa ozamana saklayalım bu gücü kuvveti. bende çok gönderme yapacaktım şeker kız kendili falan ama ne gerek eğlenceye bakalım
millet dısarda kuduruyor suan eğlenin biraz yav
Niye gönderme yapmayalım?

Herif(dönek demek daha doğru) sezon boyu gel Terim'e söv sonra burada hebele hübele.

Dansöz derler öylelerine.

Bir soru sormak isterim

Bunlari sik sik soyluyorsun, bunu bu kadar uzun zamandir dusunuyorsun ya

Hic sunu dedin mi: Acaba benim futbol bilgimde bir sikinti mi var, top bilmeden biri 9 senede 8 sampiyonluk gorebilir mi?

buradaki çoğu kişinin aksine karşıt görüşleri ve eleştirileri sakinlikle karşılayabilen biriyim

beni sinirlendirmek için çok fazla üstüme oynamaları lazım

tabi ki futbolu kendi bildiğim kadarıyla konuşuyorum

lakin fatih terimin toptan anladığına beni ikna edebilen biri çıkmadı henüz

çok kötü teknik direktör değil ama efsane bir teknik-taktik bilgiye ve oyun görüşüne sahip biri hiç değil

bazı şeyleri çok abartıyorsunuz ben de bunu görüp abartarak ifade ediyorum

Burada kimler neler yazdi da unuttu ya da unutuldu saniyor

Zaten ay basi hain komisyoncu evlatci cop diyip ay sonu kalp atanlara alistik da

Bazilarinin iki yazdiklari bir araya gelince yerlerine utaniyorum

Niye gönderme yapmayalım?

Herif(dönek demek daha doğru) sezon boyu gel Terim'e söv sonra burada hebele hübele.

Dansöz derler öylelerine.
gecen sene sonunda da durum buydu reis aynıydı dejavunun hasıydı. hiç bişey değişmiyecek önumuzdeki sene bunların aynı gene yasanacak.
siktir et yav şampiyon olduk ona bırak kendını.bi süre gevşeme zamanı artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt