Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
tabiki hayırhaksız mı?
keşke kızım olsa damat alsam belhandayı kendime
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tabiki hayırhaksız mı?
kim var ki ülkemizde anlayanİyikide anlamıyor. Anlayanlar ülkemizde devamlı ağlıyor nedense.
Lucescukim var ki ülkemizde anlayan
Doğru... Selcuğa "S.kerim frikiğini" çekip gitmesi bunun neden böyle olduğunun göstergesi...ben de bir tespit paylaşayım o zaman: belhandayı hiç sahip olamadığı erkek evladı gibi seviyor
Lucescu
Sözde avcı
Sözde Şenol Güneş
ben de severim böyle adamları keşke kalsaDoğru... Selcuğa "S.kerim frikiğini" çekip gitmesi bunun neden böyle olduğunun göstergesi...
Bu tipleri seviyor Hoca. Bende severim. Seneye gerçek bir 10 numara gelirse Belhandada kalsın. İşe yarar
yine mi yaw...

Medyaya göre biliyorlar işte. Sözde kelimesini boşuna yazmadım açıkçası.avcı ve güneş ne yaw
hadi luce bir nebze ama o da eskidendi
Her ne kadar teknik ve taktik bilgisini yetersiz bulsam ve eleştirsem de
geçen sene ve bu seneki şampiyonlukta işin psikolojik kısmını TERIM'den daha iyi kimse yönetemezdi.
Mental açıdan ülkenin en iyi hocası kendisine bize kattıkları ve şampiyonluk için teşekkür ediyorum.
Lütfen yanına sağlam bir yardımcı al ve transfer işine duygusal yaklaşma.
geçen sene ve bu seneki şampiyonlukta işin psikolojik kısmını TERIM'den daha iyi kimse yönetemezdi.
Mental açıdan ülkenin en iyi hocası kendisine bize kattıkları ve şampiyonluk için teşekkür ediyorum.
Lütfen yanına sağlam bir yardımcı al ve transfer işine duygusal yaklaşma.
Fikirlerimi belirtecek kafada değilim kaza yapmadan eve döndüğüme şükrediyorum. Ama Fatih Hoca topçudan taktik teknikten anlamaz diyene de ne fikir sunabilirim ki.söylediğimin arkasındayım
senin dolu argümanın bu herhalde
Niye gönderme yapmayalım?la olm kavganın takısmanın göndermelerin sırasımı dransfer dönemi açılsın aylarca birbirimizi bolcana yiğecez nasılsa ozamana saklayalım bu gücü kuvveti. bende çok gönderme yapacaktım şeker kız kendili falan ama ne gerek eğlenceye bakalım
millet dısarda kuduruyor suan eğlenin biraz yav
Bir soru sormak isterim
Bunlari sik sik soyluyorsun, bunu bu kadar uzun zamandir dusunuyorsun ya
Hic sunu dedin mi: Acaba benim futbol bilgimde bir sikinti mi var, top bilmeden biri 9 senede 8 sampiyonluk gorebilir mi?
gecen sene sonunda da durum buydu reis aynıydı dejavunun hasıydı. hiç bişey değişmiyecek önumuzdeki sene bunların aynı gene yasanacak.Niye gönderme yapmayalım?
Herif(dönek demek daha doğru) sezon boyu gel Terim'e söv sonra burada hebele hübele.
Dansöz derler öylelerine.