Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
D69H4_BWsAE3gFO.jpg

Resmi sitenin paylaşımına göndermede bulundu sanırım hoca burada

Tribün aynı hareketi yapsa süper olacaktı

Taraftar olarak Avrupa'da başarı istemek bu sene kesinlikle hakkımız zaten gene başarı gelmezse hoca eleştirilir.

Onun dışında şampiyonluklar bize çok yarar sağlıyor. UEFA FFP anlaşma maddelerini sağlamak için şampiyonluklar şart. Hocamız bu konuda oyun hilesi gibi. Sendeyse her türlü zorluk aşılıyor.

Dediğim gibi ama Avrupa'da başarı bu sene taraftar olarak hakkimiz. Gerçi makas git gide açılıyor, benim de basari olarak kistasim gruplardan çıkmak olacak zaten.

Avrupa'da her sezon başarılı mı oluyoruz da ona göre eleştiri oluyor, Terim olmadan ligde yarışta bile olamıyoruz Avrupa'yı geçtim bazı şeyler ne kolay geliyor ama hoca gidiyor bakıyoruz takım tepetaklak gidiyor.

Avrupa'da her sezon başarılı mı oluyoruz da ona göre eleştiri oluyor, Terim olmadan ligde yarışta bile olamıyoruz Avrupa'yı geçtim bazı şeyler ne kolay geliyor ama hoca gidiyor bakıyoruz takım tepetaklak gidiyor.

25 maçta 2 galibiyet gibi bir istatistiğimiz var. Bunun bir an önce tersine dönmesi lazım. Bunu da efsane hocamızdan bekliyoruz. :)

Billurlarını Ersun'la Apo yesin aslan hocam :hat:

hocam rakip 4. yildizi takacam diye diye 3 sampiyonluk fark attik, bu gidiste hocam bize 5. yildizida maglum bozuntudan önce taktiracaktir!

Gelecek sezonu kadrosu cidden iyi yapılmali, bu sezon b.ktan futbol izledik. Seneye Insallah kaliteli maçlar izleriz.
Pahli ve yasli lar Insallah gonderilir ve Romantik bakilmaz olaya. Ve badou Insallah alinmaz, belhanda arabistana, bize iki Kanata da onyekuru gibi hızlı calim atan lazım. Fegh boylece ortaya bile gecebilir. Fernando kral ama oda baya yaslandi. Mariano ve Nagatomo da baya tempo yu zor kaldiriyorlar. Baya bi isimiz var, bide forvet...
Yani aslında tek defans gobek, kaleci, ve fegh var su anda...

Tribüne gönderildiğine ve şampiyon olduğumuza göre 7 maç ceza loading.. Demektir. Ben olsam var odasına girip palabıyığa kafa atardım. Terim yine iyi tuttu kendini.

Tribüne gönderildiğine ve şampiyon olduğumuza göre 7 maç ceza loading.. Demektir. Ben olsam var odasına girip palabıyığa kafa atardım. Terim yine iyi tuttu kendini.
Bence bu huyundan vazgecemli. Sakin olup, zaten 99% göt edecek herkesi, niye TFF nin ekmegine bald surup duruyor?

Bence bu huyundan vazgecemli. Sakin olup, zaten 99% göt edecek herkesi, niye TFF nin ekmegine bald surup duruyor?

fb maçından sonra gereksizdi. Ama dün cidden çok pis operasyon döndü. İki nizami golü iptal ettiler. Malesef böyle maçlarda gerilimi yükseltmeden kazanamıyoruz. Tr ligi için geçerli bu tabi. Aynısını ersun yapsa cüneyt tribune gönderirmiydi? Gönderse bile pfdk görmemezlikten gelirdi eminim. Yapacak bir şey yok. Tokatlaya tokatlaya öğreteceğiz. Tudor, Riekerink gibi sakin kalmakta bir halta yaramıyor Tr'de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt