Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Resmi sitenin paylaşımına göndermede bulundu sanırım hoca burada
Tribün aynı hareketi yapsa süper olacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar olarak Avrupa'da başarı istemek bu sene kesinlikle hakkımız zaten gene başarı gelmezse hoca eleştirilir.
Onun dışında şampiyonluklar bize çok yarar sağlıyor. UEFA FFP anlaşma maddelerini sağlamak için şampiyonluklar şart. Hocamız bu konuda oyun hilesi gibi. Sendeyse her türlü zorluk aşılıyor.
Dediğim gibi ama Avrupa'da başarı bu sene taraftar olarak hakkimiz. Gerçi makas git gide açılıyor, benim de basari olarak kistasim gruplardan çıkmak olacak zaten.
Avrupa'da her sezon başarılı mı oluyoruz da ona göre eleştiri oluyor, Terim olmadan ligde yarışta bile olamıyoruz Avrupa'yı geçtim bazı şeyler ne kolay geliyor ama hoca gidiyor bakıyoruz takım tepetaklak gidiyor.
bjkyi geçmesi gerekiyor

bjkyi geçmesi gerekiyor![]()
Aslında Bjk ye verilen beleşten 2 şampiyonluk olmasaydı geçme olasılığı vardı
5 şampiyonluk kolay değil hocanın ömrü yeterse neden olmasın![]()
en azından çift haneye gelsin bu kadar getirmişAslında Bjk ye verilen beleşten 2 şampiyonluk olmasaydı geçme olasılığı vardı
5 şampiyonluk kolay değil hocanın ömrü yeterse neden olmasın![]()

Bence bu huyundan vazgecemli. Sakin olup, zaten 99% göt edecek herkesi, niye TFF nin ekmegine bald surup duruyor?Tribüne gönderildiğine ve şampiyon olduğumuza göre 7 maç ceza loading.. Demektir. Ben olsam var odasına girip palabıyığa kafa atardım. Terim yine iyi tuttu kendini.
Bence bu huyundan vazgecemli. Sakin olup, zaten 99% göt edecek herkesi, niye TFF nin ekmegine bald surup duruyor?