Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sezon taraftarımız ve abdullahın aptallığı sayesinde şampiyonluğu alabildik. Bir iki hafta içinde sudan sebeplerle yönetimle bozuşup kaçar 2013'te yaptığı gibi. Tipik FT döngüsü. 2 sene gelir, başkalarının eforuyla şampiyon olur. Sonra takımı enkaza çevirir. Şampiyon olamayacağını anlayınca kaçar.

Birde son zamanlarda hoca 4-3-3 topa hakim pas oyunu oynatmaya çalışıyor diye "işte en çok bu yönünü seviyorum güncel taktikleri takip ediyor, kendini yeniliyor, sürekli deniyor" falan yazanlar görüyorum :asd: Beyler Sarri'yi Guardiola'yı ben de izleyip özenirim hocanın görevi özenip denemekten mi ibaret? 2 sezondur ne denediği tam belli değil ama ne deniyorsa hiçbir şekilde yapamıyor bu takım. Denediği sistemi geçtim en temel şeyleri yapamıyor bu takım sahaya dizilmek pozisyon almak başta olmak üzere. CL'de ekonomik ve kadro farkı çok açıldı diyip açıklarsınız ama ligde en iyi kadroya sahip takım için aynı bahaneleri söylemeniz komik kaçıyor..

Biz de muhabir de yok merak ediyorum donk yerine selcuk neden oynadı diye soracak

takım okadar rehavette ki belli bişey. yılışıklık cıvıklık paçadan akıyor. futbol takımı değil endüstri meslek lisesi beden dersinde sanki
bu tokat bi yerde iyi olduda ilerde bunu tekrar tekrar yasamayacağımızda muamma.
ulan halen penaltı kavgası var mesela teknık heyetın bıle sımdılık bosvermıs goruntusu buradan bellı oluyor.
hoca su en basit olaylara bı el atmaya başlaması lazım. hocanın gs sinde bu olmaz diyoruz penaltılarda oyuncular birbirlerine ana bacı sövmüyor bitek.
cimi ne guzel korner kullınıyor dedık adam ön dıreği gecemedı bugun
cagne cıkıyor ahmet gırıyor seri cıkıyor donk gırıyor
saçma sapan işler. en basta donkla baslaması lazım ıyı veya kotu durumda bılmem fakat eldekı oyuncuları göz önüne al 2 yıldır hangi maçı özellikle deplasmandakileri donksuz almısız.
anlamsız anlamsız işler.
ve gözünü seviyim hoca şu belhandayı para ediyorken sattır gitsin.çokda lazım değil onun senede kazandıracağı 2 mac onun o aptal son paslarından ve onun yüzünden yaratılan imitasyon ve aptalca bölünmeden kurtulalım gitsin

Son düzenleme:
Seri ye yazik yolla gitsin. 6222 etmeyin cocugu

Kötü oynuyoruz ve hocada oyuncu seçiminde bencede hatalıydı ama bu takıma biraz zaman vermek gerekir yahu gerçekten.

Eksileri olduğu gibi birlikte oynama alışkanlığı olmayan bir grup sonuçta.

Yinede bu denizli'yi yenerek de ilk devrede kaçan penaltı ile marcaonun kırmızısı öldürdü bizi.

kariyerindeki en kötü kadrolardan birini kurdu. bu kadar yanlış tercih yapmak da başarı gerçekten.

futbol sadece ''iyi'' olarak nitelenen oyuncuları toplamaktan ibaret değildir. oyuncuların birbirlerinin eksiklerini kapatabilecek şekilde bir takım oluşması gerekir.

bizde herkes kağnı gibi. bu takımda zerre atletizm kalmamış. dünyada sadece pas yaparak oynayan takım yok. barcelona, man city'deki herifler sadece pasla mı oynuyor ? adamlar inanılmaz bir atletizme sahip. sen aynı anda atlet ve pasör adamı bulamazsın çünkü almaya gücün yetmez. bu durumda iki tarzdan oyuncuları harmanlayıp bir kadro oluşturmak gerekiyordu. hoca bunu yapamadı.

bu yapı ile her deplasman aynı sorun olur. hatta iç sahada da kısır oyun izleriz bol bol.

tek tek iyi oyunculardan kurulu olabiliriz ama kesinlikle kötü bir takımız. ve bu takımın iyi olma ihtimali yok.

geçmiş olsun bu sezon kabus olur. hoca kendini de yaktı bu kadroyu oluşturarak.

Fatih Hoca çok berbat gidiyor. Bu yıldan çok umutluydum ama futbol oynamıyoruz. Takımın sahada ne yaptığı belli değil. Saha dizilişi, defansif görevler, blok halinde atak ve defans denen bir şey yok.

Sahaya çıkan kadroyu görünce orta göbekte sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüştüm ama yine de kesin kazanırız diyordum.

İlk yarı sonunda Selçuk’un ve Jimmy’nin anında çıkması lazımdı. Neden Seri çıktı anlamadım. O ana kadar iyi oynamıyordu ama bu leş Selçuk’tan daha iyi oynadığı kesindi.

Hem Selçuk, hem Belhanda bu mağlubiyette başrolleri oynadılar.

Bu iki oyuncu sahte pres konusunda PHD yazabilecek arkadaşlar. İkisine de tebrikler.

Son not: kadro Türkiye Ligi için çok iyi. Nzonzi gelince biz yine şampiyon oluruz ama Avrupa’da tokat yemeye devam ederiz.

Fatih Terim bende ciddi hayal kırıklığı yaşatmaya devam ediyor.

Taktiği falan geçtim ne oynayacağımıza hocam daha karar verememiş fakat bu kadar kolay kabullenen bir takım yakışmıyor. Sözde kampta komando eğitimi alan takım denizliye 2 dakika pres yapamıyor. Acilen hocanın kadro yapısına göre taktiğe geçmesi lazım. 30 yaş üstü oyuncularla geniş alanda oynanmaz. Alanı daraltıp, hızlı yön değiştirmeli set oyununa dönmeliyiz. Ben maç öncesi bunu oynayacağımızı sanarak yorum yaptım fakat geçen senede tek farkı daha da yavaş oynamamızdı.

Maçı hoca hasta yatağında yönetmemiştir. Bence yardımcılarına bir şans tanıdı. Ama olmayacağı aşikar. Selçuk'un sahada kalması , Diagne-Ahmet değişikliği felaketti. Ümit ve Levent hoca ikisi yönetti sayılır. 2 kafadan 1 doğru çıkmamız demek

Ayrıca sağa sola sataşıp, kavga edip, ceza almayı bırak artık. Takımın başında ol. He yok loca iyi diyorsan; o zaman bırak teknik direktörlüğü, yönetime gir,başkan ol. Rahaat rahat izlersin.

Hazır mısınız başlıyoruz:

-Takım hiçbir şey oynamaz ve sezona kötü girer.
-CL'de sıfır çekilir, en az iki tane farklı yenilgi alınır.
-Sanki bu takımı kendisi kurmamış gibi "Bize süre verecekler, bu takımı değiştireceğiz" açıklaması yapılır.
-Takım bir şey oynamamaya devam etse de bireysel performanslarla art arda 4-5 galibiyet gelir ve zirve yarışına girilir.
-Sezon sonuna doğru bireysel performanslarıyla takımı kurtaracak 2 topçu çıkar, şampiyonluk refleksi de devreye girince 58 puanla, eziyet çekerek, hiçbir şey oynamadan, güç bela şampiyon olunur. Zira rakipler forvetinde Ptt topçusu oynatan Fener ve ortasahasız Beşiktaş'tır.
-Biatçı taraftarlar "Hocaaaaammm, dünyanın en iyi teknik direktörüüüü, taktik dehaaaa, çekemeyen şampiyonluğa sevinmesinnn" naraları atar.
-Yeni sezon başlar ve döngü tekrar eder.

Hazır mısınız başlıyoruz:

-Takım hiçbir şey oynamaz ve sezona kötü girer.
-CL'de sıfır çekilir, en az iki tane farklı yenilgi alınır.
-Sanki bu takımı kendisi kurmamış gibi "Bize süre verecekler, bu takımı değiştireceğiz" açıklaması yapılır.
-Takım bir şey oynamamaya devam etse de bireysel performanslarla art arda 4-5 galibiyet gelir ve zirve yarışına girilir.
-Sezon sonuna doğru bireysel performanslarıyla takımı kurtaracak 2 topçu çıkar, şampiyonluk refleksi de devreye girince 58 puanla, eziyet çekerek, hiçbir şey oynamadan, güç bela şampiyon olunur. Zira rakipler forvetinde Ptt topçusu oynatan Fener ve ortasahasız Beşiktaş'tır.
-Biatçı taraftarlar "Hocaaaaammm, dünyanın en iyi teknik direktörüüüü, taktik dehaaaa, çekemeyen şampiyonluğa sevinmesinnn" naraları atar.
-Yeni sezon başlar ve döngü tekrar eder.
Sezon ozeti

yanlız bu iyi senaryo iş kötüye giderse hocamız italyaya gidebilir

Akhisara karşı rezil oldu bu orta saha. Sen tuttun deplasmanda çıkardın aynı takımı.

Ne var şu Selçukta senin görüpte bizim göremediğimiz. Hata de 45de çıkar yine canın sağolsun adam Akhisarla bu maçta 90 dakikayı devirdi resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt