Vallah kardes, ben 1,5 senedir takima bakiyorum. takim oynunda hic birsey goremiyorum, ne farkli cesitli hucumsetleri var, ne oyun felsefesi var hic birsey yok.
Bir hoca 1,5 senedir bir takimin basindaysa, mutlaka birseyler gostermeli takimi ayni deplasman oyunu devam ediyor.
Okadar kötü olsak bu ligde şampiyon nasıl olacaksın?
Ligin ikinci devresinde tek mağlubiyet almadık. Türkiye kupasını kazandık.
Türkiye ligi aman aman bir değil ok ama öyle elleni salaya salaya kazanılacak bir ligde hiç değil.
Ha oynanan futbolun istikrarsız buluyorum bende ama bunun sorumlusu sadece teknik heyet mi? Isim vermek istemiyorum ama bazı oyuncuların bundan hiç ki katkısı yok? Ha burada oynatma bu ixubcujari6 diye biliriz haklı olarak ki işte belkiide bana göre hocanın en büyük zafiyeti ortaya çıkıyor meydanda ki bu zafiyeti ama aynı vakitte ciddi özeliği bir oyuncu grubunda.
Hoca bir oyuncuya bir kere güvendiği vakit kolay kolay yakasını bırakmaz o oyuncunun.
Bu konuda fikir değiştirmekten çok geç kalıyor veya hatta sonuna kadar o oyuncunun yanında duruyor.
Fatih Terim'in bu arada bir hücumsal baskılı futbol felsefesi olmuştur her zaman ki bu Avrupa'da rakiplere bile iş görüyor doğru oyuncu grubunu yakalandığı vakit.
Hoca taktiksel olarak varyasyon eksikliği mevcut bencede çünkü bildiği o etkili oyunu oynayamayan bir kadro ile belki yine kazandırıyor bir şekilde ama istenilen o güzel futbolu izetiremez kolay kolay.
Şu anki kadroda okadar çok değişiklik oldu ki özelikle iskelet yapısında... olacak ki önünüzde ki haftalardaki ortaya nasıl oyun çıkacak hiç birimiz bilmiyor bu arada. Bir kaç antrenman... birlikte maça çıksın ideal onbir de o zaman sanki daha sağlıklı yorumda bulunabiliriz.
Dünkü maç bence 3 puan kaybı olmasının bir kenera yazarsak bu sezonda hiç bir değeri yok takım oyununun nasıl olacağı bakımından.
Bukadar fazla transfer yapıldığı ortamda ve geç gelinen oyuncu grubunun olduğu ortamda biraz zamanı hak ediyor hem oyuncu grubun hemde teknikleri heyet.
Takım kolay ölünmüyor üstelik renktaş. Ha belki başarısız olurlar....kimya tutmaya bilir, hoca ve ekibi karavana yapmış olabilir tabiki ama bunun kararını vermek şimdi büyük bir haksızlık olur herhangi bir teknik ekibe.