Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biat kültürü ile milleti suçlamaktan vaz geczek İlk önce keşke.

Fatih Terim eski terim değil bu arada çünkü kendisini geliştirdi ama değişmeyen tek tarafı var oda Winner olması.

Vallah kardes, ben 1,5 senedir takima bakiyorum. takim oynunda hic birsey goremiyorum, ne farkli cesitli hucumsetleri var, ne oyun felsefesi var hic birsey yok.

Bir hoca 1,5 senedir bir takimin basindaysa, mutlaka birseyler gostermeli takimi ayni deplasman oyunu devam ediyor.

Biat kulturune bir vazgecin, terim artik eski terim degil.

1,5 senedir bu takimda, ve takim oyunu gram ilerlememis

Terim olmasaydi besiktas ve senol gunes buyuk ihtimal 4 sene ust uste sampiyon olmustu

Hala 1.5 senedir bla bla bla,bombos muhabbet.

Avrupa örnegi verip duruyorsun ama 2 yil ust uste sampiyon olmus takimin hocasini ligin ilk macindan sonra istifaya davet ediyorsun,nasil is bu

Tutturmussun hollandali diger kankanla biat biat,biat diyorsun fazla uzaga gitme yasadigin ulkede Ajaxli taraftarlar tapiyorlar cruijf’a biat dedigin odur

Biz ise 9 sezon 8 sampiyonluk kazanmis hocamiza destek veriyoruz hakaret etmiyoruz aradaki fark anlamamak icin troll olmak lazim

Nasil normal elestirenleri sacmasapan ithamlarda bulanan ve hakaret edenlerle ayni kefene koymak yanlis ise Terim'i asiri sevenlere de biatci demek o kadar yanlis.

Böyle seylerle ugrasacaginiza, takimin ve kulübün haline kafa yorsaniz.

Terim olmasaydi besiktas ve senol gunes buyuk ihtimal 4 sene ust uste sampiyon olmustu

Hala 1.5 senedir bla bla bla,bombos muhabbet.

Avrupa örnegi verip duruyorsun ama 2 yil ust uste sampiyon olmus takimin hocasini ligin ilk macindan sonra istifaya davet ediyorsun,nasil is bu

Tutturmussun hollandali diger kankanla biat biat,biat diyorsun fazla uzaga gitme yasadigin ulkede Ajaxli taraftarlar tapiyorlar cruijf’a biat dedigin odur

Biz ise 9 sezon 8 sampiyonluk kazanmis hocamiza destek veriyoruz hakaret etmiyoruz aradaki fark anlamamak icin troll olmak lazim

Sen oynanan oyundan memnunsan, yapacak yorum yok. Oyunu birak, degisiklikler skandal otesi.

Millet terimin şampiyon yapmasina laf demiyo ki ben de terim var diye rahatim ama takimda ilerleme yok goller ataklar hep rastgele, sisteme dair bi sey yok izlerken keyif alamıyorum 1 adam hariç

——————————————————
Yasama, Yürütme, BELHANDA!

Sen oynanan oyundan memnunsan, yapacak yorum yok. Oyunu birak, degisiklikler skandal otesi.

Senin amacin Belli zaten bos yere degisiklik falan filan yazmaya gerek yok

1,5 yildir fenerliler besiktaslilar bizimle guluyorlar yazdin dün,oysa adamlar Fatih Terim dusmanligindan ve üst üste kazanilan sampiyonluklardan dolayi agliyorlar ayni sen ve senin gibiler gibi hocaya kucuk dusurucu ifadeler kullaniyorlar hakaret ediyorlar

Bu takim futbol oynamadan iki sezondur sampiyon oluyorsa napiyoruz sike mi yapiyoruz

Terim olmasa fb-bjk cl finali izliyor olurduk. Kendimize gelelim, başakcity karşısında 69 puanla şampiyon olmak başka kimsenin ulaşamayacağı bir başarı.

Senin amacin Belli zaten bos yere degisiklik falan filan yazmaya gerek yok

1,5 yildir fenerliler besiktaslilar bizimle guluyorlar yazdin dün,oysa adamlar Fatih Terim dusmanligindan ve üst üste kazanilan sampiyonluklardan dolayi agliyorlar ayni sen ve senin gibiler gibi hocaya kucuk dusurucu ifadeler kullaniyorlar hakaret ediyorlar

Bu takim futbol oynamadan iki sezondur sampiyon oluyorsa napiyoruz sike mi yapiyoruz

ozaman kalkipta, benim hayallerim cok buyuk falan demeyeceksin. ben biktim artik 1,5 senedir bu takim top mop oynamiyor, sadece feghouli ve onyekurunun biryesel performanslariyla sampiyon olduk.

Dün ilk defa birine biatçı dedim o da takımın bu halini Terim hariç sebeplerle açıklamaya çalıştığı için oyuncuların adam edilmesi lazım vs gibi. Eleştirenlere Terim düşmanı, çok sevenlere de biatçı denmemeli tabi. Gerçekten düşman gibi davranan 2-3 kişi var ama sırf forumdaki tavırları yüzünden onlara da şampiyonluğa sevinmedi vs diyemez kimse. Siyah beyaz değil her şey, hep sevip hem eleştirmek de gayet mümkün ve buradaki çoğu renktaşımız öyle. Bazı eleştiriler haksız da olabilir o zaman da neden yanlış olduğu üzerinde tartışılır düşman biatçı gibi ithamlarda bulunmadan..

ozaman kalkipta, benim hayallerim cok buyuk falan demeyeceksin. ben biktim artik 1,5 senedir bu takim top mop oynamiyor, sadece feghouli ve onyekurunun biryesel performanslariyla sampiyon olduk.

Madem birseysel performanslar yetiyordu,riekerink döneminde Bruma ve Sneijder’in performanslari ile neden sampiyon olamadik,drogba ve Sneijder performanslari ile Mancini dönemi neden 2.olduk

Sirf Fatih Terim düsmanligi yapacaksin diye celiskili yorumlardan vaz gec lutfen

Sanki onyekuru babasinin hayrina oynuyor kendini gelistiriyor

Vallah kardes, ben 1,5 senedir takima bakiyorum. takim oynunda hic birsey goremiyorum, ne farkli cesitli hucumsetleri var, ne oyun felsefesi var hic birsey yok.

Bir hoca 1,5 senedir bir takimin basindaysa, mutlaka birseyler gostermeli takimi ayni deplasman oyunu devam ediyor.
Okadar kötü olsak bu ligde şampiyon nasıl olacaksın?

Ligin ikinci devresinde tek mağlubiyet almadık. Türkiye kupasını kazandık.

Türkiye ligi aman aman bir değil ok ama öyle elleni salaya salaya kazanılacak bir ligde hiç değil.

Ha oynanan futbolun istikrarsız buluyorum bende ama bunun sorumlusu sadece teknik heyet mi? Isim vermek istemiyorum ama bazı oyuncuların bundan hiç ki katkısı yok? Ha burada oynatma bu ixubcujari6 diye biliriz haklı olarak ki işte belkiide bana göre hocanın en büyük zafiyeti ortaya çıkıyor meydanda ki bu zafiyeti ama aynı vakitte ciddi özeliği bir oyuncu grubunda.

Hoca bir oyuncuya bir kere güvendiği vakit kolay kolay yakasını bırakmaz o oyuncunun.

Bu konuda fikir değiştirmekten çok geç kalıyor veya hatta sonuna kadar o oyuncunun yanında duruyor.

Fatih Terim'in bu arada bir hücumsal baskılı futbol felsefesi olmuştur her zaman ki bu Avrupa'da rakiplere bile iş görüyor doğru oyuncu grubunu yakalandığı vakit.

Hoca taktiksel olarak varyasyon eksikliği mevcut bencede çünkü bildiği o etkili oyunu oynayamayan bir kadro ile belki yine kazandırıyor bir şekilde ama istenilen o güzel futbolu izetiremez kolay kolay.

Şu anki kadroda okadar çok değişiklik oldu ki özelikle iskelet yapısında... olacak ki önünüzde ki haftalardaki ortaya nasıl oyun çıkacak hiç birimiz bilmiyor bu arada. Bir kaç antrenman... birlikte maça çıksın ideal onbir de o zaman sanki daha sağlıklı yorumda bulunabiliriz.

Dünkü maç bence 3 puan kaybı olmasının bir kenera yazarsak bu sezonda hiç bir değeri yok takım oyununun nasıl olacağı bakımından.

Bukadar fazla transfer yapıldığı ortamda ve geç gelinen oyuncu grubunun olduğu ortamda biraz zamanı hak ediyor hem oyuncu grubun hemde teknikleri heyet.
Takım kolay ölünmüyor üstelik renktaş. Ha belki başarısız olurlar....kimya tutmaya bilir, hoca ve ekibi karavana yapmış olabilir tabiki ama bunun kararını vermek şimdi büyük bir haksızlık olur herhangi bir teknik ekibe.

Okadar kötü olsak bu ligde şampiyon nasıl olacaksın?

Ligin ikinci devresinde tek mağlubiyet almadık. Türkiye kupasını kazandık.

Türkiye ligi aman aman bir değil ok ama öyle elleni salaya salaya kazanılacak bir ligde hiç değil.

Ha oynanan futbolun istikrarsız buluyorum bende ama bunun sorumlusu sadece teknik heyet mi? Isim vermek istemiyorum ama bazı oyuncuların bundan hiç ki katkısı yok? Ha burada oynatma bu ixubcujari6 diye biliriz haklı olarak ki işte belkiide bana göre hocanın en büyük zafiyeti ortaya çıkıyor meydanda ki bu zafiyeti ama aynı vakitte ciddi özeliği bir oyuncu grubunda.

Hoca bir oyuncuya bir kere güvendiği vakit kolay kolay yakasını bırakmaz o oyuncunun.

Bu konuda fikir değiştirmekten çok geç kalıyor veya hatta sonuna kadar o oyuncunun yanında duruyor.

Fatih Terim'in bu arada bir hücumsal baskılı futbol felsefesi olmuştur her zaman ki bu Avrupa'da rakiplere bile iş görüyor doğru oyuncu grubunu yakalandığı vakit.

Hoca taktiksel olarak varyasyon eksikliği mevcut bencede çünkü bildiği o etkili oyunu oynayamayan bir kadro ile belki yine kazandırıyor bir şekilde ama istenilen o güzel futbolu izetiremez kolay kolay.

Şu anki kadroda okadar çok değişiklik oldu ki özelikle iskelet yapısında... olacak ki önünüzde ki haftalardaki ortaya nasıl oyun çıkacak hiç birimiz bilmiyor bu arada. Bir kaç antrenman... birlikte maça çıksın ideal onbir de o zaman sanki daha sağlıklı yorumda bulunabiliriz.

Dünkü maç bence 3 puan kaybı olmasının bir kenera yazarsak bu sezonda hiç bir değeri yok takım oyununun nasıl olacağı bakımından.

Bukadar fazla transfer yapıldığı ortamda ve geç gelinen oyuncu grubunun olduğu ortamda biraz zamanı hak ediyor hem oyuncu grubun hemde teknikleri heyet.
Takım kolay ölünmüyor üstelik renktaş. Ha belki başarısız olurlar....kimya tutmaya bilir, hoca ve ekibi karavana yapmış olabilir tabiki ama bunun kararını vermek şimdi büyük bir haksızlık olur herhangi bir teknik ekibe.

Biz o kadar kötüyüz aslında. Lig tarihinde yok 69 puanlı şampiyon. Eğer o puanla şampiyon oluyorsan rakiplerin çöp olduğu içindir.
Terim bizim için çok şey ona kimsenin birşey dediği yok ancak gerçekten yaklaşık 2 senedir top oynamıyoruz.
Senin mantığınla gidelim. Ligde şampiyon olan takım, ş.l tarihinin en kebap grubunda neden o puanı topladı ? Deplasmanlarda neden berbat ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bana kalirsa sacmasapan hakaret edenler ile tövbe estagfurrulah tanri gibi savunanlar arasinda bir fark yok. Iki "grup" da cok fanatikler.

Hocam özledik.

Durumu düzeltebilecek biri varsa, o isim FATİH TERİM’dir.

Nzonzi ve Falcao’nun katacağı havayla ortalığı dağıtacağız.

1 kazanan maçla şampiyon olunmaz, 1 kaybedilen maçla şampiyonluk kaybedilmez.

Allah kerim FATİH TERİM!

Biz o kadar kötüyüz aslında. Lig tarihinde yok 69 puanlı şampiyon. Eğer o puanla şampiyon oluyorsan rakiplerin çöp olduğu içindir.
Terim bizim için çok şey ona kimsenin birşey dediği yok ancak gerçekten yaklaşık 2 senedir top oynamıyoruz.
Senin mantığınla gidelim. Ligde şampiyon olan takım, ş.l tarihinin en kebap grubunda neden o puanı topladı ? Deplasmanlarda neden berbat ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ligin İlk devresinde pek İyi değildik. Ligin ikinci devresinde düzeldi takım ki mağlup olmadan şampiyonluk geldi ikinci devrede.

Şampiyonlar ligi maçları yanılmıyorsam ligin İlk devresinde oldu. Ha bence ikinci devrede ki performans yine o grup için yetmeye bilirdi.

Neyse zamana bırakmak gerekir biraz. Bir kaç hafta sonra beli olur durumumuz az çok herhalde

Madem birseysel performanslar yetiyordu,riekerink döneminde Bruma ve Sneijder’in performanslari ile neden sampiyon olamadik,drogba ve Sneijder performanslari ile Mancini dönemi neden 2.olduk

Sirf Fatih Terim düsmanligi yapacaksin diye celiskili yorumlardan vaz gec lutfen

Sanki onyekuru babasinin hayrina oynuyor kendini gelistiriyor

İşin komik yanı ne biliyormusun ?

Terim Onyekuru ısrarı yaptığında Yunus neden oynatılmıyor bundan neyi eksik olabilir felan deniyordu :asd: :asd:

Bir arada Onyekuru forvet oynamalı diyorlardı Akhisar maçı olması lazım 3-0 yenilmiştik Onyekuru forvet oynamıştı o maçta,maçtan sonra Onyekuru forvet oynar mı diyenler vardı :asd::asd:

Besiktasin iki sene üst üste sampiyon oldu zaman yapti hatayi yapiyoruz. Gittiler takimi eski starlarla doldurup yas orani yükseltip ücüncü sene bocaladilar. Cok kosan dinamik genc oyuncular alsaydik bu takimin hali biraz daha farkli olurdu. Futbol emeklisi olacak bir kac oyuncu oynuyorsa ilk 11 de bu isden yanlislik var

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt